رفتن به مطلب

يه سوال از بچه هاي گل انجمن...

ارسال های توصیه شده

عضویت تو انجمن از نظر علمی خیلی برام مفید بود....اطلاعاتم توی رشته ی خودم خیلی بیشتر شد....و فکر میکنم اگه فعالیتمو حفظ و تقویت کنم نسبت به بقیه ی هم سن و سال جلوتر باشم.

و مهمتر از همه این که دوستای خوبی پیدا کردم......خیلی چیزا یاد گرفتم......:ws37:

تاثیرات منفیش هم کم نبوده ها......معتاد شدم به نت....چشمام میسوزه.....درسام میمونه!:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...
اصلا:banel_smiley_4:

پ ن:

2011 بچه ها غلط املایی زیاد داشتن طبق توافق تو یه تاپیک قرار شد غلطای همو بگیریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

+آقا من دیگه ریلکس نیستم اتفاقا خیلی هم معتادم:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پ ن:

2011 بچه ها غلط املایی زیاد داشتن طبق توافق تو یه تاپیک قرار شد غلطای همو بگیریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

+آقا من دیگه ریلکس نیستم اتفاقا خیلی هم معتادم:w58:

راست میگی مینا یادم افتاد سوتی های املایی هم دیگرو میگرفتیم یادش بخیر:sigh:

یکی ازدوستام میگفت اینجا مدیریت در بیرون خیلی سخت تره چون بدون ماسکی اونجا حالا میفهمم چی گفته بیرون سختره دوستان چون خود واقعی خودت هستی نه با ماسک مثل نت :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
راست میگی مینا یادم افتاد سوتی های املایی هم دیگرو میگرفتیم یادش بخیر:sigh:

یکی ازدوستای اینجا (انجمن)می گفت : مدیریت در بیرون خیلی سخت تره چون بدون ماسکی اونجا حالا میفهمم چی گفته بیرون سختره دوستان چون خود واقعی خودت هستی نه با ماسک مثل نت :icon_pf (34):

متوجه نشدم اینجا سخت تره؟

:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم نفهمیدم کجا سخت تره:ws3:

به نظر میاد آقا سهند بیرون خیلی خشن باشن:w58:

نه یکم خشک و مقرراتیم البته تو کار ولی تو روابط غیر کاری یکم نرمترم:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اصلاح شد دوباره میتونین بخونین ببخشید :icon_redface:

آره دیگه

من گاهی میگم کاش دنیا هم مثل سایت یه لیست سیاه داشتتا کسایی رو که نمیخوای ببینی مینداختی اونجا

• Like 2
لینک به دیدگاه

من تغیرات مثبی داشتم میدونی چشم و گوش بازتر شدم بعضیا بی جنبن خودشو ول میکنن ولی بعضیا چیزا خوب می آموزن من حتی ی دوستم ندارم ک حتی ی روز بیاد خونمون همه دوستام اینترنتین ی خوبیش اینه ی حرفیم بش میزنم ا حسادتش شر نمیاره بالا....سلامتی نت و خودمون

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...