رفتن به مطلب

به نمره انظباط ومنطقه تحصیلی ومعدل خوب نگاه كنید

ارسال های توصیه شده

33181tr7zzoi4jb2f8l.jpg

بله پایان نامه ی که مشاهده می کنید پایان نامه تحصیلات ابتدایی شاهزاده رضا پهلوی است و نکته جالب عملکرد بسیار صحیح اداره آموزش و پرورش آن زمان و نیز مدرسه تحصیلی رضا پهلوی است که با آنکه پسر شاه ایران است ولی در نمرات به او ارفاق نشده است و از همه جالب نمره انضباط شاهزاده است

• Like 11
لینک به دیدگاه

چه جالب .........الان ديگه پسر شاه يعني چه بچه مدير معاون معلم باشي نونت تو روغنه ............وقتي ابتدايي بودم دختر دبير ورزشمون تو كلاسمون بود تمام كارها از بهداشتيار گرفته تا تشكيل گروه سرود با اون بود تقسيم وسايل ورزشي اونم نامردي نميكرد همش دوستاش رو تو كارها شركت ميداد ..............اي روزگار

• Like 5
لینک به دیدگاه

دیروز شنیدم علیرضا بهلوی خودکشی کرده صحت داره؟:banel_smiley_4:

اینقدر خوش باور نباشید اونموقع 18 خیلی بوده بابا:w16:معدلشو ببین 18 شده اونموقع کم میشد یکی 18 بیاره:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
دیروز شنیدم علیرضا بهلوی خودکشی کرده صحت داره؟:banel_smiley_4:

اینقدر خوش باور نباشید اونموقع 18 خیلی بوده بابا:w16:معدلشو ببین 18 شده اونموقع کم میشد یکی 18 بیاره:icon_pf (34):

منم شنيدم اخبار ديشب اعلام كرد .................

هر چقدر هم 18 خوب بوده به خوبي بيست كه نبوده مگر براشون كاري داشته 20 بهش بدن

• Like 1
لینک به دیدگاه

اون موقع که مدرسه میرفتم اینقدر حسودیم میشد به شاگردایی که ماماناشون تو مدرسه بودت:w74:

همیشه گل سر سبد مدرسه بودن :w888:

زنگ تفریح با مامانشون تو دفنر صبحونه میخوردن اینقدر دلم میخواست مامانمم مدیر یا معلم مدرسمون بوووووووود:girl_in_dreams:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اون موقع که مدرسه میرفتم اینقدر حسودیم میشد به شاگردایی که ماماناشون تو مدرسه بودت:w74:

همیشه گل سر سبد مدرسه بودن :w888:

زنگ تفریح با مامانشون تو دفنر صبحونه میخوردن اینقدر دلم میخواست مامانمم مدیر یا معلم مدرسمون بوووووووود:girl_in_dreams:

البته به مامانه هم بستگي داره!!!!!مامان من هميشه به معلمام ميگفت شما اجازه داري حتي بهش كتك بزني...ميخوام درست تربيت بشه:banel_smiley_4::ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته به مامانه هم بستگي داره!!!!!مامان من هميشه به معلمام ميگفت شما اجازه داري حتي بهش كتك بزني...ميخوام درست تربيت بشه:banel_smiley_4::ws44:

حتما شر بودی:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...