zahra22 19501 ارسال شده در 13 آبان، 2011 فرنــاز مهنــاز محمـــد ( ادمین ) امیــن ( روشنفکر جوان ) مهســـا ( مموشک ) سپــــده ( سپیده و علیرضا ) ستـــاره ( مدیر روابط عمومی ) یوحــــنا راحلـــه پیمــــان ( مدیر ارشد ) رضـــا ( بخش کامپیوتر ) سجـــاد هوتــــن لیلیـــان ایــــمان ( ایمان امپراطور ) میــــنا ( مینی ) سپیــده ( سپیده ام تی ) مهــــدی ( شیخ ) عابـــدی ( نوترون ) حامـــد ( پیانیست ) شقایــــق اسماعیـــل حمیـــد ( ح م ی د ) نازنیــــن ( نازفر ) امیــن ( امین نپو ) امیــن ( فریاد سکوت ) امیر گشتاسب سمیـــرا انوشـــه اســـی جاویـــد ( جاوید جمالی ) ابــوذر کامـــیار ایلیــــا . سمانه . . زهرا(خودم) 16
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 دی، 2011 الحق و والانصاف تا الان که من عضو بودم سه نفر از چهره های ماندگار بودن... mahrookh666 مهندس گرانقدر Essi و... شقایق... بعدا اضافه هم میشن!!! 6
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 17 دی، 2011 همه بروبچ که برای پویای انجمن دل میسوزونن ماندگارن حالا گیریم که اسمیم ازشون تو این تایپیک برده نشه:yes: 12
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 17 دی، 2011 دنبال چهره ماندگار می گردید . . . . . . . . . اینم چهره ماندگار خودام 1
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 18 دی، 2011 همه ی اعضای نواندیشانچهره ماندگارن به جز اسی چون رد صلاحیت شده اسی برو انتخابات بعدی بیا 5
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 18 دی، 2011 کامیار مونا mona_serendipity امین مهتابی ابوذر اکبری ایلیا علیرضا ورپشتی آفا سهیل پور رحیمی امین 202 امیر حدادی ترانه(SAVARNA) امیر رضا(همسر سمیرا) سمیرا(فانوس) آنجلو رامتین تیموری AMIR.D انوشه انتونیو مونتانا ابراهیم حیدری فهیمه مریم(فلوید) مریم(خواهر مونا) میم شیمی ریحانه رضا نسیمی نازآفرین(SAZE SHEKASTE) پری کوچولو شادمهر ملیسا تانیام آرماندیس یاقوت سفید(آقا مهدی) امیر AMIR دختری از شمال ZAHRA.K آرنیکا شقایق محمـــد ( ادمین ) امیــن ( روشنفکر جوان ) مهســـا ( مموشک ) سپــــده ( سپیده و علیرضا ) ستـــاره ( مدیر روابط عمومی ) یوحــــنا راحلـــه پیمــــان ( مدیر ارشد ) رضـــا ( بخش کامپیوتر ) سجـــاد پور رحیمی سجاد فیلابی هوتــــن لیلیـــان ایــــمان ( ایمان امپراطور ) میــــنا ( مینی ) سپیــده ( سپیده ام تی ) حامـــد ( پیانیست ) اسماعیـــل بوستانی حمیـــد ( ح م ی د ) نازنیــــن ( نازفر ) nazfar جاوید جمالی En-Mechanic مهناز فرناز امیــن ( امین نپو ) امیر گشتاسب اســـی ای کاش هنوز هم آن 5 نفر اول جزء مدیران رده بالای انجمن بودند البته ابوذر هست ولی بقیه دوستان از این انجمن رفتند واقعا کامیار عزیزم روحت شاد دوستانی که الان میبینند نواندیشان بالای 2000 نفر کاربر فعال داره باید آگاه باشند که امروز این انجمن مدیون تلاشهای بدون چمداشت دیروز این 5 عزیز می باشد واقعا بایستی تشکر ویژه از این عزیزان داشت ضمنا انوشه،آفا،سمیرا،فهیمه هم از دوستانی بودند که از روزهای اول در کنار انجمن بودند 11
Ssara 14641 ارسال شده در 18 دی، 2011 Mohammad.A Neutron Essi pianist Fo.Roo.GH sookut Fahim پاییزامیدوار فعلا اینا به نظر من اومدن. چیزی که مسلمه اینکه افراد زیادی برای پیشرفت انجمن زحمت کشیدن و می کشن اما خیلی ها هم تو چشم نیستند. 14
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 18 دی، 2011 چهره ماندگاری که نمیتونم اسم ببرم،چون مدت زیادی نیست،بچه هارو میشناسم. اما خوب از طرز تفکر یکسری بچه ها خوشم میاد،که اگه به ترتیب بگم: Essi Pari daryayi سیندخت El Roman Spow آرش... Fo.Roo.Gh NEGARi و ...... 13
El Roman 31720 ارسال شده در 18 دی، 2011 با ديدن يوزر يا آواتار هركس يه احساس خاصي پيدا ميكنم، اين يعني هركسي تاثير خودش رو گذاشته. تو اين ٧،٨،٩ ماهي كه اينجا هستم خيلي چيزا از خيليا ياد گرفتم، اما يك نفر شايد بدون اينكه خودش بفهمه باعث شده دنبال خيلي مطالب برم و خيلي چيز ياد بگيرم، سجاد عزيز، spow 14
pianist 31129 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 خواستم یادی بکنم از mohsen88 کاربر خوب ، فهمیده و افتاده ی انجمن مثلش کم پیدا میشه... 13
Neutron 60966 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 خواستم یادی بکنم از mohsen88 کاربر خوب ، فهمیده و افتاده ی انجمن مثلش کم پیدا میشه... هی ... کریم آقای دوست داشتنی. 4
poor!a 15130 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 پرتو محمد .ای اسی نوترون ادر شقایق هیلدام که خودش میدونه چقدر عزیزه شاید بعدا اضافه شد بازم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10
rezanassimi 9036 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 خواستم یادی بکنم از mohsen88 کاربر خوب ، فهمیده و افتاده ی انجمن مثلش کم پیدا میشه... یه بار یه جمله ای به من گفت که تو ذهنم حک شد... 4
ارسال های توصیه شده