رفتن به مطلب

راه مذهب ..........

ارسال های توصیه شده

راه مذهب

انسان یک « انتخاب » است ، «نبرد و تلاش و شناخت » است یک «شدن» همیشگی است ، یک « هجرت بی انتها » است ، هجرت در خویش ؛ از لجن تا خدا (هجرت انفسی).

و راهی که از لجن تا خدا کشیده شده است «مذهب» نام دارد .

در اینجا روشن است که مذهب یعنی راه . مذهب هدف نیست، راه است و وسیله است .

تمام بدبختی ئی که در جامعه های مذهبی دیده می شود به این علت است که مذهب تغییر روح و جهت داده و در نتیجه نقشی که دارد ، عوض شده است و این بدان علت است که « مذهب را هدف کرده اند» .

شما جاده را هدف کنید ؛ گل کاری و آسفالت و آذین کنید ، صد ها سال ، نسل به نسل روی این جاده کار کنید، جاده پرست بشوید ، معتقد به جاده بشوید، آن را دوست بدارید، بدان عشق بورزید، تا چشمتان به آن افتاد یا اسمش به گوشتان خورد از شور به گریه افتید ، با هر که چپ به آن نگاه کرد بجنگید ، تمام وقت و پولتان را صرف تزیین و تعمیر و صاف و صوف کردن آن کنید ، یک لحظه آن را برای رسیدن به کار زندگیتان ترک نکنید ، همیشه بر روی آن قدم بزنید و کیف کنید و از آن گفت گو کنید و خاکش را به چشمتان بمالید و دوای دردتان بسازید و … چه خواهید شد ؟ گمراه.

آری . همین راه راست و درست و حقیقی شما را از هدف باز می دارد ، شما را به جایی نمی رساند ، در راه گم شدن از گمراه شدن بدتر است.

(دکتر شریعتی)

• Like 11
لینک به دیدگاه

والا ما شنیدیم هدف رسیدن به غایت است خودمونی دیندار باشیم تا بریم بهشت:banel_smiley_4:

شریعتی خیلی فانتزی فکر میکنه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
والا ما شنیدیم هدف رسیدن به غایت است خودمونی دیندار باشیم تا بریم بهشت:banel_smiley_4:

شریعتی خیلی فانتزی فکر میکنه:banel_smiley_4:

من با نظر شریعتی کاملا موافقم !! اونور تو امضام هنوز هستش !

یه خورده از راه رسیدن به غایت بگو :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
من با نظر شریعتی کاملا موافقم !! اونور تو امضام هنوز هستش !

یه خورده از راه رسیدن به غایت بگو :banel_smiley_4:

ببین اکثرا ادما میگن میخایم خوب زندگی کنیم اخلاقیاتو رعایت کنیم تا بریم بهشت:w16: خو این یعنی دیندار باشیم :w16: طرف میاد همه واجباتو رعایت میکنه از امیالش دست میکشه که ادم خوبه باشه واسه ورود به بهشت(کسایی که توقع بهشتو ندارن همینطوری خوبن انگشت شمارن هر چند مدعی زیاد داریم) اینا میان دینو هدف میکنن واسه رسیدن به کمال:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
. مذهب هدف نیست، راه است و وسیله است .

در راه گم شدن از گمراه شدن بدتر است.

(دکتر شریعتی)

:w16:

همینه

هرچند فقط همین یه راه نیست :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
:w16:

همینه

هرچند فقط همین یه راه نیست :icon_gol:

به قول رضا مارمولک : به عدد انسانها راه هست برای رسیدن به خدا

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین اکثرا ادما میگن میخایم خوب زندگی کنیم اخلاقیاتو رعایت کنیم تا بریم بهشت:w16: خو این یعنی دیندار باشیم :w16: طرف میاد همه واجباتو رعایت میکنه از امیالش دست میکشه که ادم خوبه باشه واسه ورود به بهشت(کسایی که توقع بهشتو ندارن همینطوری خوبن انگشت شمارن هر چند مدعی زیاد داریم) اینا میان دینو هدف میکنن واسه رسیدن به کمال:banel_smiley_4:

یه خورده رو نگارشت کار کن ...... 678999 بار خوندم و نفهمیدم چی نوشتی........

شریعتی میگه عزیز من دین رو اصلاح کن ..... کامل کن ...... با زمونه وقف بده

نه اینکه مثل آخوندا به همی چی گیر بدین

ok؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه خورده رو نگارشت کار کن ...... 678999 بار خوندم و نفهمیدم چی نوشتی........

شریعتی میگه عزیز من دین رو اصلاح کن ..... کامل کن ...... با زمونه وقف بده

نه اینکه مثل آخوندا به همی چی گیر بدین

ok؟

مدل حرف زدنمه خو:icon_redface:

خو دین میگه کنکاش کن:banel_smiley_4:شریعتی دیدش قانتزی:banel_smiley_4:تا کنکاش نکنی نمیتونه تهشو در بیاری:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مذهبی که قرار باشه مدل به مدل و به منفعت عوض بشه...دروغ بشه تقیه...زنا بشه صیقه....خیانت بشه جلوگیری از فساد و ... همون بهتر نباشه...:banel_smiley_4:حداقل ادم خوش راهی رو انتخاب میکنه و میگه هرچی شد خودم کردم و تصمیم گرفتم پای عقل ناقص خودم...شریعتی هم فقط قشنگ حرف میزنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
مذهبی که قرار باشه مدل به مدل و به منفعت عوض بشه...دروغ بشه تقیه...زنا بشه صیقه....خیانت بشه جلوگیری از فساد و ... همون بهتر نباشه...:banel_smiley_4:حداقل ادم خوش راهی رو انتخاب میکنه و میگه هرچی شد خودم کردم و تصمیم گرفتم پای عقل ناقص خودم...شریعتی هم فقط قشنگ حرف میزنه

قشنگ حرف میزنه .... و درست حرف میزنه !!!

فروغ جان ناراحت نشو ولی این حرف آدمای تنبله که یه حرفی قشنگه ولی عملی نیست .....

تنها ناممکنی که میشناسم همون ناممکنه :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:icon_gol:Autonomous

Heteronomous:banel_smiley_4:

دی:

kerasous

markous

hafelkous

:banel_smiley_4:

لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمائید :scared9:

لینک به دیدگاه