رفتن به مطلب

شما اين نمودارو قبول داريد ايا ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه داريد

دقيقا منظور از رابطه وسطي چيه ؟ ميتونيد مثال بزنيد ؟

1292362709484276.jpeg

یاد نظریه اریک فروم افتادم که می گفت:

زیبا ترین و زشت ترین گرایش ها جنبه تثبیت شده و به صورت زیستی تعیین شده ماهیت انسان نیستند بلکه حاصل فرایند های اجتما عی هستن که ما رو به وجود آوردن:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
فعلا كه دوتا از اين دايره ها رو دارم تا بعد چي بشه :ws3:

بابا تو که وضعت خوبه .......

خوش به حالت من که اصلا هیچ کدوم از این دایره ها رو ندارم..........:ws44:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بابا تو که وضعت خوبه .......

خوش به حالت من که اصلا هیچ کدوم از این دایره ها رو ندارم..........:ws44:

اريو جان اون زير مجموعه كل كه ربطي به وضع نداره دل و روح و فكر ادم بايد عالي باشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

من با بعضیا این دایره رو دارم با بعضیا اون دایره رو دارم با بعضیا اون یکی دایره رو دارم با بعضی از این دایره ایا از اون دایره هم دارم با بعضی از اون دایره ایا این دایره رو دارم و با بعضی از اون یکی دایره ایا این دایره و اون دایره رو دارم ولی کلا بعضی وقتا با بعضیا 3 تا دایره رو دارم

چقدر دایره دارم:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من با بعضیا این دایره رو دارم با بعضیا اون دایره رو دارم با بعضیا اون یکی دایره رو دارم با بعضی از این دایره ایا از اون دایره هم دارم با بعضی از اون دایره ایا این دایره رو دارم و با بعضی از اون یکی دایره ایا این دایره و اون دایره رو دارم ولی کلا بعضی وقتا با بعضیا 3 تا دایره رو دارم

چقدر دایره دارم:ws3:

حميد سبيلو بحث جديا

نداري خو بگو ندارم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیشه دایره هاشو بیشتر کنین؟! :icon_redface:

مثلا ؟؟؟

اما فك كنم مهمترين نكته اي كه توي اين دايره ها هست همون تفاوتيه كه بين روابط دوستانه با عشقي گذاشته چون پيش اومده كه كسي و دوست داشته باشيم و بهاش ارتباط داشته باشيم اما عاشقش نباشيم يعني جدا شدن ازش زياد سخت نباشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...