eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ راه مذهب انسان یک « انتخاب » است ، «نبرد و تلاش و شناخت » است یک «شدن» همیشگی است ، یک « هجرت بی انتها » است ، هجرت در خویش ؛ از لجن تا خدا (هجرت انفسی). و راهی که از لجن تا خدا کشیده شده است «مذهب» نام دارد . در اینجا روشن است که مذهب یعنی راه . مذهب هدف نیست، راه است و وسیله است . تمام بدبختی ئی که در جامعه های مذهبی دیده می شود به این علت است که مذهب تغییر روح و جهت داده و در نتیجه نقشی که دارد ، عوض شده است و این بدان علت است که « مذهب را هدف کرده اند» . شما جاده را هدف کنید ؛ گل کاری و آسفالت و آذین کنید ، صد ها سال ، نسل به نسل روی این جاده کار کنید، جاده پرست بشوید ، معتقد به جاده بشوید، آن را دوست بدارید، بدان عشق بورزید، تا چشمتان به آن افتاد یا اسمش به گوشتان خورد از شور به گریه افتید ، با هر که چپ به آن نگاه کرد بجنگید ، تمام وقت و پولتان را صرف تزیین و تعمیر و صاف و صوف کردن آن کنید ، یک لحظه آن را برای رسیدن به کار زندگیتان ترک نکنید ، همیشه بر روی آن قدم بزنید و کیف کنید و از آن گفت گو کنید و خاکش را به چشمتان بمالید و دوای دردتان بسازید و … چه خواهید شد ؟ گمراه. آری . همین راه راست و درست و حقیقی شما را از هدف باز می دارد ، شما را به جایی نمی رساند ، در راه گم شدن از گمراه شدن بدتر است. (دکتر شریعتی) 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ والا ما شنیدیم هدف رسیدن به غایت است خودمونی دیندار باشیم تا بریم بهشت شریعتی خیلی فانتزی فکر میکنه 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ والا ما شنیدیم هدف رسیدن به غایت است خودمونی دیندار باشیم تا بریم بهشت شریعتی خیلی فانتزی فکر میکنه من با نظر شریعتی کاملا موافقم !! اونور تو امضام هنوز هستش ! یه خورده از راه رسیدن به غایت بگو لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ من با نظر شریعتی کاملا موافقم !! اونور تو امضام هنوز هستش ! یه خورده از راه رسیدن به غایت بگو ببین اکثرا ادما میگن میخایم خوب زندگی کنیم اخلاقیاتو رعایت کنیم تا بریم بهشت خو این یعنی دیندار باشیم طرف میاد همه واجباتو رعایت میکنه از امیالش دست میکشه که ادم خوبه باشه واسه ورود به بهشت(کسایی که توقع بهشتو ندارن همینطوری خوبن انگشت شمارن هر چند مدعی زیاد داریم) اینا میان دینو هدف میکنن واسه رسیدن به کمال 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ . مذهب هدف نیست، راه است و وسیله است . در راه گم شدن از گمراه شدن بدتر است. (دکتر شریعتی) همینه هرچند فقط همین یه راه نیست 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ همینه هرچند فقط همین یه راه نیست به قول رضا مارمولک : به عدد انسانها راه هست برای رسیدن به خدا 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ببین اکثرا ادما میگن میخایم خوب زندگی کنیم اخلاقیاتو رعایت کنیم تا بریم بهشت خو این یعنی دیندار باشیم طرف میاد همه واجباتو رعایت میکنه از امیالش دست میکشه که ادم خوبه باشه واسه ورود به بهشت(کسایی که توقع بهشتو ندارن همینطوری خوبن انگشت شمارن هر چند مدعی زیاد داریم) اینا میان دینو هدف میکنن واسه رسیدن به کمال یه خورده رو نگارشت کار کن ...... 678999 بار خوندم و نفهمیدم چی نوشتی........ شریعتی میگه عزیز من دین رو اصلاح کن ..... کامل کن ...... با زمونه وقف بده نه اینکه مثل آخوندا به همی چی گیر بدین ok؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ یه خورده رو نگارشت کار کن ...... 678999 بار خوندم و نفهمیدم چی نوشتی........ شریعتی میگه عزیز من دین رو اصلاح کن ..... کامل کن ...... با زمونه وقف بده نه اینکه مثل آخوندا به همی چی گیر بدین ok؟ مدل حرف زدنمه خو خو دین میگه کنکاش کنشریعتی دیدش قانتزیتا کنکاش نکنی نمیتونه تهشو در بیاری 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ در راه گم شدن از گمراه شدن بدتر است. (دکتر شریعتی) :w16: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :icon_gol:Autonomous Heteronomous:banel_smiley_4: دی: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ مذهبی که قرار باشه مدل به مدل و به منفعت عوض بشه...دروغ بشه تقیه...زنا بشه صیقه....خیانت بشه جلوگیری از فساد و ... همون بهتر نباشه...حداقل ادم خوش راهی رو انتخاب میکنه و میگه هرچی شد خودم کردم و تصمیم گرفتم پای عقل ناقص خودم...شریعتی هم فقط قشنگ حرف میزنه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :icon_gol:Autonomous Heteronomous:banel_smiley_4: دی: kerasous markous hafelkous 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ مذهبی که قرار باشه مدل به مدل و به منفعت عوض بشه...دروغ بشه تقیه...زنا بشه صیقه....خیانت بشه جلوگیری از فساد و ... همون بهتر نباشه...حداقل ادم خوش راهی رو انتخاب میکنه و میگه هرچی شد خودم کردم و تصمیم گرفتم پای عقل ناقص خودم...شریعتی هم فقط قشنگ حرف میزنه قشنگ حرف میزنه .... و درست حرف میزنه !!! فروغ جان ناراحت نشو ولی این حرف آدمای تنبله که یه حرفی قشنگه ولی عملی نیست ..... تنها ناممکنی که میشناسم همون ناممکنه 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :icon_gol:Autonomous Heteronomous:banel_smiley_4: دی: kerasousmarkous hafelkous لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمائید :scared9: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده