هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ اگه داريد دقيقا منظور از رابطه وسطي چيه ؟ ميتونيد مثال بزنيد ؟ 18 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ اگه داريد دقيقا منظور از رابطه وسطي چيه ؟ ميتونيد مثال بزنيد ؟ یاد نظریه اریک فروم افتادم که می گفت: زیبا ترین و زشت ترین گرایش ها جنبه تثبیت شده و به صورت زیستی تعیین شده ماهیت انسان نیستند بلکه حاصل فرایند های اجتما عی هستن که ما رو به وجود آوردن 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ فعلا كه دوتا از اين دايره ها رو دارم تا بعد چي بشه 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ فعلا كه دوتا از اين دايره ها رو دارم تا بعد چي بشه کدوم دوتاش؟!:167: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ فعلا كه دوتا از اين دايره ها رو دارم تا بعد چي بشه بابا تو که وضعت خوبه ....... خوش به حالت من که اصلا هیچ کدوم از این دایره ها رو ندارم.......... 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ کدوم دوتاش؟!:167: نه ديگه اين يكي جز اسرار .... مشكل اون وسطي كه ندارم اون زير مجموعه سه تا دايره "انطباق كامل " 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من از دایره بالاییه سمت راست خهلی خوشم میاد:ws47: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ بابا تو که وضعت خوبه .......خوش به حالت من که اصلا هیچ کدوم از این دایره ها رو ندارم.......... اريو جان اون زير مجموعه كل كه ربطي به وضع نداره دل و روح و فكر ادم بايد عالي باشه 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من از دایره بالاییه سمت راست خهلی خوشم میاد:ws47: من هر سه دايره مخصوصا اون قسمت مشترك وسطي 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من از دایره بالاییه سمت راست خهلی خوشم میاد:ws47: :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol: :banel_smiley_4: عجب بحث داغي شده حسابي گل انداخت ظاهرا 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من با بعضیا این دایره رو دارم با بعضیا اون دایره رو دارم با بعضیا اون یکی دایره رو دارم با بعضی از این دایره ایا از اون دایره هم دارم با بعضی از اون دایره ایا این دایره رو دارم و با بعضی از اون یکی دایره ایا این دایره و اون دایره رو دارم ولی کلا بعضی وقتا با بعضیا 3 تا دایره رو دارم چقدر دایره دارم 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من با بعضیا این دایره رو دارم با بعضیا اون دایره رو دارم با بعضیا اون یکی دایره رو دارم با بعضی از این دایره ایا از اون دایره هم دارم با بعضی از اون دایره ایا این دایره رو دارم و با بعضی از اون یکی دایره ایا این دایره و اون دایره رو دارم ولی کلا بعضی وقتا با بعضیا 3 تا دایره رو دارم چقدر دایره دارم حميد سبيلو بحث جديا نداري خو بگو ندارم 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ نمیشه دایره هاشو بیشتر کنین؟! مثلا ؟؟؟ اما فك كنم مهمترين نكته اي كه توي اين دايره ها هست همون تفاوتيه كه بين روابط دوستانه با عشقي گذاشته چون پيش اومده كه كسي و دوست داشته باشيم و بهاش ارتباط داشته باشيم اما عاشقش نباشيم يعني جدا شدن ازش زياد سخت نباشه 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ حميد سبيلو بحث جديانداري خو بگو ندارم خوب ندارم 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خوب ندارم درد عشقی کشیدهام که مپرس ..شدم ايشكلي !! تو كه نداري چرا اينقد گفتي دارم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ درد عشقی کشیدهام که مپرس ..شدم ايشكلي !!تو كه نداري چرا اينقد گفتي دارم بخاطر حفظ اسلام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده