sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ ببخشید من نمی خواست جسارت کنم حرف شما من رو یاد یکی از بچه های دانشگاه انداخت یک لحظه حواسم پرت شد فکردم اونید از نظرتونم ممنون نه ناراحت نشدم عیبی نداره....... به هر حال مرسی که خندیدی....یادت باشه خنده بر هر درد بی درمان دواست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ به قول یکی:پول خوشبختی نمیاره.....اما بی پولی مطمئنا بدبختی میاره. اگه پول داشتی بهشتم میری البته این نظر منه. مثه اینکه فقط من یه نفر موافق دارم و کمی هم نظر مینا خانوم به نظر من نزدیکتره. با این وجود من به مخالفت با اونایی که نظرشون مخالف منه ادامه میدم تا هم بحث داغتر بشه و هم اینکه بعضی واقعیتها رو همه بفهمن. فقط از دوستا خاهش میکنم که توی بحث کسی دلخور نباشه چون ما دوستایی هستیم که میخام برا پیشرفت همدیگه کمک کنیم پس خاهشا دلخوری رو بذارین کنار. عزیزان من پول تمام خوشبختی نیس ولی خیلی از خوشبختیها توی پول جم شده تو خونه خودتون ملاحظه کنین. حتی اونایی که در رفاه کامل زندگی میکنن بالاخره روزی برای همشون بوده که بی پول باشن یا مثلا مامانه چیزی ار بابا بخاد ولی اون نتونه توی اون لحظه تهیه کنه. ببینین چی میشه. بلا استثنا مادره یه کوچولو قیافش یه جوری میشه. با اینکه من مخالف اینم که خانوم خونه از آقای خونه ثروتش زیاد باشه( نه اتینکه فک کنین افکار قرون وسطایی دارم) چون فک میکنم در خانواده ای که مرد کمی از لحاظ مالی از خانوم بالاتر باشه خود خانوم بیشتر اعتماد به نفس داره و بیشتر راحته تا اینکه خودش از مرد بیشتر دارایی داشته باشه. به هر حال اگه بخان نمونه هایی میگم که با پول به خوشبختی رسیدن. ولی خیلیا هم به خاطر پول شیرازه زندگیشان از هم پاشیده. در ضمن عزیزان دیگه زمونه ای نیس که لیلی و مجنون باشن و فرهاد و شیرین و ... چون زمان اونا هیچ موقع لیلی نمیگف که فلانی تو جشن فلانی دامن 1 میلیون تومنی پوشیده بود باید منم بپوشم یا جواهر 20 میلیونی داش باید منم داشته باشم. یا مجنون نمیرف بیرون ببینه دوستش ماشین 200 میلیونی سوار میشه و این هم نمیتونه بخره پس برگرده خونه و عصبانیتشو سر لیلی بیچاره خالی کنه. ( قابل ذکر هست که لیلی و مجنون به هم نرسیده بودم من این دو نفر رو مثال زدم) 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مثه اینکه فقط من یه نفر موافق دارم و کمی هم نظر مینا خانوم به نظر من نزدیکتره.با این وجود من به مخالفت با اونایی که نظرشون مخالف منه ادامه میدم تا هم بحث داغتر بشه و هم اینکه بعضی واقعیتها رو همه بفهمن. فقط از دوستا خاهش میکنم که توی بحث کسی دلخور نباشه چون ما دوستایی هستیم که میخام برا پیشرفت همدیگه کمک کنیم پس خاهشا دلخوری رو بذارین کنار. عزیزان من پول تمام خوشبختی نیس ولی خیلی از خوشبختیها توی پول جم شده تو خونه خودتون ملاحظه کنین. حتی اونایی که در رفاه کامل زندگی میکنن بالاخره روزی برای همشون بوده که بی پول باشن یا مثلا مامانه چیزی ار بابا بخاد ولی اون نتونه توی اون لحظه تهیه کنه. ببینین چی میشه. بلا استثنا مادره یه کوچولو قیافش یه جوری میشه. با اینکه من مخالف اینم که خانوم خونه از آقای خونه ثروتش زیاد باشه( نه اتینکه فک کنین افکار قرون وسطایی دارم) چون فک میکنم در خانواده ای که مرد کمی از لحاظ مالی از خانوم بالاتر باشه خود خانوم بیشتر اعتماد به نفس داره و بیشتر راحته تا اینکه خودش از مرد بیشتر دارایی داشته باشه. به هر حال اگه بخان نمونه هایی میگم که با پول به خوشبختی رسیدن. ولی خیلیا هم به خاطر پول شیرازه زندگیشان از هم پاشیده. در ضمن عزیزان دیگه زمونه ای نیس که لیلی و مجنون باشن و فرهاد و شیرین و ... چون زمان اونا هیچ موقع لیلی نمیگف که فلانی تو جشن فلانی دامن 1 میلیون تومنی پوشیده بود باید منم بپوشم یا جواهر 20 میلیونی داش باید منم داشته باشم. یا مجنون نمیرف بیرون ببینه دوستش ماشین 200 میلیونی سوار میشه و این هم نمیتونه بخره پس برگرده خونه و عصبانیتشو سر لیلی بیچاره خالی کنه. ( قابل ذکر هست که لیلی و مجنون به هم نرسیده بودم من این دو نفر رو مثال زدم) محمد عزیز اینایی که ازش حرف میزنی ضعف فرهنگ ماست هیچ ربطی به شرایط اقتصادی جامعه ی ما نداره...اونایی که به خاطر پول زندگیهاشون از هم میپاشه همونایین که اگه پول داشته باشن یه لحظه ام با شریک زندگیشون ادامه نمیدن... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ محمد عزیز اینایی که ازش حرف میزنی ضعف فرهنگ ماست هیچ ربطی به شرایط اقتصادی جامعه ی ما نداره...اونایی که به خاطر پول زندگیهاشون از هم میپاشه همونایین که اگه پول داشته باشن یه لحظه ام با شریک زندگیشون ادامه نمیدن... همونا بودن که وختی پول بود حاظر بودن همه دنیا فدای شوهرشون یا خانومشون بودن ولی وختی دیدن که پول نیس دیگه نتونستن ادامه بدن. عزیزم ضعف فرهنگ هم شاید بشه گف ولی باور کن همه ما خواهان اینیم که میلیاردها پول داشته باشیم تا خوشبخت بشیم به نظر من اینا همش شعاره که بدون پول هم میشه زندگی کرد. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ همونا بودن که وختی پول بود حاظر بودن همه دنیا فدای شوهرشون یا خانومشون بودن ولی وختی دیدن که پول نیس دیگه نتونستن ادامه بدن.عزیزم ضعف فرهنگ هم شاید بشه گف ولی باور کن همه ما خواهان اینیم که میلیاردها پول داشته باشیم تا خوشبخت بشیم به نظر من اینا همش شعاره که بدون پول هم میشه زندگی کرد. کاش می تونستم این جا چیزایی رو بگم که با چشم دیدم که با ذره ذره ی وجودم احساس کردم...اما نمیشه...دوست داشتم یه جوری باورتون میشد که زندگی توی پول اون قدرام خوب نیست...حتی اگه اون قدر زیاد باشه که هیچوقت به خاطر داشتن هیچ چیز جواب رد نشنوی... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ کاش می تونستم این جا چیزایی رو بگم که با چشم دیدم که با ذره ذره ی وجودم احساس کردم...اما نمیشه...دوست داشتم یه جوری باورتون میشد که زندگی توی پول اون قدرام خوب نیست...حتی اگه اون قدر زیاد باشه که هیچوقت به خاطر داشتن هیچ چیز جواب رد نشنوی... گلم ناراحت نشو من تمام حرفایی رو که میگی با تمام وجودم حس میکنم و خیلی خوب میفهمم که چی میگی... ولی حیف که آدم خیلی چیزارو نمی تونه به زبون بیاره.... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ گلم ناراحت نشو من تمام حرفایی رو که میگی با تمام وجودم حس میکنم و خیلی خوب میفهمم که چی میگی...ولی حیف که آدم خیلی چیزارو نمی تونه به زبون بیاره.... ممنون... دقیقا همین جوریه...اما کاش یه راهی بود... 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ . با این وجود من به مخالفت با اونایی که نظرشون مخالف منه ادامه میدم تا هم بحث داغتر بشه و هم اینکه بعضی واقعیتها رو همه بفهمن. محمد جان همه براشون واقعیت ها روشنه این تویی که چشماتو رو واقعیت ها بستی .... یادمه تو تاپیک قبل گفتی تو شهرتون یه مرد ثروتمندی هست که دخترشو می خاد بده به تو پس تویی که همه چی رو توی پول میبینی پس معطل چی هستی خودتم گفتی آب دهنت را افتاد پس برو جلو امیدوارم خوشبخت بشی... ولب بدون این تو و امثال تو که همه چی رو توی پول میبینه حتی عشق وعلاقه رو یا به قول خودت لیلی و مجنون بودن رو پس تو اگه پول داشته باشی ممکنه عشق رو هم با پول بخری ولی بدون اون ارزش ندار.... چشماتو رو واقعیت ها نبند.... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ ولی باز نظر من همونیه که بهش اعتقاد دارم چون با پوست و گوشت و استخونم همشونو احساس کردم. وختی دختره به خاطر اینکه پسره ورشکست میشه عشق سه سالش رو از یاد میبره یا وختی پسره از دختری که چن ساله میگه جونمو برات میدم ولی با روبرو شدن با یه دختر مایه دار همه اون حرفایی رو که زده یادش میره آیا پول ارزش نداره پس باور کنیم که همه علاقه ها حداقل 70 درصد و شاید بیشترش به پول بستگی داره. به این خاطر به نظر من حلال همه مشکلات و به وجود آورنده همه خوبیهاس. شاید این بین هم یکی پیدا بشه که خیلی خوب باشه و برا پول ارزشی قائل نشه. شاید. 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ .محمد جان همه براشون واقعیت ها روشنه این تویی که چشماتو رو واقعیت ها بستی .... یادمه تو تاپیک قبل گفتی تو شهرتون یه مرد ثروتمندی هست که دخترشو می خاد بده به تو پس تویی که همه چی رو توی پول میبینی پس معطل چی هستی خودتم گفتی آب دهنت را افتاد پس برو جلو امیدوارم خوشبخت بشی... ولب بدون این تو و امثال تو که همه چی رو توی پول میبینه حتی عشق وعلاقه رو یا به قول خودت لیلی و مجنون بودن رو پس تو اگه پول داشته باشی ممکنه عشق رو هم با پول بخری ولی بدون اون ارزش ندار.... چشماتو رو واقعیت ها نبند.... من احتمال میدم شما کلا حرف بنده رو و شاید بحث رو متوجه نشدین. من نگفتم عشق رو میشه با پول خرید من گفتم با پول عشق میاد و هر روز زیاد میشه و اگه پول نداشته باشی عشقی نمیاد و اگه هم بیاد زیاد نمیشه. در مورد اون دختر هم چن تا دلیل هست که من به خاطر اون نمیتونم جلو برم. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ ولی باز نظر من همونیه که بهش اعتقاد دارم چون با پوست و گوشت و استخونم همشونو احساس کردم.وختی دختره به خاطر اینکه پسره ورشکست میشه عشق سه سالش رو از یاد میبره یا وختی پسره از دختری که چن ساله میگه جونمو برات میدم ولی با روبرو شدن با یه دختر مایه دار همه اون حرفایی رو که زده یادش میره آیا پول ارزش نداره پس باور کنیم که همه علاقه ها حداقل 70 درصد و شاید بیشترش به پول بستگی داره. به این خاطر به نظر من حلال همه مشکلات و به وجود آورنده همه خوبیهاس. شاید این بین هم یکی پیدا بشه که خیلی خوب باشه و برا پول ارزشی قائل نشه. شاید. نمی دونم ........ ولی همه اون جوری که تو فکرشو میکنی نیستن... تو داری تر و خشک و با هم می سوزونی . این اصلا خوب نیست. منم اگه الان به اندازه تو به پول اهمیت میدادم الان اون ور دنیا داشتم حالشو میبردم.... :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من احتمال میدم شما کلا حرف بنده رو و شاید بحث رو متوجه نشدین.من نگفتم عشق رو میشه با پول خرید من گفتم با پول عشق میاد و هر روز زیاد میشه و اگه پول نداشته باشی عشقی نمیاد و اگه هم بیاد زیاد نمیشه. در مورد اون دختر هم چن تا دلیل هست که من به خاطر اون نمیتونم جلو برم. چرا کاملا متوجه شدم ولی بازم مخالفم با حرفات.. در مورد اون دختر هم امیدوارم اون دلایل یا هر چیز دیگه ای که هست حل بشه وبهم برسین. چون فکر میکنم همچینم از اون دختره بدت نمیاد.... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ ولی باز نظر من همونیه که بهش اعتقاد دارم چون با پوست و گوشت و استخونم همشونو احساس کردم.وختی دختره به خاطر اینکه پسره ورشکست میشه عشق سه سالش رو از یاد میبره یا وختی پسره از دختری که چن ساله میگه جونمو برات میدم ولی با روبرو شدن با یه دختر مایه دار همه اون حرفایی رو که زده یادش میره آیا پول ارزش نداره پس باور کنیم که همه علاقه ها حداقل 70 درصد و شاید بیشترش به پول بستگی داره. به این خاطر به نظر من حلال همه مشکلات و به وجود آورنده همه خوبیهاس. شاید این بین هم یکی پیدا بشه که خیلی خوب باشه و برا پول ارزشی قائل نشه. شاید. قرار نیست کسی برای پول ارزش قائل نباشه...بحث سر اینه که پول همه چیز نیست گاهی وقتا نمی تونه بهمون کمک کنه چون برای جوونای ما پول یه بهانه است...و متاسفانه فقط تو ایران این جوریه و این منو آزار میده... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ قرار نیست کسی برای پول ارزش قائل نباشه...بحث سر اینه که پول همه چیز نیست گاهی وقتا نمی تونه بهمون کمک کنه چون برای جوونای ما پول یه بهانه است...و متاسفانه فقط تو ایران این جوریه و این منو آزار میده... پول اگه همه چیز هم نباشه خیلی از چیزا سرش به پول ختم میشه و به خاطر اینه که پول خیلی ارزش داره. درسته زجر آوره که همه چی پول شده ولی چاره ای نیس ما هم خودمونو باید با زمونه وفق بدیم. همه جای دنیا اگه پول داشته باشی از زندگیت لذت میبری. 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ چرا کاملا متوجه شدم ولی بازم مخالفم با حرفات..در مورد اون دختر هم امیدوارم اون دلایل یا هر چیز دیگه ای که هست حل بشه وبهم برسین. چون فکر میکنم همچینم از اون دختره بدت نمیاد.... خب منم با حرفای شما مخالفم. حالا هر چی خدا بخاد. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نه ساناز جان فکر نمی کنم تنبیه بدنی فایده ای داشته باشه... باید ببریش تو قلب ماجرا تا درک کنه...داره به من میگه همه جای دنیا این جوریه...بابا نیست به پیر به پیغمبر نیست...:icon_pf (34): بابا هس به همون پیر و پیغمبر هس. ببینم تو اگه پول نداشته باشی میتونی بری یه ماه بمونی جزایر قناری هم از زندگی لذت ببری هم شریک زندگیت( چه شوهر آدم باشه و چه همسرش) حال کنه و تو هم افتخار کنی که تونستی شریک زندگیتو خوشال کنی و هم قدرت خدا رو ببینی؟ 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نه ساناز جان فکر نمی کنم تنبیه بدنی فایده ای داشته باشه... باید ببریش تو قلب ماجرا تا درک کنه...داره به من میگه همه جای دنیا این جوریه...بابا نیست به پیر به پیغمبر نیست...:icon_pf (34): باید به جای اینکه ببرمش به اوج ماجرا .. باید ببرم یه اسکن از مغزش بگیرن یه نوارم از قلبش تا ببینیم اصلا قلب داره یا نه ...... ولش کن به دل نگیر کتایون . خودم میفهمم چی میگی و هنوز خیلی مونده تا محمد و امثال محمد بدونن که من و تو چی میگیم... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ باید به جای اینکه ببرمش به اوج ماجرا ..باید ببرم یه اسکن از مغزش بگیرن یه نوارم از قلبش تا ببینیم اصلا قلب داره یا نه ...... ولش کن به دل نگیر کتایون . خودم میفهمم چی میگی و هنوز خیلی مونده تا محمد و امثال محمد بدونن که من و تو چی میگیم... قرارنبود به همدیگه توهین کنیم و من اول بحث هم گفتم که از هم دلخور نشیم. آره من هنوز عقلم خیلی ناقصه که به پای شما برسم و بدونم شما چی میگین و چون عقلم نمیکشه و نمیتونم فرمایشات شما رو هضم کنم در همینجا کناره گیری خودم رو از بحث اعلام میکنم. 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ همه مردها یک فهرست محرمانه ای برای ازدواجشان دارند. درحقیقت به دنبال 5 ویژگی در خانم ها هستند. همیشه مردها، ماهها، و حتی سالها زمان صرف می کنند تا شخص مورد نظر خودشان را پیدا کنند. اما ممکن است که نظرشان برگردد و منصرف شوند و حتی با شخص جدیدی آشنا شوند. فاکتورهایی که برای رابطه ها و دوستی های ثابت و پایدار حتی تا دم مرگ وجود دارند مانند معماهای حل نشده هستند. مخصوصا زمانی که شما مطمئن نیستید که شخص مقابل تان با شما ازدواج می کند یا نه. ویلارد هارلی نویسنده کتاب "من به تو قول می دهم که شرایط ازدواجی را فراهم کنم که سالها دوام داشته باشد" می گوید: فهمیدن این فاکتورها برای خانم ها کمی سخت است اما مردها همیشه به دنبال آنها هستند. بخشی از آنچه که مردها برای ازدواج به دنبال آن هستند، هوس است اما در قالب کارها و رفتاری خاصی است که واقعی تر از آن چیزی است که شما فکرش را می کنید. در زیر ما 4 رفتار کلیدی که پسرها را به ازدواج با دخترها ترغیب می کند آورده ایم. 1- دخترانی که شخص مقابلشان را به هیجان می آورند شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که آخر یک فیلم هزاران سوال بی جواب در ذهنتان به وجود آمده باشد و دیگر نتوانید آنها را بی جواب بگذارید. بسیار خب. یک دختر با نشاط، با غافلگیر کردن و انجام دادن کارهای غیر منتظره می تواند طرف مقابلش را به هیجان بیاورد. بهتر است غافلگیری تان غیرقابل پیش بینی باشد، همیشه علایق جدید از خودتان نشان دهید و خودتان را به شکل های مختلف به او بشناسانید. ( شکل های مثبت). هرگز نگذارید زندگی تان راکد و ساکن پیش رود، این خانم ها فلسفه ازدواج را دچار اختلال و مشکل می کنند. بابک 29 ساله می گوید: من همیشه می ترسیدم به خاطر اینکه زمان زیادی را با نامزدم سپری می کنم زمانی بیاید که دیگر حرفی برای گفتن نداشته باشیم اما وقتی او را می دیدم، تمام سعی ام را می کردم تا به بحثمان تنوع بدهم. مثلا یک روز با یک بغل کتاب آشپزی به دیدارش می رفتم، هفته بعد او از علاقه اش به دکوراسیون و طراحی به من می گفت. درواقع ما همیشه برای یکدیگر سورپرایز داشتیم. رضا 27 ساله می گوید: آنچه که باعث جذابیت نامزد م برای من شد حس ریسک پذیری اوست. منظورم این نیست که مثلا از پل هوایی می پرد. بلکه هرزمان فرصت جدیدی برای او پیش می آید ( مثلا در مورد کار، ملاقات با افراد جدید در مهمانی) او با آغوشی باز از آنها استقبال می کند. حس جسارت و بی باکی او، نامزدم را جذاب و دوست داشتنی کرده است. 2- دخترها نباید به پسرها بفهمانند که آنها تمام زندگیشان هستند این موضوع زیاد برای آقایان جالب و خوشایند نیست. دخترهایی که استقلال و عزت نفسشان را نگه می دارند حتی وقتی رابطه شان با تغییرات جدی مواجه می شود، برای پسرها کشش و جاذبه بیشتری برای ازدواج دارند. مردها از خانم هایی که به آنها وابسته هستند، می ترسند. یک مرده ایده آل رابطه ای را بین خود و همسرش دوست دارد که ثابت و پابرجا و بدون وابستگی باشد. ساسان 35 ساله می گوید: من و نامزدم زمان زیادی را با هم می گذرانیم اما او هنوز هم برای دوستانش وقت می گذارد. او هفته ای یک بار با دوستان دانشگاهی اش برای صرف شام به بیرون می رود، هفته ای یک روز کلاس هنری می رود، علاوه بر این او سردبیر یک نشریه هم هست. من از اینکه که او اول کارهایش را با من چک نمی کند لذت می برم و البته او از زمان با هم بودنمان هم کم نمی کند. 3- دخترهایی که ثابت می کنند که چقدر همسرشان برایشان مهم است بسیار خب، اما بین وابسته نبودن و کناره گیری خط و مرزی وجود دارد. مردها با زنهایی که مرتبا به آنها نشان می دهند که در کنار آنها هستند سازگاری دارند. مردها زندگی را میدان جنگ می بینند و آنها کسی را می خواهند که همیشه درکنارشان باشد. البته این به این معنی نیست که زنها برای شوهرانشان مادری کنند یا در تمام جزئیات زندگی از آنها حمایت کنند. بلکه بیشتر باید به او ثابت کنید که در کنارش هستید و با او همکاری می کنید. برای مثال وقتی از احساس خوبش یا از استعدادهایش در انجام دادن پروژه های کاریش می گوید با او رفتار خوبی داشته باشید. این کار شما کوچک است اما به او قوت قلب می دهد و به او می فهماند که همسرش درکنارش است و با او همکاری می کند. حمید 28 ساله می گوید: زمانی که ما زندگی مان را شروع کردیم، نامزدم مشغول به کاری شد که سفرهای زیادی باید می رفت. اما با این وجود او از هتل یا در طول مسیر با من تماس می گرفت و از حال و روز من باخبر می شد. او حتی قبل از اینکه سفر رود یخچال را پر از غذا می کرد. نگرانی او برای من به استحکام رابطه مان کمک می کرد. علی 30 ساله می گوید: بارها برای من پیش آمده که با خانواده همسرم بحث داشته باشم اما همسرم از همان ابتدا بسیار محترمانه از من دفاع می کرد و این حمیات او بود که مرا مشتاق زندگی همیشگی در کنار او می کرد. البته او عاشق پدر و مادرش بود و برای عقاید آنها احترام قائل بود. اما او به خانواده اش نشان می داد که حامی و پشتیبان من است. این بهترین چیز برای یک مرد است. 4- خانمهایی که تلاش می کنند همسرشان بهترین باشد مردها دوست ندارند که همسرشان مانند سرباز و فرمانده باشند و مدام از همسرشان دستور بشنوند. مثل کمک به رسیدن به اهدافشان به صورت مستقیم و حتی به اجبار. مردها دوست دارند در هر تلاشی که می کنند پیروز شوند و خانم ها هم به آنها اجازه دهند و از اعتراض به آنها دوری کنند. یک مرد خانمی که او را در کارها و اهدافش تشویق می کند تا به علایقش برسد و بهترین باشد، تحسین می کند. این به معنی کمک کردن و همکاری با همسرانتان است. رامین 29 ساله می گوید: قبل از اینکه من با همسرم نامزد کنم، او به من گفت که خیلی خودت را مشغول کارهایت کرده ای و به من توجه زیادی نداری. من ابتدا ناراحت شدم اما وقتی دقت کردم متوجه شدم که حق با اوست و بیشتر به خاطر خودم گفته است. هیچ دختری را به صداقت او ندیده ام. احسان 31 ساله می گوید: من سالها بود که با پدرم صحبت نمی کردم. وقتی این موضوع را با نامزدم مطرح کردم او از سر همدردی سری تکان داد و مرا مجبور کرد که با پدرم تماس بگیرم زیرا می دانست که در آخر از این کارم پشیمان می شوم. او با مخالفت های من کنار آمد. همان کاری که بیشتر خانم ها خود را درگیر آن نمی کنند مطلب خیلی مفیدی بودش......... دستت درد نکنه و الهی خیر و خوبی ببینی از زندگیت.......... ولی به موارد فوق باید این رو هم اضافه کرد........ دخترهایی که دل پاک دارند و ایمان و اعتقادشون درسته و حقیقت مطلب و حقیقت عشق رو درک میکنند........ این افراد رو میشه فقط و فقط به خاطر حس خوب و دل پاک و وجود بابرکتشون دوست داشت..... چون با بودن کنارش مطمئنی که هم میتونی با کمک خدا باعث دلشادیش بشی و هم اینکه در کنار هم آرام و خوشبخت باشی........ هم هر دو نفر راضی هستند و هم خدا......... ممکنه چنین دختری خواستگار خیلی کمی داشته باشه....... ولی هر کس و ناکسی لیاقت چنین گوهری رو نداره........ 5 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مگه من چیکار کردم. محمد حسین رو من نمیشناسم شاید با خود من دوس باشه اونموقع با خود شما دشمن بشه. mam.... همون محمد حسینه نه مطمئنن دوستت نیست چون اگه بود حرفاتون . نظراتون با هم یکی بود.....:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده