sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مطلب خیلی مفیدی بودش......... دستت درد نکنه و الهی خیر و خوبی ببینی از زندگیت.......... ولی به موارد فوق باید این رو هم اضافه کرد........ دخترهایی که دل پاک دارند و ایمان و اعتقادشون درسته و حقیقت مطلب و حقیقت عشق رو درک میکنند........ این افراد رو میشه فقط و فقط به خاطر حس خوب و دل پاک و وجود بابرکتشون دوست داشت..... چون با بودن کنارش مطمئنی که هم میتونی با کمک خدا باعث دلشادیش بشی و هم اینکه در کنار هم آرام و خوشبخت باشی........ هم هر دو نفر راضی هستند و هم خدا......... ممکنه چنین دختری خواستگار خیلی کمی داشته باشه....... ولی هر کس و ناکسی لیاقت چنین گوهری رو نداره........ رضا جان ممنون با حرفات کاملا موافقم ولی متاسفانه خیلی از پسرها همه چی رو با بودن پول میبینن ... وحرفای دل من یا کتایون رو متوجه نمیشن .. نمی دونم شاید جرم ما دل بستنه ... دل بستن به کسایی که حتی یه ذره از عشق بویی نبردن.... 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خوب پول..... پول.......... و باز هم پول........ اسم این رو بهش میگن دکترین سود و زیان........ بابا - مامان - دوست - رفیق - آشنا - همکلاسی - اعضای خانواده و هر کس دیگه ای پول میدی؟ فایده داری؟ سود داری؟ به دردم میخوری؟ و از همه مهم تر واسم نفع داره یا نه؟؟؟ گزینه اول: بله. خوب حالا شخصی که همه رو اینجوری میبینه با تمام نفرات فوق و حتی خیلی گسترده تر از این هم مهربونه - دوستشون داره - بهشون عشق رو ابراز میکنه و در کل هر کاری از دستش بربیاد واسشون انجام میده. چون سود داره......... گزینه دوم: نه. خوب میخوام سر به تن هیچ کدومشون نباشه. چون تن من مباد هیچ کس مباد. این لحن توی دل اون شخص هستش. ولو به ظاهر دوست داشته باشه. حتی پدر و مادر و اعضای خانواده و همسر و هر کسی رو. اون تو دلش از همه متنفره. چرا؟ چون مغز و دل اینقدر حقیر و پست شده که فقط سود...... سود داری نوکرم نداری سر به تنت نباشه...... این آدم اینقدر خطرناکه که حتی نماز و عبادت خدا هم واسه سوده. چه برسه بخواد به همسرش محبت کنه. اون هم تا زمانی که باباش پول داره بله صددرصد. تموم که شد این نشد یکی دیگه....... به همین راحتی....... زندگی رو با مبنای پول شروع کنی بدبخت خواهی شد. ولو خوشبخت ظاهری باشی..... پولت تا کی اون دختر رو تامین میکنه؟ و یا پول بابای دختر تا کی پایداره؟ همه گیر دل دارند. قضیه چیه که هر جایی میری میگن دل؟ قضیه سر همون پاک بودن دله........ همه چیز شروع یه زندگی دل پاک و صداقت و ایمان و درک عشق حقیقی هستش........ 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خوب پول..... پول.......... و باز هم پول........ اسم این رو بهش میگن دکترین سود و زیان........ بابا - مامان - دوست - رفیق - آشنا - همکلاسی - اعضای خانواده و هر کس دیگه ای پول میدی؟ فایده داری؟ سود داری؟ به دردم میخوری؟ و از همه مهم تر واسم نفع داره یا نه؟؟؟ گزینه اول: بله. خوب حالا شخصی که همه رو اینجوری میبینه با تمام نفرات فوق و حتی خیلی گسترده تر از این هم مهربونه - دوستشون داره - بهشون عشق رو ابراز میکنه و در کل هر کاری از دستش بربیاد واسشون انجام میده. چون سود داره......... گزینه دوم: نه. خوب میخوام سر به تن هیچ کدومشون نباشه. چون تن من مباد هیچ کس مباد. این لحن توی دل اون شخص هستش. ولو به ظاهر دوست داشته باشه. حتی پدر و مادر و اعضای خانواده و همسر و هر کسی رو. اون تو دلش از همه متنفره. چرا؟ چون مغز و دل اینقدر حقیر و پست شده که فقط سود...... سود داری نوکرم نداری سر به تنت نباشه...... این آدم اینقدر خطرناکه که حتی نماز و عبادت خدا هم واسه سوده. چه برسه بخواد به همسرش محبت کنه. اون هم تا زمانی که باباش پول داره بله صددرصد. تموم که شد این نشد یکی دیگه....... به همین راحتی....... زندگی رو با مبنای پول شروع کنی بدبخت خواهی شد. ولو خوشبخت ظاهری باشی..... پولت تا کی اون دختر رو تامین میکنه؟ و یا پول بابای دختر تا کی پایداره؟ همه گیر دل دارند. قضیه چیه که هر جایی میری میگن دل؟ قضیه سر همون پاک بودن دله........ همه چیز شروع یه زندگی دل پاک و صداقت و ایمان و درک عشق حقیقی هستش........ رضا جان کدوم پاکی و صداقت ...... کدوم پسر به این چیزا اهمیت میده .... دست رو دلم نزار که خونه داداش ... بزار لال باشم و هیچی نگم دلمو از این بیشتر خونش نکن.......... 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ عالی بود فقط این متنای طولانی رو یه ککم با فئنت درشت بنویسید بابا چشام در اومد 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ و اینکه چرا بعضی از دخترها خواستگار بیشتر دارند؟؟؟؟ مگه هر زیادی لزوما خوب هم هستش؟ نیستند کسانی که خواستگارهای انگشت شمار داشتند و ازدواج کردند خیلی هم خوشبخت هستند و از خدا و زندگی و خودشون هم راضی؟؟؟ به عکسش هم هستش. کسانی که خواستگارهای زیادی داشتند و بعدش با کسی ازدواج کردند و ادامه ماجرا و زندگی....... مشکل سر هدف خواستگاری و خواستگار برای اون دختر هستش........ ببخشید اینجوری میگم ولی اگه به هدف جسم نفر هستش و مواردی از این دست که چه فراوانه اشخاص زیبا...... زیبایی به دل پاکه و به صداقت و درک حقیقی عشق و صادق بودن به اون به همراه ایمان...... حالا اون شخص سرشار از ایراد هم که باشه دوستش داری...... صادقانه نه با طمع و حرص برای خودت...... وقتی به کسی علاقمند هستی باید از خدا کمک بگیری و خودت هم زحمت بکشی تا بشه ان شاءالله ..... نه آیه یاس باشی. همه مشکل دارند. ولی همه مشکلات با پول حل نمیشه....... چقدر حقیره کسی که وجودش رو نداره روی درخواست خواستگاری و ابراز عشقش به کسی پایدار بمونه و وسط کار جا میزنه....... چقدر حقیر کسی که خیال میکنه عالم و آدم رو میشه با پول خرید....... عشق این نیست که توی Google جستجو کنی و چهارتا عشق بزاری و آهنگ غمناک گوش کنی و غذا نخوری و چی و چی..... عشق این نیست که زبانی بگی دوستت دارم ولی هنوز معنی کلمه داشتن رو نمیدونی چه برسه به دوست داشتن....... وقتی سعی در این داشته باشی که تکلیف خودت رو با خواسته ات و با دلت و با خدای خودت مشخص کنی و هدفت رو از خواستگاری و یا دوست داشتن دختری کم کمک به امید خدا میشه ان شاءالله......... ولی نه بخوای فکر طمع و پول و چی و چی رو داشته باشی پس بمان تا صبح دولتت بدمد....... کما اینکه پول هم تاثیر داره تو زندگی ولی پول رو میخوام واسه خوشبختی. نه خوشبختی رو واسه پول....... 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ رضا جان ممنون با حرفات کاملا موافقم ولی متاسفانه خیلی از پسرها همه چی رو با بودن پول میبینن ...وحرفای دل من یا کتایون رو متوجه نمیشن .. نمی دونم شاید جرم ما دل بستنه ... دل بستن به کسایی که حتی یه ذره از عشق بویی نبردن.... بله درسته من هم به پول خیلی فکر میکنم....... این جز خصلت های مردها هستش آبجی ولی نه اینکه تمام ماجرا باشه...... پول رو میخوام واسه خوشبختی کسی که دوستش دارم نه واسه فدا کردن خوشبختی.... اون یکی دو جمله آخری رو هم به عنوان جرم تلقی نمیکنند. وقتی حق با خودته پس لزومی نداره بگی اشتباه و خطا.... خدا به همه درک حقیقی از دوست داشتن و عشق رو بده آبجی....... رضا جان کدوم پاکی و صداقت ......کدوم پسر به این چیزا اهمیت میده .... دست رو دلم نزار که خونه داداش ... بزار لال باشم و هیچی نگم دلمو از این بیشتر خونش نکن.......... نخیر آبجی هستش خیلی خوب هم هستش...... یه مطلب دیگه ای هم که هستش اینه که بعضی از پسرها خیال میکنند چون پسر هستند و مرد پس هر کاری که دلشون بخواد میتونند انجام بدن و هزار نفر ررو با خودشون سرگردان کنند چه رفاقتی و چه با وعده ازدواج........ . متاسفم واسه اینجور آدم ها. دنیا مکافات کده است....... می بینی و با تمام وجودت خورد میشی وقتی دل کسی رو میشکنی و خیانت میکنی...... یکمی طول میشکه ولی به زودی خواهد بود........ جایی بودم و کسی داشت از این موراد و قضیه خوساتگاری به ظاهر خودش از کسانی تعریف میکرد که بعد از مدتی با برقرار کردن رابطه با اون نفرات بهشون خیانت کرده بود....... اگه فقط دوستهام جلوم رو نگرفته بودند تمام مفاصل بدنش رو می شکستم :w00: و دیه اش رو هم همون جا نقد بهش میدادم......... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ قرارنبود به همدیگه توهین کنیم و من اول بحث هم گفتم که از هم دلخور نشیم.آره من هنوز عقلم خیلی ناقصه که به پای شما برسم و بدونم شما چی میگین و چون عقلم نمیکشه و نمیتونم فرمایشات شما رو هضم کنم در همینجا کناره گیری خودم رو از بحث اعلام میکنم. آخه واسه چی؟ منظور ساناز توهین نبوده...مطمئنم چون دلش ازین دنیا شسکته این حرفا رو میزنه...ناراحت نشو...اما به خدا منم قصدم این نیست که بگم بیشتر می فهمم اما واقعا تجربیاتم تو زندگی بهم نشون داده که خیلی چیزارو وقتی نداری آرزوی داشتنشو می کنی...اگه لازم بشه و ببینم که می تونه کمک کنه حاضرم چیزایی رو که دیدم این جا با شما به اشتراک بذارم... 2 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ دختر به 4 دلیل خواستگار داره: 1.پول و ثروتش 2.قیافه و زیبایی 3.زبون 4.شخصیت و اخلاق 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ همه به فکر نمیکنند کسایی هم هستند که دنبال ذات درست و شخصیت خوب میگردند شما عوض اینکه بد اونایی که به دنبال پولند رو بگی بگرد دنبال اونایی که پول رو نمیخواند و خود خودتو میخوان 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ همه به فکر نمیکنندکسایی هم هستند که دنبال ذات درست و شخصیت خوب میگردند شما عوض اینکه بد اونایی که به دنبال پولند رو بگی بگرد دنبال اونایی که پول رو نمیخواند و خود خودتو میخوان دوس جون فعلا هر کی میاد این تو درد پول داره ... به غیر از دو سه نفرمون که به دنبال پول نیستیم به دنبال چیزای با ارزش تر از پول هستیم.. فکر کنم که تو هم دنبال پول نیستی خوشحالم بگرد دنبال خودش تا پیداش کنی..... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ همه به فکر نمیکنندکسایی هم هستند که دنبال ذات درست و شخصیت خوب میگردند شما عوض اینکه بد اونایی که به دنبال پولند رو بگی بگرد دنبال اونایی که پول رو نمیخواند و خود خودتو میخوان می دونم که هنوز هستن این آدما...اما من ندیدم تا حالا... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28833 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ولي دختر هايي كه باباي پولدار دارن خواستكار بيشتري دارن اصلا اصلا اینجور نیست...شما شاید یه نمونه دیده باشی اونم شاید یه عکس کوچیک از زندگیشون... 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ من با اينكه پسرم تا حالا چندتا خواستگار داشتم ! نه خشگلم ، نه پولدار ... فكر كنم دخترا ديگه خيلي بي سوژه موندن اومدن سراغ من لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ من با اينكه پسرم تا حالا چندتا خواستگار داشتم ! نه خشگلم ، نه پولدار ... فكر كنم دخترا ديگه خيلي بي سوژه موندن اومدن سراغ من 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ m_a[/MENTION]rch;1403618] حسوديت شد ؟ لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ حسوديت شد ؟ نــــــــــــــــخیر اعتماد به سقفت از دیدم خارج شده !:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ m_a[/MENTION]rch;1403620]نــــــــــــــــخیر اعتماد به سقفت از دیدم خارج شده !:icon_pf (34): فكر كردي دروغ ميگم ؟؟ :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ فكر كردي دروغ ميگم ؟؟ :vahidrk: :coffee: 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ این موارد رو نمیشه به همه تعمیم داد و به نظر من اکثر مردای ایرانی نه به این دلایل روشنفکرانه بلکه به دلایل مختلف دیگه ای از یه دختر خواستگاری می کنن که اولینش ظاهر و زیباییشه نه شخصیتش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده