saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درود ما همیشه در حال انتقاد از این و اون هستیم که چرا فلان شد چرا بهمان شد.بیایم این دفعه قبل اینکه از یک نفر دیگه انتقاد کنیم از خودمون انتقاد کنیم و سعی کنیم خودمون رو اصلاح کنیم ... خوب ... اگر بخواهید از خودتون انتقاد کنید ، از رفتار ، از عادت ، از عملکرد و .... از چی خودتون انتقاد میکنید ؟؟ با سپاس از حسین عزیز برگرفته از: سایت اسپشیال 12 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اولین و بزرگترین ایراد من تنبلی است . غرور و خودخواهی هم از اشکالات دیگه منه . 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ مهربونی بیش از اندازم واسه همه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم ولی وقتی خودم لنگم کسی عین خیالش نیس:w74: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به سلامتيم زياد بها نميدم ويكي ديگه بينظمي البته اين اخلاقم با اومدن يه هم اتاقي شلوغ و بينظم در حال تغيير كردنه چون وقتي ميام اتاق و ميبنم شلوغه ميفهمم كه چه اشتباه بزرگي بي نظمي .....كلا اين جمله درسته كه ادم زشتي اشتباهاتش رو موقعي ميبنه كه ديگران همون اشتباه رو مرتكب ميشن 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خب ... ناراحتم از اینکه چرا فراموشکارم ... 4 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ مهربونی بیش از اندازم واسه همه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم ولی وقتی خودم لنگم کسی عین خیالش نیس:w74: وحید گندشو دراوردی دیگه .... بیا جواب بده ببینم .... :w00: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بزرگترین اشتباهم عاشقی بود ولی اگه بازم بدنیا بیام همین اشتباهو میکنم 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ببخشیدا بنظرم اینو درست ننوشتی . خوب بود اینجوری مینوشتی:خودمان از خودمان انتقاد کنیم. اینجوری مینوشتی شمام سهیم میشدی ولی به این صورت که نوشتی انگار خودت کنار گود نشستی. 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ يكي دو سه سال پيش تو مصاحبه استخدامي يكي از وزارتخونه ها يه كاغذ سفيد بهم داده بودن و ازم خواستن كه ويژگيهاي مثبتم رو بنويسم بعد از اينكه اون كاغذ رو ظرف 20 دقيقه كاملا" پر كردم يه كاغذ ديگه بهم دادن و گفتن حالا از خودت انتقاد كن و ويژگيهاي منفيت رو بنويس...:icon_pf (34):بعد از بيشتر از نيمساعت يكي اومد تو اتاق و كاغذ رو ازم گرفت در حاليكه فقط يه جمله نوشته بودم.يه خورده بد قولم 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ببخشیدا بنظرم اینو درست ننوشتی . خوب بود اینجوری مینوشتی:خودمان از خودمان انتقاد کنیم. اینجوری مینوشتی شمام سهیم میشدی ولی به این صورت که نوشتی انگار خودت کنار گود نشستی. خواهش می کنم ، اینطوری که نوشتم * از خودت انتقاد کن * یعنی از زبان سوم شخص حرف زدم . بعدشم خودم اول نفر رفتم وسط گود ، پست دومو می گم . 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بزرگترین اشتباهم عاشقی بود ولی اگه بازم بدنیا بیام همین اشتباهو میکنم اینو خوب اومدی 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ من خیلی حساسم.احساساتیم هستم... نمیتونم خیلی خوب تصمیم بگیرم یا از خودم دفاع کنم... لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بزرگترين ايراد منم فراموشي هست خيلي چيز ها رو زود از ياد مي برم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده