Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۸ تو این تاپیک جزوات مربوط به ماشین های الکتریکی رو بذارین. من خودم یکی از جزوه های ماشین های الکتریکی 1 رو که واسه دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب هستش به صورت PDF آماده دانلود کردم که می تونین از لینک زیر دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۸ جزوه ماشین های الکتریکی 2 رو که واسه دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب هستش به صورت PDF آماده دانلود کردم که می تونین از لینک زیر دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار گیرد این جزوه در 93 صفحه و به فرمت pdf می باشد Pass: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای باز کردن فایل Zip احتیاج به زدن pass دارید... 3 لینک به دیدگاه
fatemeh736 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من نتونستم این فایل رو باز کنم نیاز به پسورد داره که نمی دونم چیه. لطفا راهنماییم کنید. 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار گیرد این جزوه در 93 صفحه و به فرمت pdf می باشد Pass: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای باز کردن فایل Zip احتیاج به زدن pass دارید... من نتونستم این فایل رو باز کنم نیاز به پسورد داره که نمی دونم چیه. لطفا راهنماییم کنید. پسورد رو که ذکر کرده. جواب نداد؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من نتونستم این فایل رو باز کنم نیاز به پسورد داره که نمی دونم چیه. لطفا راهنماییم کنید. کدوم فایل رو دانلود کردید که نتونستید باز کنید؟ 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ هر کاری کردم باز نشد لینک دانلود اصلاح شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده