Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مضرات پیامک زدن در رختخواب سلامتنیوز: روانشناسان تاكید دارند كه اگر وقت خوابتان رسیده، پیش از رفتن به رختخواب تلفن همراه خود را كنار بگذارید و دیگر از آن استفاده نكنید چون استفاده از این وسیله و بویژه فرستادن پیام كوتاه در رختخواب روی كیفیت خوابیدن و حتی خلق و خوی شما میتواند تاثیر نامطلوب داشته باشد. به گزارش ایسنا، دكتر پیتر جی، پولوس متخصص مركز پزشكی jfk در نیوجرسی و دستیارانش دریافتند كه فرستادن sms یا استفاده از هر نوع وسیله الكترونیكی ارتباط رسانهای دیگر سبب حركات زیاد به هنگام خواب، بیخوابی و درد پاها هنگام شب در دانش آموزان و دانشجویان 8 تا 22 ساله میشود. استفاده از تلفن همراه و سایر لوازم رسانههای الكترونیكی در هنگام شب میزان ابتلا به مشكلات ذهنی و خلقی مثل اختلال نقص توجه ناشی از بیش فعالی، اضطراب، افسردگی و مشكلات یادگیری را تا حد فوق العادهای افزایش میدهد. بنابراین توصیه میشود كه تا حد امكان در پایان شب و زمان رفتن به رختخواب از كاربرد این وسایل پرهیز كنید تا خوابی آرام و خلقی بهتر داشته باشید. 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ منم همینطور....گوشیم همیشه بالا سرمه!بدون من خوابش نمیبره 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من هرشب تا صبح smsبازي ميكنم اصلا دوست دارم شب بشه واسه همين ديگه تازه يه گوشيم نميبرم تا حالام افسردگي و ناراحتي واسم پيش نيومده!حالا بعدش بماند 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من هرشب تا صبح smsبازي ميكنم اصلا دوست دارم شب بشه واسه همين ديگهتازه يه گوشيم نميبرم تا حالام افسردگي و ناراحتي واسم پيش نيومده!حالا بعدش بماند :banel_smiley_4: گوش بده بشه جان لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ پی از من گذشته دیگه بالای 22 سالم...... بالای 22سال بدون گوشی نرن تو رختخواب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده