zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ فرنــاز مهنــاز محمـــد ( ادمین ) امیــن ( روشنفکر جوان ) مهســـا ( مموشک ) سپــــده ( سپیده و علیرضا ) ستـــاره ( مدیر روابط عمومی ) یوحــــنا راحلـــه پیمــــان ( مدیر ارشد ) رضـــا ( بخش کامپیوتر ) سجـــاد هوتــــن لیلیـــان ایــــمان ( ایمان امپراطور ) میــــنا ( مینی ) سپیــده ( سپیده ام تی ) مهــــدی ( شیخ ) عابـــدی ( نوترون ) حامـــد ( پیانیست ) شقایــــق اسماعیـــل حمیـــد ( ح م ی د ) نازنیــــن ( نازفر ) امیــن ( امین نپو ) امیــن ( فریاد سکوت ) امیر گشتاسب سمیـــرا انوشـــه اســـی جاویـــد ( جاوید جمالی ) ابــوذر کامـــیار ایلیــــا . سمانه . . زهرا(خودم) 16 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ الحق و والانصاف تا الان که من عضو بودم سه نفر از چهره های ماندگار بودن... mahrookh666 مهندس گرانقدر Essi و... شقایق... بعدا اضافه هم میشن!!! 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ همه بروبچ که برای پویای انجمن دل میسوزونن ماندگارن حالا گیریم که اسمیم ازشون تو این تایپیک برده نشه:yes: 12 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ دنبال چهره ماندگار می گردید . . . . . . . . . اینم چهره ماندگار خودام 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ همه ی اعضای نواندیشانچهره ماندگارن به جز اسی چون رد صلاحیت شده اسی برو انتخابات بعدی بیا 5 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ کامیار مونا mona_serendipity امین مهتابی ابوذر اکبری ایلیا علیرضا ورپشتی آفا سهیل پور رحیمی امین 202 امیر حدادی ترانه(SAVARNA) امیر رضا(همسر سمیرا) سمیرا(فانوس) آنجلو رامتین تیموری AMIR.D انوشه انتونیو مونتانا ابراهیم حیدری فهیمه مریم(فلوید) مریم(خواهر مونا) میم شیمی ریحانه رضا نسیمی نازآفرین(SAZE SHEKASTE) پری کوچولو شادمهر ملیسا تانیام آرماندیس یاقوت سفید(آقا مهدی) امیر AMIR دختری از شمال ZAHRA.K آرنیکا شقایق محمـــد ( ادمین ) امیــن ( روشنفکر جوان ) مهســـا ( مموشک ) سپــــده ( سپیده و علیرضا ) ستـــاره ( مدیر روابط عمومی ) یوحــــنا راحلـــه پیمــــان ( مدیر ارشد ) رضـــا ( بخش کامپیوتر ) سجـــاد پور رحیمی سجاد فیلابی هوتــــن لیلیـــان ایــــمان ( ایمان امپراطور ) میــــنا ( مینی ) سپیــده ( سپیده ام تی ) حامـــد ( پیانیست ) اسماعیـــل بوستانی حمیـــد ( ح م ی د ) نازنیــــن ( نازفر ) nazfar جاوید جمالی En-Mechanic مهناز فرناز امیــن ( امین نپو ) امیر گشتاسب اســـی ای کاش هنوز هم آن 5 نفر اول جزء مدیران رده بالای انجمن بودند البته ابوذر هست ولی بقیه دوستان از این انجمن رفتند واقعا کامیار عزیزم روحت شاد دوستانی که الان میبینند نواندیشان بالای 2000 نفر کاربر فعال داره باید آگاه باشند که امروز این انجمن مدیون تلاشهای بدون چمداشت دیروز این 5 عزیز می باشد واقعا بایستی تشکر ویژه از این عزیزان داشت ضمنا انوشه،آفا،سمیرا،فهیمه هم از دوستانی بودند که از روزهای اول در کنار انجمن بودند 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ به لیست فوق آقای مهندس: En-Mechanic رو هم اضافه میکنم! 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ به لیست فوق ali.fatemi4 رو اضافه می کنم :yes: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ Mohammad.A Neutron Essi pianist Fo.Roo.GH sookut Fahim پاییزامیدوار فعلا اینا به نظر من اومدن. چیزی که مسلمه اینکه افراد زیادی برای پیشرفت انجمن زحمت کشیدن و می کشن اما خیلی ها هم تو چشم نیستند. 14 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ چهره ماندگاری که نمیتونم اسم ببرم،چون مدت زیادی نیست،بچه هارو میشناسم. اما خوب از طرز تفکر یکسری بچه ها خوشم میاد،که اگه به ترتیب بگم: Essi Pari daryayi سیندخت El Roman Spow آرش... Fo.Roo.Gh NEGARi و ...... 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ منم چند نفر تو ذهنم هست منتها یه ندای درونی میگه ننویس 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ با ديدن يوزر يا آواتار هركس يه احساس خاصي پيدا ميكنم، اين يعني هركسي تاثير خودش رو گذاشته. تو اين ٧،٨،٩ ماهي كه اينجا هستم خيلي چيزا از خيليا ياد گرفتم، اما يك نفر شايد بدون اينكه خودش بفهمه باعث شده دنبال خيلي مطالب برم و خيلي چيز ياد بگيرم، سجاد عزيز، spow 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خواستم یادی بکنم از mohsen88 کاربر خوب ، فهمیده و افتاده ی انجمن مثلش کم پیدا میشه... 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خواستم یادی بکنم از mohsen88 کاربر خوب ، فهمیده و افتاده ی انجمن مثلش کم پیدا میشه... هی ... کریم آقای دوست داشتنی. 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ واقعا فقط ریگ کف جوب .. محمد (Mohammad.A).. 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ با اعتماد به نفسِ کامل میگم خودم ! 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ پرتو محمد .ای اسی نوترون ادر شقایق هیلدام که خودش میدونه چقدر عزیزه شاید بعدا اضافه شد بازم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خواستم یادی بکنم از mohsen88 کاربر خوب ، فهمیده و افتاده ی انجمن مثلش کم پیدا میشه... یه بار یه جمله ای به من گفت که تو ذهنم حک شد... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده