ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ تاثیر - هم داشته ولی بیشترش + بوده حالا + / کن بر اعضا و( - رو نیگهدار واسه خودت) 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بالاییهارو قبول دارم ولی جمله پایینیو اصلن:w00: چرا قبول نداری ؟ میگم غیبت نمیکنم بوگو چشم:w00: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ عضویت تو انجمن از نظر علمی خیلی برام مفید بود....اطلاعاتم توی رشته ی خودم خیلی بیشتر شد....و فکر میکنم اگه فعالیتمو حفظ و تقویت کنم نسبت به بقیه ی هم سن و سال جلوتر باشم. و مهمتر از همه این که دوستای خوبی پیدا کردم......خیلی چیزا یاد گرفتم...... تاثیرات منفیش هم کم نبوده ها......معتاد شدم به نت....چشمام میسوزه.....درسام میمونه!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ برای من بیشتر تغییرات مثبت داشته...خدایی زندگی مجازی هم عالمی داره! من تجربیات زیادی اینجا به دست اوردم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من اوهوم عوض شدمالان خیلی ریلکسم قبلا هم بودم نه مثل حالا یکمم بدبین شدم همین 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بالاییهارو قبول دارم ولی جمله پایینیو اصلن:w00: اصلا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ اصلا پ ن: 2011 بچه ها غلط املایی زیاد داشتن طبق توافق تو یه تاپیک قرار شد غلطای همو بگیریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 +آقا من دیگه ریلکس نیستم اتفاقا خیلی هم معتادم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ پ ن:2011 بچه ها غلط املایی زیاد داشتن طبق توافق تو یه تاپیک قرار شد غلطای همو بگیریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 +آقا من دیگه ریلکس نیستم اتفاقا خیلی هم معتادم راست میگی مینا یادم افتاد سوتی های املایی هم دیگرو میگرفتیم یادش بخیر یکی ازدوستام میگفت اینجا مدیریت در بیرون خیلی سخت تره چون بدون ماسکی اونجا حالا میفهمم چی گفته بیرون سختره دوستان چون خود واقعی خودت هستی نه با ماسک مثل نت :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ راست میگی مینا یادم افتاد سوتی های املایی هم دیگرو میگرفتیم یادش بخیریکی ازدوستای اینجا (انجمن)می گفت : مدیریت در بیرون خیلی سخت تره چون بدون ماسکی اونجا حالا میفهمم چی گفته بیرون سختره دوستان چون خود واقعی خودت هستی نه با ماسک مثل نت :icon_pf (34): متوجه نشدم اینجا سخت تره؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ متوجه نشدم اینجا سخت تره؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم نفهمیدم کجا سخت تره به نظر میاد آقا سهند بیرون خیلی خشن باشن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ متوجه نشدم اینجا سخت تره؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلاح شد دوباره میتونین بخونین ببخشید 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ منم نفهمیدم کجا سخت تره به نظر میاد آقا سهند بیرون خیلی خشن باشن نه یکم خشک و مقرراتیم البته تو کار ولی تو روابط غیر کاری یکم نرمترم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ اصلاح شد دوباره میتونین بخونین ببخشید آره دیگه من گاهی میگم کاش دنیا هم مثل سایت یه لیست سیاه داشتتا کسایی رو که نمیخوای ببینی مینداختی اونجا 2 لینک به دیدگاه
Masi7 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ من تغیرات مثبی داشتم میدونی چشم و گوش بازتر شدم بعضیا بی جنبن خودشو ول میکنن ولی بعضیا چیزا خوب می آموزن من حتی ی دوستم ندارم ک حتی ی روز بیاد خونمون همه دوستام اینترنتین ی خوبیش اینه ی حرفیم بش میزنم ا حسادتش شر نمیاره بالا....سلامتی نت و خودمون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده