رفتن به مطلب

شما اين نمودارو قبول داريد ايا ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

بااب ما یه دوخط متقاطعش هم برسیم با این وضع فکریمون کلی شاهکارکردیم

کی برسیم به یه جامعه نظام مندی که همه چیز توش تو تعادل باشه ورفتارها منطبق برعقلانیت خداداند

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مثلا ؟؟؟

اما فك كنم مهمترين نكته اي كه توي اين دايره ها هست همون تفاوتيه كه بين روابط دوستانه با عشقي گذاشته چون پيش اومده كه كسي و دوست داشته باشيم و بهاش ارتباط داشته باشيم اما عاشقش نباشيم يعني جدا شدن ازش زياد سخت نباشه

من فکر می کنم وقتی دوست داشتن توام با یه رابطه بشه خواه نا خواه عشق به وجود میاد و اون وقت تفکیک کردن رابطه دوستانه و عاشقانه سخت میشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
مثلا ؟؟؟

اما فك كنم مهمترين نكته اي كه توي اين دايره ها هست همون تفاوتيه كه بين روابط دوستانه با عشقي گذاشته چون پيش اومده كه كسي و دوست داشته باشيم و بهاش ارتباط داشته باشيم اما عاشقش نباشيم يعني جدا شدن ازش زياد سخت نباشه

این خوبه

بده به نطرت؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

گاهي آدم ميتونه از يكي از اين دايره ها به دايره بعدي و بعدي برسه و گاهي هم كه معمولا" اين گاهي زيادتره تو يكي از دايره ها ميوني.مخصوصا" تو همون دايره اي كه وحيد گفت...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه داريد

دقيقا منظور از رابطه وسطي چيه ؟ ميتونيد مثال بزنيد ؟

1292362709484276.jpeg

رابطه ي معقولي بين سه دايره هست !

پايني بيس اون دو تاي ديگه ست ، در مجموع دوتاي بالايي بسيار شيرين اند و طاقت فرسا !

با این حرف موافقم

دوستی بیس رابطه ست که میتونه به یکی یا هردو دایرۀ بالا ختم بشه

نقش دوستی در ایجاد نقطۀ وسط پررنگ تر از دو دایرۀ بالاست.

اگر دوستی به درستی پایه گذاری بشه به بهترین شکل به دو دایرۀ دیگر میرسیم.

در دوستی ممکنه حتی در بدو شروع رابطه فقط یک احترام حاکم باشه که یواش یواش به سمت دو دایرۀ دیگر متمایل میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه داريد

دقيقا منظور از رابطه وسطي چيه ؟ ميتونيد مثال بزنيد ؟

1292362709484276.jpeg

من فکر میکنم این نمودار یه ایراد داره!

چطور میشه با وجود عشق و رابطه ، Couple باشن ولی Friend نباشن!؟:ws52:

منظورم اینه که همون دو نمودار بالا شاید بتونه نقش perfect match رو ایفا کنه!

متوجه منظورم میشه کسی!!!؟ :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورت اینه که عشق و دوستی دو روی یک سکه هستند؟ از هم جدا نیستن؟

آره دیگه! :ws52:

آخه یکم غیر منطقی میشه وقتی یکی عاشق یکی دیگه باشه و رابطه ی دوستانه باهاش نداشته باشه!:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخه یکم غیر منطقی میشه وقتی یکی عاشق یکی دیگه باشه و رابطه ی دوستانه باهاش نداشته باشه!:ws52:

آره میشه... مثلا من مامان و بابام رو خیلی دوست دارم ولی آبمون تو یه جوب نمیره :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه رابطۀ دوستی با یه رابطۀ عشقی خیلی فرق داره.

شناختی که بدون قضاوت و بدون توقع از دوستهامون بدست میاریم با رابطه ای که با عشق در یک نگاه با کسی بدست آوردیم خیلی فرق داره.

این شناخت هست که باعث ایجاد احترام و استحکام در دوستی میشه.

اکثرا کششی که تو رابطۀ عاشقانه که در نگاه اول ایجاد شده با رابطۀ سه.کسی از بین میره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه رابطۀ دوستی با یه رابطۀ عشقی خیلی فرق داره.

شناختی که بدون قضاوت و بدون توقع از دوستهامون بدست میاریم با رابطه ای که با عشق در یک نگاه با کسی بدست آوردیم خیلی فرق داره.

این شناخت هست که باعث ایجاد احترام و استحکام در دوستی میشه.

اکثرا کششی که تو رابطۀ عاشقانه که در نگاه اول ایجاد شده با رابطۀ سه.کسی از بین میره.

خب منم اینو قبول دارم ولی حرف من یه چی دیگست . . .

رابطه ی دوستی با رابطه ی عشقی خیلی فرق داره ولی رابطه ی دوستی زیرمجموعه ای میشه از رابطه ی عشقی . . . به نظرم نمیشه دو چیز جدا باشن!:ws52:

من میگم وقتی دو نفر عاشق هم باشن چطور میشه دوست نباشن!!؟ :ws52:

لینک به دیدگاه
آره میشه... مثلا من مامان و بابام رو خیلی دوست دارم ولی آبمون تو یه جوب نمیره :ws3:

خب بازم هیچ وقت دوست نداری مشکلاتشون رو ببینی و هرکاری ازت ساخته باشه برا کمک به اونا در شرایط سخت انجام میدی که میشه رابطه ی دوستانه!:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب بازم هیچ وقت دوست نداری مشکلاتشون رو ببینی و هرکاری ازت ساخته باشه برا کمک به اونا در شرایط سخت انجام میدی که میشه رابطه ی دوستانه!:ws52:

اینی که میگی میره تو رابطه عاطفی و علاقه

دوستی فرق داره.... من اگر میخواستم دوست انتخاب کنم مامان و بابام رو انتخاب نمیکردم ولی دلم نمیخواد خار بره تو دستشون...

دوستی پایه اش علائق و زبان مشترک و همدلیه

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینی که میگی میره تو رابطه عاطفی و علاقه

دوستی فرق داره.... من اگر میخواستم دوست انتخاب کنم مامان و بابام رو انتخاب نمیکردم ولی دلم نمیخواد خار بره تو دستشون...

دوستی پایه اش علائق و زبان مشترک و همدلیه

فکر کنم تعاریفمون از دوست و دوستی یکم متفاوت باشه چون من با دوستام رابطه ی عاطفی هم دارم تا حدودی . . . :ws52:

لینک به دیدگاه
خب منم اینو قبول دارم ولی حرف من یه چی دیگست . . .

رابطه ی دوستی با رابطه ی عشقی خیلی فرق داره ولی رابطه ی دوستی زیرمجموعه ای میشه از رابطه ی عشقی . . . به نظرم نمیشه دو چیز جدا باشن!:ws52:

من میگم وقتی دو نفر عاشق هم باشن چطور میشه دوست نباشن!!؟ :ws52:

در مورد سه.کس هم همینطوره تا دو نفر با هم دوست نشن که نمیتونن ارتباط برقرار کنن.

ولی مهم اینه که تعریف دو دوست با دو عاشق خیلی فرق میکنه.

ریشۀ دوستی عمیق تره

چون نوع شناخت دو دوست از هم خیلی فرق میکنه

من خودم به دو نوع عشق اعتقاد دارم:

عاشقی قبل از دوستی که یک نوع هیجان آنی میتونه باشه

عاشقی بعد از دوستی که بخاطر شناخت عمیق حاصل شده

• Like 3
لینک به دیدگاه
فکر کنم تعاریفمون از دوست و دوستی یکم متفاوت باشه چون من با دوستام رابطه ی عاطفی هم دارم تا حدودی . . . :ws52:

به نظرم دوست ها باید چیزهای مشترک داشته باشن. بر اساس این مشترکات یه رابطه دوستی شکل میگیره و با گذشت زمان ریشه دار تر میشه..هرچی این ریشه عمیقتر بشه احساس بیشتری هم پیدا میشه....

جنس این احساس با عشق فرق میکنه..

البته من دوست خیلی صمیمی تو دنیای واقعی(بیرون نت) ندارم..نمیتونم نظر خیلی کارشناسی بدم. :icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...