lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ بعلللللللللللللللللللله بعللللللللللللللللللللللله همونجور که پسره میره خواستگاریه دختر پولدار همون نگاه اول میپسنده پسر پولدار هم بره خواستگاری دختر خانوووومه هم همون نگاه اول عاشق میشه نه هیچ وقت همچین چیزی نیس مگه اینکه هدفش رو از زندگی درک نکرده باشه اقا من خودم خیلی دیدم پسرایی که حتی پول اجاره کردن یه اتاق رو ندارن اما هیچ وقت هدفشون رو برای پول از بین نبردن:w00: 7 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خیلی معذرت میخوام. امروزه روز کسی به شخصیت انسان اهمیت نمیده. پول باباش و شغلش و موقعیت اجتماعی اش براشون مهمه. شناخت شخصیت انسان به این سادگی ها نیست که به همین سادگی بشناسند و به خواستگاریش برن. کسی به شخصیت توجه نمیکنه. اگر توجه میکردند الان اوضاع دادگاههای طلاق اینجوری نبود. عزیزم زدی زیر حرفت که دقت کن 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خواهش میکنم بالاخره در هر موضوعی موافق و مخالف هست اما مهم اینه که با شنیدن حرفای منطقی به سمتشون جذب بشیمشاید دوستی که با نظر ما مخالفه عاقبت امید به پول پدر زنو نمیدونه و امیدوارم بدون دادن تاوان سنگین اون به اهمیتش پی ببره امیدوارم هیچ پسری تو زندگیش چنین تاوانی رو نده... من به چشم خودم دیدم پسرایی رو که با این شرایط ازدواج کردن و آخرشم ......:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ حالا همه گفتن دو کلوم هم ما بگیم: به نظر من توی زندگی 90 درصد مشکلات برمیگرده به پول. همه اینجا دارن میگن پول اله و بله. ولی در حقیقت همه مون اگه یه دختر پولدار به پستمون بخوره و اگه یه پسر پولدار به پستمون بخوره همون اول عاشقش میشیم. من خودم عاشقش میشم. چون عزیزانم طبق تجربه ای که دارم پول برا انسان شخصیت میاره، عزت میاره، از آبروش محافظت میکنه، انسان رو اهل بهشت میکنه، دل شکسته رو به دس میاره، بین همه محبت میندازه، بعضی دردا رو مداوا میکنه که اگه پول نباشه باید بمیره و .... جون هر کی دوس دارین اینجوری نیس؟ بابا والا اینجوریه همه مون پول رو دوس داریم. همه مون تو ذهنمون یه زندگی رویایی برا خودمون ساختیم والا اگه ببینیم انگار داره اون رویاها تبدیل به واقعیت میشه همه چی رو بی خیال میشیم. من خودم پسرم، به قرآن، به روح پدرم یه نفر ثروتمند توی شهرمون هست که از من برا دخترش خاستگاری کرد و دخترشم راضی بود من آب دهنم راه افتاده بود چون دیدم رویاهام داره به واقعیت تبدیل میشه که الان هم دس وردار نیستن. من به خاطر چن تا دلیل نمیتونم باهاش ازدواج کنم ولیمن خودم تو این شرایط همه اون حرفایی رو که قبلا میزدم رو بی خیال شدم. 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ حالا همه گفتن دو کلوم هم ما بگیم:به نظر من توی زندگی 90 درصد مشکلات برمیگرده به پول. همه اینجا دارن میگن پول اله و بله. ولی در حقیقت همه مون اگه یه دختر پولدار به پستمون بخوره و اگه یه پسر پولدار به پستمون بخوره همون اول عاشقش میشیم. من خودم عاشقش میشم. چون عزیزانم طبق تجربه ای که دارم پول برا انسان شخصیت میاره، عزت میاره، از آبروش محافظت میکنه، انسان رو اهل بهشت میکنه، دل شکسته رو به دس میاره، بین همه محبت میندازه، بعضی دردا رو مداوا میکنه که اگه پول نباشه باید بمیره و .... جون هر کی دوس دارین اینجوری نیس؟ بابا والا اینجوریه همه مون پول رو دوس داریم. همه مون تو ذهنمون یه زندگی رویایی برا خودمون ساختیم والا اگه ببینیم انگار داره اون رویاها تبدیل به واقعیت میشه همه چی رو بی خیال میشیم. من خودم پسرم، به قرآن، به روح پدرم یه نفر ثروتمند توی شهرمون هست که از من برا دخترش خاستگاری کرد و دخترشم راضی بود من آب دهنم راه افتاده بود چون دیدم رویاهام داره به واقعیت تبدیل میشه که الان هم دس وردار نیستن. من به خاطر چن تا دلیل نمیتونم باهاش ازدواج کنم ولیمن خودم تو این شرایط همه اون حرفایی رو که قبلا میزدم رو بی خیال شدم. با تمام احترامی که قائلم برای شما باید بگم که شدیدا با این حرف شما مخالفم...چون خودم توی یه چنین شرایطی بزرگ شدم و یه بار توی یه تاپیک گفتم که پول توی زندگیه من خیلی چیزا رو ازم گرفت ...می دونی تمام اون عزت و شخصیت و ....که گفتی رو توی شرایط دیگه ام میشه به دست آورد...ازین حرفا همیشه دلم میگیره........ 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به قول یکی:پول خوشبختی نمیاره.....اما بی پولی مطمئنا بدبختی میاره. 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اگه پول داشتی بهشتم میری البته این نظر منه. 3 لینک به دیدگاه
MHM2010 564 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ با تمام احترامی که قائلم برای شما باید بگم که شدیدا با این حرف شما مخالفم...چون خودم توی یه چنین شرایطی بزرگ شدم و یه بار توی یه تاپیک گفتم که پول توی زندگیه من خیلی چیزا رو ازم گرفت ...می دونی تمام اون عزت و شخصیت و ....که گفتی رو توی شرایط دیگه ام میشه به دست آورد...ازین حرفا همیشه دلم میگیره........ منم با تمام احترامي كه براي moh@mad عزيز قائلم بايد بگم با كتايون جون موافقم چون آدم بد تو هر شرايطي بده اما وقتي شما خوب باشي با زندگي خوب! نه مرفه بي اندازه ميتوني شاد،خوشبخت،رستگار،مهربون و...... ديگه ام باشي به قول كتي خيلي وقتا پول باعث بدبختي آدم ميشه منم اينو لمس كردم!!! 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ منم با تمام احترامي كه براي moh@mad عزيز قائلم بايد بگم با كتايون جون موافقم چون آدم بد تو هر شرايطي بده اما وقتي شما خوب باشي با زندگي خوب! نه مرفه بي اندازه ميتوني شاد،خوشبخت،رستگار،مهربون و...... ديگه ام باشي به قول كتي خيلي وقتا پول باعث بدبختي آدم ميشه منم اينو لمس كردم!!! منم کاملا با نظر شما موافقم همیشه پول خوشبختی یا شخصیت یا ......چیزای دیگه نمیاره.. هستن کسایی که آخر مایه دارن و از زندگی شون هیچ لذتی نمیبرن.... 5 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ حالا همه گفتن دو کلوم هم ما بگیم:به نظر من توی زندگی 90 درصد مشکلات برمیگرده به پول. همه اینجا دارن میگن پول اله و بله. ولی در حقیقت همه مون اگه یه دختر پولدار به پستمون بخوره و اگه یه پسر پولدار به پستمون بخوره همون اول عاشقش میشیم. من خودم عاشقش میشم. چون عزیزانم طبق تجربه ای که دارم پول برا انسان شخصیت میاره، عزت میاره، از آبروش محافظت میکنه، انسان رو اهل بهشت میکنه، دل شکسته رو به دس میاره، بین همه محبت میندازه، بعضی دردا رو مداوا میکنه که اگه پول نباشه باید بمیره و .... جون هر کی دوس دارین اینجوری نیس؟ بابا والا اینجوریه همه مون پول رو دوس داریم. همه مون تو ذهنمون یه زندگی رویایی برا خودمون ساختیم والا اگه ببینیم انگار داره اون رویاها تبدیل به واقعیت میشه همه چی رو بی خیال میشیم. من خودم پسرم، به قرآن، به روح پدرم یه نفر ثروتمند توی شهرمون هست که از من برا دخترش خاستگاری کرد و دخترشم راضی بود من آب دهنم راه افتاده بود چون دیدم رویاهام داره به واقعیت تبدیل میشه که الان هم دس وردار نیستن. من به خاطر چن تا دلیل نمیتونم باهاش ازدواج کنم ولیمن خودم تو این شرایط همه اون حرفایی رو که قبلا میزدم رو بی خیال شدم. محمد جان با تمام احترامی که برات قائلم ولی کاملا با حرفات مخالفم.. من خودم هم وضع پدرم خوبه . هم وضع برادرام از لحاظ مالی کاملا تو رفاهم.. ولی هیچ وقت اون زندگی رو که می خاستم نداشتم با این وجود که پول هم داشتم . تا الان ماشین پایین تر از لکسوز سوار نشدم ولی همه چی پول نیست... دوست جون تو که با دیدن این دختر مایه دار آب دهنت راه افتاده پس نزار از دستت فرار کنه ... حیفه آخه از نظر شما پول همه چی میاره... امیدوارم روزی تاوانش رو پس ندی .. ولی بدون پول عشق و علاقه نمیاره...... نمی دونم شاید برا پسرایی که مثل تو همه چیزو تو پول میبینن عشق و علاقه هم براشون به وجود بیاد... واقعا که........:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ محمد جان با تمام احترامی که برات قائلم ولی کاملا با حرفات مخالفم..من خودم هم وضع پدرم خوبه . هم وضع برادرام از لحاظ مالی کاملا تو رفاهم.. ولی هیچ وقت اون زندگی رو که می خاستم نداشتم با این وجود که پول هم داشتم . تا الان ماشین پایین تر از لکسوز سوار نشدم ولی همه چی پول نیست... دوست جون تو که با دیدن این دختر مایه دار آب دهنت راه افتاده پس نزار از دستت فرار کنه ... حیفه آخه از نظر شما پول همه چی میاره... امیدوارم روزی تاوانش رو پس ندی .. ولی بدون پول عشق و علاقه نمیاره...... نمی دونم شاید برا پسرایی که مثل تو همه چیزو تو پول میبینن عشق و علاقه هم براشون به وجود بیاد... واقعا که........:icon_pf (34): اره گاهی وقتا ادم میخواد هیچی نداشته باشه خونشون فقط یه اتاق باشه اما از عشق و محبت گرم باشه شاید خیلیا فکر می کنن اینا همش شعر اما واقعا ارزو دارم هممون سوار یه ماشین شیم و با هم حرف بزنیم مشکلامونو بگیم تا اینکه هرکدوممون تنها سوار یه ماشین بی همدم از خونه بریم و شب دوباره تنها بریم تو اتاقمون 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ محمد جان با تمام احترامی که برات قائلم ولی کاملا با حرفات مخالفم..من خودم هم وضع پدرم خوبه . هم وضع برادرام از لحاظ مالی کاملا تو رفاهم.. ولی هیچ وقت اون زندگی رو که می خاستم نداشتم با این وجود که پول هم داشتم . تا الان ماشین پایین تر از لکسوز سوار نشدم ولی همه چی پول نیست... دوست جون تو که با دیدن این دختر مایه دار آب دهنت راه افتاده پس نزار از دستت فرار کنه ... حیفه آخه از نظر شما پول همه چی میاره... امیدوارم روزی تاوانش رو پس ندی .. ولی بدون پول عشق و علاقه نمیاره...... نمی دونم شاید برا پسرایی که مثل تو همه چیزو تو پول میبینن عشق و علاقه هم براشون به وجود بیاد... واقعا که........:icon_pf (34): اره گاهی وقتا ادم میخواد هیچی نداشته باشه خونشون فقط یه اتاق باشه اما از عشق و محبت گرم باشه شاید خیلیا فکر می کنن اینا همش شعر اما واقعا ارزو دارم هممون سوار یه ماشین شیم و با هم حرف بزنیم مشکلامونو بگیم تا اینکه هرکدوممون تنها سوار یه ماشین بی همدم از خونه بریم و شب دوباره تنها بریم تو اتاقمون حرفای شما درسته که پول خوشبختی نمیاره ولی کمک به خوشبختی میکنه به شرطی که خوشبختی رو تو وجودمون جستجو کنیم نه تو پول و عشق و حال با پول وگرنه میشه جریان اون اربابی که پسرشو برد به خونه یه روستایی تا فقرشونو نشون بده و در نهایت پسره با دیدن کانون گرم خونوادگیه اونا فهمید که فقیر واقعی خودشونن 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ حرفای شما درسته که پول خوشبختی نمیاره ولی کمک به خوشبختی میکنه به شرطی که خوشبختی رو تو وجودمون جستجو کنیم نه تو پول و عشق و حال با پولوگرنه میشه جریان اون اربابی که پسرشو برد به خونه یه روستایی تا فقرشونو نشون بده و در نهایت پسره با دیدن کانون گرم خونوادگیه اونا فهمید که فقیر واقعی خودشونن بالاخره ی حرفی زدی که منو وادار کردی دست بزنم واست! تشوییییییق:w155: 3 لینک به دیدگاه
mehdi_m_kh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ در مورد اولي با بشقاب داغ كه ميسازندر مورد دومي كلامتون طلا در مورد سومي دهانتون پر از برليان ببخشيد به كسي بر نخوره اما كسي كه به طمع پول پدر زنش باشه از اول زندگي خفت يارشه تا اخر:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خوشحالم که لا اقل یه نفر بامن در این مورد موافقه مرسی از نوشته هات خوشحالم کردی... اون پسر چقدر باید بد بخت باشه که بخاطر پول بابام منو بخاد .... ........ تو سر اون پسر .. اون لیاقت زندگی کردن نداره ...نمیگم پول نقشی نداره ولی تا یه حد همه چی پول نیست ..... اگه پول باشه و عاطفه نباشه اون زندگی یه قرون ارزش ندار؟؟؟:w00: ببخشید این نظر شخصیه منه.... سلام به همگی من بیشتر با نظر شما موافقم -- خیلی از دوستان رو دیدم که می گم پول همه چیزی به آدم می دهآره من این حرفشو انکار نمی کنم ولی اگه همین پولی که داری ازش حرف می زنی از یک حد بیشتر شد خود همچین پول می یوفته به جونت که همی چیزتو ازت می گیره اوم وقت که می فهمی که کاری که نباید می شده شده و دیگه دیره 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همگی من بیشتر با نظر شما موافقم -- خیلی از دوستان رو دیدم که می گم پول همه چیزی به آدم می دهآره من این حرفشو انکار نمی کنم ولی اگه همین پولی که داری ازش حرف می زنی از یک حد بیشتر شد خود همچین پول می یوفته به جونت که همی چیزتو ازت می گیره اوم وقت که می فهمی که کاری که نباید می شده شده و دیگه دیره سلام دوست عزیز.. ما هم نگفتیم پول بده تا یه حدی لازمه ولی نه بیشتر از اون... اعتقاد من به اینه که اگه خدا به کسی پول میده و به کس دیگه نمی ده حتما بدون حکمت نیست.. شاید به اونی که نمیده میدونه که اون جنبشو نداره و ممکنه این پول بخاد زندگیشو خراب کنه ... من همیشه به برادرام . دوستام و اطرافیانم میگم که از خدا بخاین قبل از پول بهتون اول سلامتی بده بعد ازاون جنبه پول دار شدن رو بهتون بده ... خیلی ها جنبه پول دار شدن رو ندارن تا یه کم وضعشون خوب میشه دیگه از خود بی خود میشن ببخشید قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی این عقیده شخصه منه.. 2 لینک به دیدگاه
mehdi_m_kh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز. ما هم نگفتیم پول بده تا یه حدی لازمه ولی نه بیشتر از اون... اعتقاد من به اینه که اگه خدا به کسی پول میده و به کس دیگه نمی ده حتما بدون حکمت نیست.. شاید به اونی که نمیده میدونه که اون جنبشو نداره و ممکنه این پول بخاد زندگیشو خراب کنه ... من همیشه به برادرام . دوستام و اطرافیانم میگم که از خدا بخاین قبل از پول بهتون اول سلامتی بده بعد ازاون جنبه پول دار شدن رو بهتون بده ... خیلی ها جنبه پول دار شدن رو ندارن تا یه کم وضعشون خوب میشه دیگه از خود بی خود میشن ببخشید قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی این عقیده شخصه منه.. سلام حق با شماست منظوره من هم همین بود کهشما گفتید ولی نخواستم متن رو طولانی کنم 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام حق با شماست منظوره من هم همین بود کهشما گفتید ولی نخواستم متن رو طولانی کنم اشکال نداره من به جای شما این کارو کردم...... خوشحالم که یه نفر دیگه به موافقین اضافه شد.... مرسی. 3 لینک به دیدگاه
mehdi_m_kh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام حق با شماست منظوره من هم همین بود کهشما گفتید ولی نخواستم متن رو طولانی کنم اشکال نداره من به جای شما این کارو کردم...... خوشحالم که یه نفر دیگه به موافقین اضافه شد.... مرسی. اگه بحث سره تعداد می خواین بگم بچه ها بیان کمک. :ws47: 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ اگه بحث سره تعداد می خواین بگم بچه ها بیان کمک. :ws47: فکر نمیکنم بحث خنده داری باشه که این جوری می خندی... شما بگو بیان کمک خودت که نتونستی دو خط بنویسی من می تونم کمکم لازم ندارم... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ حرفای شما درسته که پول خوشبختی نمیاره ولی کمک به خوشبختی میکنه به شرطی که خوشبختی رو تو وجودمون جستجو کنیم نه تو پول و عشق و حال با پولوگرنه میشه جریان اون اربابی که پسرشو برد به خونه یه روستایی تا فقرشونو نشون بده و در نهایت پسره با دیدن کانون گرم خونوادگیه اونا فهمید که فقیر واقعی خودشونن پول زمانی به خوشبختی کمک می کنه که منشا شروع رابطه ها نباشه...وقتی می بینی که آدما بادیدن مارک لباس و ماشینت دنبالتن و هیچ وقت به اون چیزی که هستی نگاه نمی کنن و تو می دونی که کاری از دستت برنمیاد...خیلی از ادما وقتی نگاهت می کنن می تونی تو حالت نگاهشون تنفرو ببینی چون فکر می کنن که همه چیز داری و سهم اونا تو زندگی شده تنهایی اما نمی دونن که تنهاییشون از این همه دروغی که تو هر روز می شنوی باارزش تره...بعضی وقتا دلم میخواد فرار کنم برم جایی که هیچکس چیزی از گذشته ام ندونه...ببخشید دلم گرفت خواستم دردل کنم... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده