pesare irani 41807 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 باز نمیشه واسه منم الان چی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
nazfar 8746 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 الان چی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نه امید جان دان میشه اما فایل زیپش خرابه 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 .روزگار غریبیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15
nazfar 8746 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 مرسی امید آره و منم یه چیزو بهش اضافه میکنم: تا وقتی دور نشی هیچ کس قدر بودنت رو کنارش نمدونه 3
Mm.Mali 322 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 چقدر عجیبه که ما این چیزا رو میدونیم و بازم همین اشتباهاتو تکرار میکنیم.. چقدر عجیبه که ما دوست نداریم اینجوری باشه ولی بازم همیشه همینه.. 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 دیده بودم البته نه به صورت پاورپوینت همون موقع به نظرم جالب اومد .. مرسی
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 اهل دانلود نيستم پس بي خيال من يكي شو تو پست 25 گزاشتم بیخیال نمیشم پس:gnugghender: 1
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 چقدر عجيبه گريه كني وكسي نوازشت نكنه چقدر عجيبه هرچي داد و فرياد مي زني كسي بهت گوش نميده چقدر عجيبه تو خانواده پيش پدر و مادرت با صداي آهسته بگي فلاق قدر پول پيدا كردم و همه مي شنون و بهت توجه كامل دارن چقدر عجيبه كه وقتي قصد رفتن مي كني كسي دلش برات تنگ نميشه 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری