Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ زنی با سر و صورت کبود و زخمی سراغ دکتر روانشناس میره .. دکتر می پرسه : چه اتفاقی افتاده؟ خانم در جواب میگه: دکتر، دیگه نمی دونم چکار کنم. هر وقت شوهرم عصبانی و ناراحت میاد خونه، منو زیر مشت و لگد له می کنه و عصبانیتش رو سر من خالی می کنه !!! دکتر گفت: خب دوای دردت پیش منه : هر وقت شوهرت عصبانی و ناراحت اومد خونه، یه فنجون چای سبز بردار و شروع کن به قرقره کردن. و این کار رو ادامه بده. دو هفته بعد،اون خانم با ظاهری سالم و سرزنده پیش دکتر برگشت !!! خانم گفت: دکتر، پیشنهادتون فوق العاده بود. هر بار شوهرم عصبانی و ناراحت اومد خونه، من شروع کردم به قرقره کردن چای و شوهرم دیگه به من کاری نداشت!!! دکتر گفت: میبینی؟! اگه جلوی زبونت رو بگیری خیلی چیزا خود به خود حل میشن ! 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ زنی با سر و صورت کبود و زخمی سراغ دکتر روانشناس میره ..دکتر می پرسه : چه اتفاقی افتاده؟ خانم در جواب میگه: دکتر، دیگه نمی دونم چکار کنم. هر وقت شوهرم عصبانی و ناراحت میاد خونه، منو زیر مشت و لگد له می کنه و عصبانیتش رو سر من خالی می کنه !!! دکتر گفت: خب دوای دردت پیش منه : هر وقت شوهرت عصبانی و ناراحت اومد خونه، یه فنجون چای سبز بردار و شروع کن به قرقره کردن. و این کار رو ادامه بده. دو هفته بعد،اون خانم با ظاهری سالم و سرزنده پیش دکتر برگشت !!! خانم گفت: دکتر، پیشنهادتون فوق العاده بود. هر بار شوهرم عصبانی و ناراحت اومد خونه، من شروع کردم به قرقره کردن چای و شوهرم دیگه به من کاری نداشت!!! دکتر گفت: میبینی؟! اگه جلوی زبونت رو بگیری خیلی چیزا خود به خود حل میشن ! خب خدا رو شکر یکی از خانوما اعتراف کرد ایشالا بقیشونم بیان اعتراف کنن 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خب خدا رو شکر یکی از خانوما اعتراف کرد ایشالا بقیشونم بیان اعتراف کنن حالا شما دیگه نیا سواستفاده نکن دیگه :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ حالا شما دیگه نیا سواستفاده نکن دیگه :viannen_38: بشه این چه جمله ای که نبشتی .. :w00: پ.ن: این ممد معلوم نیس چی رفته بالای شکلکا گذاشته :icon_pf (34):) 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ بشه این چه جمله ای که نبشتی .. :w00: پ.ن: این ممد معلوم نیس چی رفته بالای شکلکا گذاشته :icon_pf (34):) :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خوب حالا چرا دعوام میکنی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خودزني در حد لكسوز 6 سیلندر - 3000 سی سی - 24 سوپاپ - 6 دنده اتوماتیک 224 اسب بخار امکانات ترمز abs - کنترل هوشمند پدال گاز - - سیستم کمکی ترمز - سیستم توزیع نیروی ترمز - esp- کنترل هرزگردی - ترمزهای دیسکی جلو و عقب - رینگ 17 اینچی ...!! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خودزني در حد لكسوز 6 سیلندر - 3000 سی سی - 24 سوپاپ - 6 دنده اتوماتیک 224 اسب بخار امکانات ترمز abs - کنترل هوشمند پدال گاز - - سیستم کمکی ترمز - سیستم توزیع نیروی ترمز - esp- کنترل هرزگردی - ترمزهای دیسکی جلو و عقب - رینگ 17 اینچی ...!! حرص نخور نمیدونم چرا همه از زنا انتظار دارن هرکی قاطی بود هرچی خواس بگه اونم جواب ندن 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خودزني در حد لكسوز 6 سیلندر - 3000 سی سی - 24 سوپاپ - 6 دنده اتوماتیک 224 اسب بخار امکانات ترمز abs - کنترل هوشمند پدال گاز - - سیستم کمکی ترمز - سیستم توزیع نیروی ترمز - esp- کنترل هرزگردی - ترمزهای دیسکی جلو و عقب - رینگ 17 اینچی ...!! تو خودتو حرص نده :banel_smiley_52: حرص نخور نمیدونم چرا همه از زنا انتظار دارن هرکی قاطی بود هرچی خواس بگه اونم جواب ندن بس که ما خانوما مظلومیم :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ تو خودتو حرص نده :banel_smiley_52: بس که ما خانوما مظلومیم :banel_smiley_52: :ws47: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :ws47: یکی مدیر ارشد شقایق بانو را صدا کنه:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :ws47: نخند :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ حرص نخور تو خودتو حرص نده :banel_smiley_52: بس که ما خانوما مظلومیم :banel_smiley_52: نميذاريد آخه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده