baybak 4434 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 آره ولی فقط گفته... آره این کارگاه عملیشو هم راه می نداختن خوب میشد 1
eder 13732 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 آره این کارگاه عملیشو هم راه می نداختن خوب میشد حرف زدن مشکل نداره ولی کارگاه عملیش در اسلام حرام است ...... خلاص 2
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 یه جاش راست گفته دیگه مشکل جوونا فقط مسکنه این حل شه همه چی حل میشه وزیر مسکن اعلام کرده مشکل مسکن جوونا حل شده ایشون در ادامه گفتند فقط امروز بیش از صد جوون به دختر من گفتند خونه خالی داریم
bpcom 10070 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 استاد جامعه شناسی مثلا !!!! مهم نیست که تو کدوم دانشگاه تدریس میکنه دوم اینکه حرفاش باز جای ایراد داشت ولی بیخیال
hodaa 5488 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 آره ولی فقط گفته... آره احتمالا واسه جذب 4تا مخاطب....وگرنه که پای عمل باید دید که چیکار میکنن....که احتمالا راهشون مثل باقی دوستانشونه....
♠ Spades ♠ 45 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 این مطلب انقد اهمیت داره که در موردش بحث میکنید؟ کجای این مملکت به هم میخونه که حالا زدن یا نزدن حرف این آقا انقدر اهمیت داشته باشه؟ 2
غایب 4790 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 این مطلب انقد اهمیت داره که در موردش بحث میکنید؟ کجای این مملکت به هم میخونه که حالا زدن یا نزدن حرف این آقا انقدر اهمیت داشته باشه؟ :vahidrk:
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 این مطلب انقد اهمیت داره که در موردش بحث میکنید؟ کجای این مملکت به هم میخونه که حالا زدن یا نزدن حرف این آقا انقدر اهمیت داشته باشه؟ کاملا" با حرفت موافقم
پرناز 581 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 اسلام اين غريزه رو سركوب كرده مخصوصا براي مجردها براي متاهلين كه راه بازه 4 تا زن هم زمان و هر چند تا صيغه اي كه ميخوان اما براي مجردها اگر همسري براشون پيدا شد خب .........اما اگر تا ابد مجرد بودند كه عفت و پاك دامني پيشه كنند و وعده اون دنيا رو داده آيا واقعا كسي ميتونه اين غريزه رو به طور كلي سركوب كرد ؟مگر نه اينكه نياز آدميه اگر بده پس چرا در نهاد آدمي گذاشته شده اگر خوبه پس چرا سركوبش كنيم ؟ توي جامعه ما هم صيغه بد جا افتاده البته من خودم به شخصه صيغه رو قبول ندارم طرف ميخواد ..........بعد اسلامي و قانونيش ميكنه 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 والا در کشور ما با همه چی افراطی برخورد میشه.... حالا چه کاریه ما این بحث و ادامه بدیم آخرش که به هیچ جا نمیرسیم پس بیخیالش میشیم 2
بيتا 1214 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 يا ازدواج دائمي يا ازدواج مؤقت ...........اين راه حل اشباع غريزه جنسي از راه درست است ازدواج هم در اسلام بسيار ساده واسان است 3
غایب 4790 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 يا ازدواج دائمي يا ازدواج مؤقت ...........اين راه حل اشباع غريزه جنسي از راه درست است ازدواج هم در اسلام بسيار ساده واسان است یکی از دوستان من قبل از ازدواج دائم ازدواج موقت کرده بود. همسرش فهمید حالا کارشون به جدایی کشیده. ازدواج موقت هم خطریه. بعدا گندش در میاد. کار مشکل میشه. 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 وقتی میخونم یا میشنوم یکی میگه ازدواج موقت راه حله دلم میخواد ازش بپرسم اگر دختری خودت حاضری بری زن صیغه ای بشی؟ اگر پسری دوست داری خواهرت بره این کار رو بکنه؟ یا دخترت؟ چه حسی پیدا میکنی اگر بفهمی مادرت قبل از پدرت صیغه یکی دیگه بوده؟ یا همسر خودت قبل از ازدواج با تو؟ جواب این سوال هارو کاش یکیشون بده 4
eder 13732 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 وقتی میخونم یا میشنوم یکی میگه ازدواج موقت راه حله دلم میخواد ازش بپرسم اگر دختری خودت حاضری بری زن صیغه ای بشی؟ اگر پسری دوست داری خواهرت بره این کار رو بکنه؟ یا دخترت؟ چه حسی پیدا میکنی اگر بفهمی مادرت قبل از پدرت صیغه یکی دیگه بوده؟ یا همسر خودت قبل از ازدواج با تو؟ جواب این سوال هارو کاش یکیشون بده تو جامعه ی مرد سالار ما چنین چیزی امکان نداره ........ 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 تو جامعه ی مرد سالار ما چنین چیزی امکان نداره ........ کدوم چیز؟؟؟ 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 همون چیزایی که بعدش علامت "؟" گذاشتی اگر امکان نداره که این کارها انجام بشه پس چرا از ازدواج موقت حمایت میکنن؟ 1
ارسال های توصیه شده