هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 یه جمله ای هست که میگه "من فکر میکنم هستم اما اگه نیستم به روم نیارین، ناراحت میشم!" و اینکه ماندگار ی ادمها در کنار هم معنا پیدا میکنه مثل قطره و دریا ....قطر تا با دریاست دریاست و گرنه قطره ای بیش نیست ... 19
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 خیلی از بچه ها هستن که تو ذهنم موندگارن چون ازشون متنفرم و متاسفانه اینجا هم عضون البته از این کاربرای درپیتن یعنی کاره ای نیستن ادمین:w00: ابوذر:w00: مهناز دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی :w00: میلاد:w00::w00: پینیون (ارزش فحش دادن نداره ) سهیل:w00: ولی بعضیاشون واقعا ماندگارن فهیمه مویا معمار ایمان امپراتور سجاد هانی اسی و ..... بعضیام مایه سر افکندگین آریوبرزن :icon_redface: بعضیام روح سرگردانن وافن حسام رومی ادر آرش غایب وحید و خویش و قوماش مهرشاد گرداب و..... راستی راحله هم :w00::w00::w00: 13
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 1 - مدیر فقید تالار مهندسی مکانیک مهندس جاوید جمالی 2 - اعضای محترم هیئت علمی تالار مهندسی مکانیک 3 - تنها ترین سردار و سربلند ترین مدیر تالار مکانیک " میلاد " 4 - شادمهرباز 5 - بازهم اعضای محترم هیئت علمی تالار مهندسی مکانیک 6 - گزینه ی 2 و5 7 - گزینه ی 6 8 - عسل صدرا 9 - گزینه ی 7 به انضمام گزینه 8 10 - و دیگر هیچ ... میخواسم یه چیزی بگم ولی پشیمون شدم 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 ذهنیت خوبی از واژه چهره ماندگار ندارم یعنی چی؟ یعنی الان تموم شدن یا دیگه امیدی نیست از این ماندگارتر باشن که یه عکس درخشان میذاریم تو دفتر خاطراتمون و میگیم یه زمونی فلان بود؟ آدم باید هر روز بیشتر ماندگار تر بشه کسی واسه مولوی یا حافظ لوح یادبود ماندگاری داده بود؟ مهم اینه که اندیشه ما بستر اندیشه دیگری باشه و فراگیر باشه ....این میشه آره ماندگاری تک تک دوستانی که اینجا دارم چهره ماندگار زندگی منن و مطمئنم که از اینم ماندگار تر میشن 15
rezanassimi 9036 ارسال شده در 10 فروردین، 2011 اسی کو؟ یه هفته نبودم چه خبرا بوده اینجا؟ اسی رو کشتین که چهره ماندگارش کنین؟ 9
morta 3323 ارسال شده در 10 فروردین، 2011 اسی کو؟ یه هفته نبودم چه خبرا بوده اینجا؟ اسی رو کشتین که چهره ماندگارش کنین؟ 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 سجاد سهیل امین فروغ شقایق وحید میلاد لرد معمار فرناز سمندون............. جوجو پژمان چهره های ماندگار دولت هشتم و نهم 13
سمندون 19437 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 سجاد سهیل امین فروغ شقایق وحید میلاد لرد معمار فرناز سمندون............. جوجو پژمان چهره های ماندگار دولت هشتم و نهم الان چرا بعد اسم من این همه نقطه گذاشتییییییی؟:4chsmu1::persiana__hahaha: 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 الان چرا بعد اسم من این همه نقطه گذاشتییییییی؟:4chsmu1::persiana__hahaha: گذاشتم که جواب بدی میدونستم اینو میگی تله بود....... 3
am in 25041 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 چهره ماندگار؟؟؟ این تاپیک چن وختیه که رو مخ منه شاید به خاطر همین این هفته رو نتونستم نیام نت نت نه، انجمن ماندگار، یعنی یکی که میاد بهت بد و بیراه میگه و میره از یادت میره؟؟؟ عمرا، هرچقدر هم دریایی باشی اما جاش میمونه، دست تو هم نیست واکنشای ناخود آگاه ذهنیت اون رو بد میدونه یعنی ماندگاره یکی که یه کلمش باعث شده از لب مرگ برگردی، گفت گذشتم یعنی جونت رو بهت بخشید این هم ماندگاره، شاید ازش خوشت بیاد شاید بد یکی که نبودش باعث شده تو باشی، یعنی ماندگاره چون تو شدی و تو ماندگاری چه خوب چه بد ماندگارها زیادن همیشه هستن توی ذهنمون چه خوب چه بد پس نیاید جداشون کنین 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 چهره ماندگار؟؟؟این تاپیک چن وختیه که رو مخ منه شاید به خاطر همین این هفته رو نتونستم نیام نت نت نه، انجمن ماندگار، یعنی یکی که میاد بهت بد و بیراه میگه و میره از یادت میره؟؟؟ عمرا، هرچقدر هم دریایی باشی اما جاش میمونه، دست تو هم نیست واکنشای ناخود آگاه ذهنیت اون رو بد میدونه یعنی ماندگاره یکی که یه کلمش باعث شده از لب مرگ برگردی، گفت گذشتم یعنی جونت رو بهت بخشید این هم ماندگاره، شاید ازش خوشت بیاد شاید بد یکی که نبودش باعث شده تو باشی، یعنی ماندگاره چون تو شدی و تو ماندگاری چه خوب چه بد ماندگارها زیادن همیشه هستن توی ذهنمون چه خوب چه بد پس نیاید جداشون کنین وقتی جدی میشی با یه من عسل هم نمیشه قورتت داد 4
am in 25041 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 وقتی جدی میشی با یه من عسل هم نمیشه قورتت داد یک دو سه روزی هست احوالم به راه نیست بیراه میرم، حال مغشوشم دست من نیست 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 یک دو سه روزی هست احوالم به راه نیستبیراه میرم، حال مغشوشم دست من نیست don't spam 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 یک دو سه روزی هست احوالم به راه نیستبیراه میرم، حال مغشوشم دست من نیست پدر عاشقی بسوزه 3
am in 25041 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 پدر عاشقی بسوزه شقی شاید برات گفتم هیچ احساسی ندارم، نه برای مرگ عزیزانم اشک میریزم نه برای لبخندشان شوق میکنم من هستم، سنگ هم هست بهتر است بگویم من سنگ هستم آری سنگ سنگها را هم خوب صیقل بدهند هیبت آدمی را میابند 5
ارسال های توصیه شده