هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ مرد میخوای فقط داش حمید سالار هر چی مرد من مخلصتم شما بزرگواری به نظر من نباید هیچ زنی رو طلاق داد باید در این شرایط به تعداد عیالات اضافه کرد نه اینکه از دست داد خدا همه مونو هدایت به اسلام ناب 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خب حالا اینقدر تعریف نکن ازش دور برمیداره من مخلصتم شما بزرگواری به نظر من نباید هیچ زنی رو طلاق داد باید در این شرایط به تعداد عیالات اضافه کرد نه اینکه از دست داد خدا همه مونو هدایت به اسلام ناب بزار جوهر تایپیک شقایق خشک بشه به قول حمید شقایق: زن گل ، ولی خونه باید گلستون باشه ...... یا یه همچین چیزی:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ من مخلصتم شما بزرگواری به نظر من نباید هیچ زنی رو طلاق داد باید در این شرایط به تعداد عیالات اضافه کرد نه اینکه از دست داد خدا همه مونو هدایت به اسلام ناب :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بزار جوهر تایپیک شقایق خشک بشه به قول حمید شقایق: زن گل ، ولی خونه باید گلستون باشه ...... یا یه همچین چیزی:4chsmu1: :w00::w00: چه نونی به هم قرض میدن 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ :w00::w00:چه نونی به هم قرض میدن خُ حمید بزرگتر ماست ... حرفاش سنده 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خُ حمید بزرگتر ماست ... حرفاش سنده منم از تو بزرگترم چرا حرف من و گوش نمیکنی:brodkavelarg::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ منم از تو بزرگترم چرا حرف من و گوش نمیکنی:brodkavelarg::brodkavelarg: خُ .... خُ ......... تو هم بزرگتری .... ولی من حمید رو بعنوان مولا و پیشوای خودم برگزیدم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خُ .... خُ ......... تو هم بزرگتری .... ولی من حمید رو بعنوان مولا و پیشوای خودم برگزیدم اون صلاحیت نداره :w00: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اون صلاحیت نداره :w00: کی اینو میگه :icon_razz::icon_razz::icon_razz: اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بگزارید میسوزم و له میشوم .... اما دست از پیشوایم برنمی دارم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ کی اینو میگه :icon_razz::icon_razz::icon_razz: اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بگزارید میسوزم و له میشوم .... اما دست از پیشوایم برنمی دارم حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت اری به اتفاق جهان میتوان گرفت 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ کی اینو میگه :icon_razz::icon_razz::icon_razz: اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بگزارید میسوزم و له میشوم .... اما دست از پیشوایم برنمی دارم حمید بیا این شاگردات و جمع کن:w00 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اگه بتوني شروع تغيير باشي خوبه.بتوني تو وجودش چيز هايي رو زنده كني كه با اون همسر آدم يا هر كس ديگه اي ديدش نسبت به اطراف عوض بشه خيلي هم خوبه.مهم اينه كه نظرات و عقيده هاتو تحميل نكني.بزاري اون خودش راهو پيدا كنه. 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ حمید بیا این شاگردات و جمع کن:w00 درس معلم ار بود زمزمه محبتی جمعه به مکتب اورد طفل گریز پای را منکه تو درس عاشقی شاگرد اول هستم خانم معلم چرا اخر کلاس نشستم؟ 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ حمید بیا این شاگردات و جمع کن:w00 تو رو خدا به مولا چیزی نگین 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درس معلم ار بود زمزمه محبتی جمعه به مکتب اورد طفل گریز پای را منکه تو درس عاشقی شاگرد اول هستم خانم معلم چرا اخر کلاس نشستم؟ حمید زدی تو کار شاعری امروز خوب میای 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ حمید زدی تو کار شاعری امروز خوب میای باز درب شعردانم باز شد خوب شد گلمنگلی شد ناز شد باز پشت دکه مشتی قلی میکنم تمرین سوت بلبلی 4 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ از نظر من : .... تغییر در انسانها امریست شدنی .... تغییر یافتن ارتباط مستقیم دارد با توانایی فرد - ظرفیت - ویژگیهای اخلاقی .... پس شایسته است تغییرات مادی پس از تغییرات معنوی افراد به وقوع بپیوندد .... تا وقتی افراد ، به درجه مورد نیاز عقل و اندیشه برای تغییرات مادی نرسند .... تغییرات مادی باعث انحراف انها خواهد شد .... تغییر به دو طریق صورت میگیرد .... یا توسط خود شخص .... یا توسط دیگران .... * بهترین نوع تغییر .... تغییر به واسطه خود شخص است .... انقدر عقل و درایتش رشد پیدا میکند که در مقطعی از زندگی ، مسیر خودرا عوض میکند .... * تغییر به واسطه دیگران .... باید فرد عامل از توانایی بالایی برخوردار باشد .... در این خصوص میتوان به طور غیر مستقیم ، زمینه ای برای رشد معنوی افراد به وجود اورد تا به خواست خود تغییر نمایند .... تغییر به واسطه اجبار مردود است .... 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ وقتي داري با طرف مقابلت صحبت ميكني بايد نهايت تلاشت روانجام بدي براي اينكه بتوني تغييري در او ايجاد كني حالا يا تو موفق ميشي يا او باعث تغيير ت ميشه و متحولت ميكنه فقط نبايد اين جمله كه نميدونم مال كيه رو فراموش كرد " سخت ترين كار دنيا محكوم كردن يك احمق است الكي خون خودتو كثيف نكن خواهشا ":ws3: 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خوب شد گفتم اسپم نکنید همچین مردی همون بهتر که بره چرا؟؟دلیل بیار هوتن جان من مخلصتم شما بزرگواری به نظر من نباید هیچ زنی رو طلاق داد باید در این شرایط به تعداد عیالات اضافه کرد نه اینکه از دست داد خدا همه مونو هدایت به اسلام ناب اگه بتوني شروع تغيير باشي خوبه.بتوني تو وجودش چيز هايي رو زنده كني كه با اون همسر آدم يا هر كس ديگه اي ديدش نسبت به اطراف عوض بشه خيلي هم خوبه.مهم اينه كه نظرات و عقيده هاتو تحميل نكني.بزاري اون خودش راهو پيدا كنه. چجوری؟؟میتونی بگی کسی که میخواد یه تغییری تو طرفش به وجود بیاره چه راهی رو باید در پیش بگیره؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ از نظر من : .... تغییر در انسانها امریست شدنی .... تغییر یافتن ارتباط مستقیم دارد با توانایی فرد - ظرفیت - ویژگیهای اخلاقی .... پس شایسته است تغییرات مادی پس از تغییرات معنوی افراد به وقوع بپیوندد .... تا وقتی افراد ، به درجه مورد نیاز عقل و اندیشه برای تغییرات مادی نرسند .... تغییرات مادی باعث انحراف انها خواهد شد .... تغییر به دو طریق صورت میگیرد .... یا توسط خود شخص .... یا توسط دیگران .... * بهترین نوع تغییر .... تغییر به واسطه خود شخص است .... انقدر عقل و درایتش رشد پیدا میکند که در مقطعی از زندگی ، مسیر خودرا عوض میکند .... * تغییر به واسطه دیگران .... باید فرد عامل از توانایی بالایی برخوردار باشد .... در این خصوص میتوان به طور غیر مستقیم ، زمینه ای برای رشد معنوی افراد به وجود اورد تا به خواست خود تغییر نمایند .... تغییر به واسطه اجبار مردود است .... ادم فکر میکنه از رو کتاب نوشتی در مورد سه خط اخر....منظور از توانایی بالا چیه؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده