spow 44202 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 چقدر عجیبه! فایل زیر رو دانلود کنید وباور کنید ماهم به همین فرایند کمک میکنیم اصلا خود ما سازنده همین ذهنیت وپروسه هستیم چیکارمیشه کردکه اینطوری نباشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29
eder 13733 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 من می خوام برم ... اعصاب ندارم .... آی ایوه الناس .... حالم بده ....... 4
پرناز 581 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 هيچ چيز عجيب نيست ............... توي دنيايي كه همه چيز اتفاق ميافته هيچ چيز عجيب نيست چقدر عجيبه كه تا نميري عزيز نميشي چقدر عجيبه كه كسي رو كه دوست داري دلت رو بشكنه چقدر عجيبه كه تو يكي رو دوست داري او ديگري رو و ديگري تو را و.............. البته اينها هم از نظر من عجيبي نيست 4
spow 44202 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2011 چرا عجیب نیست چرا ذهنیت خودمون رو به هرمسئله هنجارشکنی عادت میدیم چرا اینقدرتابع هستیم؟ 6
asiabadboy 510 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 اين چي بود!!:w00:سيستمم رفت تو كما:brodkavelarg: کنترل آلت دلیت بزن اند تسکش کن .... 5
spow 44202 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2011 اين چي بود!!:w00:سيستمم رفت تو كما:brodkavelarg: دلت میاد منو بکشی؟ خب پاورپوینته دیگه 5
*mishi* 11920 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 کنترل آلت دلیت بزن اند تسکش کن .... خودش شفا پيدا كرد دلت میاد منو بکشی؟خب پاورپوینته دیگه من اگه ميخوام نباشي بخاطر خودته عوضش نيستي كه بدبختيو مردمو ببيني:there: اخرشم نديديم چي بود 3
eder 13733 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 چرا عجیب نیستچرا ذهنیت خودمون رو به هرمسئله هنجارشکنی عادت میدیم چرا اینقدرتابع هستیم؟ جمع نبند :icon_razz: 2
.FatiMa 36560 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 چقدر عجیبه..........:ws44::ws44::ws44: من گریه م میادا سجاد :ws44: 2
spow 44202 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2011 من که نتونستم ببینمیه صفحه عجیب غریب اومد... اه خدای من ببر رو اون یکی سیستم باز کن دی: 2
پرناز 581 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 چرا عجیب نیستچرا ذهنیت خودمون رو به هرمسئله هنجارشکنی عادت میدیم چرا اینقدرتابع هستیم؟ چرا تابع نباشيم زندگي لوحي كه از قبل نوشته شده
♠ Spades ♠ 45 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 چرا عجیب نیستچرا ذهنیت خودمون رو به هرمسئله هنجارشکنی عادت میدیم چرا اینقدرتابع هستیم؟ اگر غیر از این بود عجیب بود دوست من :ws2: اینا که عادین تازه کسی که نمیخواد اینطوری باشه بهش به چشم ..خل نگاه میکنن 1
غایب 4790 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 برا اینه که ما عادت کردیم شروع کننده نباشیم و همش از دیگران بخواهیم که پیش قدم باشند.اگه ما قدم اول رو برداریم کم کم اونام یاد میگیرند. در ضمن از انسانهای این دور و زمونه نباید توقع داشت.
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری