just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بله پایان نامه ی که مشاهده می کنید پایان نامه تحصیلات ابتدایی شاهزاده رضا پهلوی است و نکته جالب عملکرد بسیار صحیح اداره آموزش و پرورش آن زمان و نیز مدرسه تحصیلی رضا پهلوی است که با آنکه پسر شاه ایران است ولی در نمرات به او ارفاق نشده است و از همه جالب نمره انضباط شاهزاده است 11 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ چه جالب .........الان ديگه پسر شاه يعني چه بچه مدير معاون معلم باشي نونت تو روغنه ............وقتي ابتدايي بودم دختر دبير ورزشمون تو كلاسمون بود تمام كارها از بهداشتيار گرفته تا تشكيل گروه سرود با اون بود تقسيم وسايل ورزشي اونم نامردي نميكرد همش دوستاش رو تو كارها شركت ميداد ..............اي روزگار 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ دیروز شنیدم علیرضا بهلوی خودکشی کرده صحت داره؟ اینقدر خوش باور نباشید اونموقع 18 خیلی بوده بابامعدلشو ببین 18 شده اونموقع کم میشد یکی 18 بیاره:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ دیروز شنیدم علیرضا بهلوی خودکشی کرده صحت داره؟ اینقدر خوش باور نباشید اونموقع 18 خیلی بوده بابامعدلشو ببین 18 شده اونموقع کم میشد یکی 18 بیاره:icon_pf (34): منم شنيدم اخبار ديشب اعلام كرد ................. هر چقدر هم 18 خوب بوده به خوبي بيست كه نبوده مگر براشون كاري داشته 20 بهش بدن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اون موقع که مدرسه میرفتم اینقدر حسودیم میشد به شاگردایی که ماماناشون تو مدرسه بودت:w74: همیشه گل سر سبد مدرسه بودن :w888: زنگ تفریح با مامانشون تو دفنر صبحونه میخوردن اینقدر دلم میخواست مامانمم مدیر یا معلم مدرسمون بوووووووود:girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اون موقع که مدرسه میرفتم اینقدر حسودیم میشد به شاگردایی که ماماناشون تو مدرسه بودت:w74:همیشه گل سر سبد مدرسه بودن :w888: زنگ تفریح با مامانشون تو دفنر صبحونه میخوردن اینقدر دلم میخواست مامانمم مدیر یا معلم مدرسمون بوووووووود:girl_in_dreams: البته به مامانه هم بستگي داره!!!!!مامان من هميشه به معلمام ميگفت شما اجازه داري حتي بهش كتك بزني...ميخوام درست تربيت بشه 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ البته به مامانه هم بستگي داره!!!!!مامان من هميشه به معلمام ميگفت شما اجازه داري حتي بهش كتك بزني...ميخوام درست تربيت بشه حتما شر بودی 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ حتما شر بودی نه مطمئنم........فقط حساسيت مادرانست 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ هرچی بگم سیاسی میشه پس هیچی نمیگم همین خوبست همین خوبست 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ هرچی بگم سیاسی میشه پس هیچی نمیگم همین خوبست همین خوبست آورین آورین 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ آورین آورین نمره انضباطت چند بود؟ من فقط مهدکودک شد 10 بقیه 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده