کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ حرف دلو گفته ای ول آره ولی فقط گفته... 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ آره ولی فقط گفته... آره این کارگاه عملیشو هم راه می نداختن خوب میشد 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ آره این کارگاه عملیشو هم راه می نداختن خوب میشد حرف زدن مشکل نداره ولی کارگاه عملیش در اسلام حرام است ...... خلاص 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ یه جاش راست گفته دیگه مشکل جوونا فقط مسکنه این حل شه همه چی حل میشه وزیر مسکن اعلام کرده مشکل مسکن جوونا حل شده ایشون در ادامه گفتند فقط امروز بیش از صد جوون به دختر من گفتند خونه خالی داریم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ استاد جامعه شناسی مثلا !!!! مهم نیست که تو کدوم دانشگاه تدریس میکنه دوم اینکه حرفاش باز جای ایراد داشت ولی بیخیال لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ آره ولی فقط گفته... آره احتمالا واسه جذب 4تا مخاطب....وگرنه که پای عمل باید دید که چیکار میکنن....که احتمالا راهشون مثل باقی دوستانشونه.... لینک به دیدگاه
♠ Spades ♠ 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ این مطلب انقد اهمیت داره که در موردش بحث میکنید؟ کجای این مملکت به هم میخونه که حالا زدن یا نزدن حرف این آقا انقدر اهمیت داشته باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ این مطلب انقد اهمیت داره که در موردش بحث میکنید؟ کجای این مملکت به هم میخونه که حالا زدن یا نزدن حرف این آقا انقدر اهمیت داشته باشه؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ این مطلب انقد اهمیت داره که در موردش بحث میکنید؟ کجای این مملکت به هم میخونه که حالا زدن یا نزدن حرف این آقا انقدر اهمیت داشته باشه؟ کاملا" با حرفت موافقم لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اسلام اين غريزه رو سركوب كرده مخصوصا براي مجردها براي متاهلين كه راه بازه 4 تا زن هم زمان و هر چند تا صيغه اي كه ميخوان اما براي مجردها اگر همسري براشون پيدا شد خب .........اما اگر تا ابد مجرد بودند كه عفت و پاك دامني پيشه كنند و وعده اون دنيا رو داده آيا واقعا كسي ميتونه اين غريزه رو به طور كلي سركوب كرد ؟مگر نه اينكه نياز آدميه اگر بده پس چرا در نهاد آدمي گذاشته شده اگر خوبه پس چرا سركوبش كنيم ؟ توي جامعه ما هم صيغه بد جا افتاده البته من خودم به شخصه صيغه رو قبول ندارم طرف ميخواد ..........بعد اسلامي و قانونيش ميكنه 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ والا در کشور ما با همه چی افراطی برخورد میشه.... حالا چه کاریه ما این بحث و ادامه بدیم آخرش که به هیچ جا نمیرسیم پس بیخیالش میشیم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ سجاد اینم مٍثل سایر چیزها سرکوبشدهمگه مشکیدارین؟ 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ يا ازدواج دائمي يا ازدواج مؤقت ...........اين راه حل اشباع غريزه جنسي از راه درست است ازدواج هم در اسلام بسيار ساده واسان است 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ يا ازدواج دائمي يا ازدواج مؤقت ...........اين راه حل اشباع غريزه جنسي از راه درست است ازدواج هم در اسلام بسيار ساده واسان است یکی از دوستان من قبل از ازدواج دائم ازدواج موقت کرده بود. همسرش فهمید حالا کارشون به جدایی کشیده. ازدواج موقت هم خطریه. بعدا گندش در میاد. کار مشکل میشه. 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ وقتی میخونم یا میشنوم یکی میگه ازدواج موقت راه حله دلم میخواد ازش بپرسم اگر دختری خودت حاضری بری زن صیغه ای بشی؟ اگر پسری دوست داری خواهرت بره این کار رو بکنه؟ یا دخترت؟ چه حسی پیدا میکنی اگر بفهمی مادرت قبل از پدرت صیغه یکی دیگه بوده؟ یا همسر خودت قبل از ازدواج با تو؟ جواب این سوال هارو کاش یکیشون بده 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ وقتی میخونم یا میشنوم یکی میگه ازدواج موقت راه حله دلم میخواد ازش بپرسم اگر دختری خودت حاضری بری زن صیغه ای بشی؟ اگر پسری دوست داری خواهرت بره این کار رو بکنه؟ یا دخترت؟ چه حسی پیدا میکنی اگر بفهمی مادرت قبل از پدرت صیغه یکی دیگه بوده؟ یا همسر خودت قبل از ازدواج با تو؟ جواب این سوال هارو کاش یکیشون بده تو جامعه ی مرد سالار ما چنین چیزی امکان نداره ........ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ تو جامعه ی مرد سالار ما چنین چیزی امکان نداره ........ کدوم چیز؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ کدوم چیز؟؟؟ همون چیزایی که بعدش علامت "؟" گذاشتی 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ همون چیزایی که بعدش علامت "؟" گذاشتی اگر امکان نداره که این کارها انجام بشه پس چرا از ازدواج موقت حمایت میکنن؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده