رفتن به مطلب

شقايق مدير تالار...تبريك

ارسال های توصیه شده

پايين صفحه تالار رو كه نيگاه كنين اسم شقايق رو بعنوان مديران تالار مي بينين.اما كنار اسم كاربريش چيزي نوشته نشده.من دو روز نبودم.از قبل شده بود؟اگه شقايق مدير شده چرا اعلام عموم نميكنن؟

در هر صورت به نظر من انتخاب خيلي خوبيه و براي شقايق آرزوي موفقيت ميكنم.

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 96
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم بازم تبریک میگم

محسن جان دوره ازمایشی هست تا اگه دوطرف به نتیجه رسیدن ادامه بدن وقرارداد لوله نفت ! رو امضا کنن:ws28:

اینا هم برا شقی:icon_gol::icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

نه بابا محمد

کی شقایق رو مدیر میکنه مگه داداش وحید خودمون چش بود

اصلان چرا بیشتر مدیر های اینجا خانوم هستن؟

اهای محمد کدوم گوری هستی

یالا بیا اینجا ببینم

دی

• Like 6
لینک به دیدگاه
منم بازم تبریک میگم

محسن جان دوره ازمایشی هست تا اگه دوطرف به نتیجه رسیدن ادامه بدن وقرارداد لوله نفت ! رو امضا کنن:ws28:

خب تبريك ميگم.هم با ادمين بخاطر انتخاب خوبش و هم به شقايق.

• Like 6
لینک به دیدگاه
منم بازم تبریک میگم

اقا زحمت نکشین شقایق درست بشو نیست و اب دارین تو هاونگ میکوبین

برین وحید رو مدیر کنین:ws3::ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب تبريك ميگم.هم با ادمين بخاطر انتخاب خوبش و هم به شقايق.

پاچه هاشون خوش مزه هستش؟

پاچه خوار

بدم وحید پدر پدر پدر سوختت رو در بیاره:ws25::167:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم بازم تبریک میگم

من شقایق رو بعنوان یکی از محبوب ترین و توانمند ترین و با فکر ترین کاربرای اینجا میشناسم. ایکاش قبول نکنه که مدیر بشه. چون ما بلد نیستیم به مدیرانمون احترام بذاریم. بهترین کاربران این تالار همه شون اول مدیر شدن و بعدش منزوی . حیف میشن اینجوری. به نظر من مدیر این تالار هر کی باشه باید معلوم نشه و کسی نشناستش. که فک کنم اینم ممکن نیست. یا اینکه بصورت یه گروه سه نفری سکرت و بینام فعالیت کنند که بنام نام کاربریشون با کاربرا کار مدیریت نکنند. حیف خواهد شد. همه کاربران فوق ستاره ما اول مدیر میشن بعد منزوی و بی انگیزه. باید فکر بهتری برای این کار بشه. این نظر شخصی منه .

• Like 13
لینک به دیدگاه
من شقایق رو بعنوان یکی از محبوب ترین و توانمند ترین و با فکر ترین کاربرای اینجا میشناسم. ایکاش قبول نکنه که مدیر بشه. چون ما بلد نیستیم به مدیرانمون احترام بذاریم. بهترین کاربران این تالار همه شون اول مدیر شدن و بعدش منزوی . حیف میشن اینجوری. به نظر من مدیر این تالار هر کی باشه باید معلوم نشه و کسی نشناستش. که فک کنم اینم ممکن نیست. یا اینکه بصورت یه گروه سه نفری سکرت و بینام فعالیت کنند که بنام نام کاربریشون با کاربرا کار مدیریت نکنند. حیف خواهد شد. همه کاربران فوق ستاره ما اول مدیر میشن بعد منزوی و بی انگیزه. باید فکر بهتری برای این کار بشه. این نظر شخصی منه .

:ws52::ws52::ws52::ws52::ws52::ws52:

انگار بازار پاچه خواری خیلی گرمه من هم بزنم تو خط پاچه خواری

ولی من هم باهات موافق هستم به غیر از تیکه ی اولش

• Like 8
لینک به دیدگاه

مرسی از توجه همه دوستان

مطمئنا همه حرفای شما درست ومتین هست

همه کارها وفکرهامون نشات گرفته از جامعه وافکار مسلط براونه

ما دریک جامعه درحال گذار زندگی میکنیم ومتاسفانه چون بنیه های فکری مشخصی وجود نداره یا این افکار دستچین شده هستند روی به ازمایش وخطا میاریم

انشاا.. به کمک تک تک دوستان خاطرات قبلی درمحاق فراموشی خواهند ارمید

فقط امیدوارم

برای تک تک دوستان گلم ارزوی شادکامی دارم:icon_gol:

پ.ن: شاهین جان تازگیا ما خانم شدیم؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
:ws52::ws52::ws52::ws52::ws52::ws52:

انگار بازار پاچه خواری خیلی گرمه من هم بزنم تو خط پاچه خواری

ولی من هم باهات موافق هستم به غیر از تیکه ی اولش

بهترین مدیر همون علی دایی و لا غیر.

• Like 4
لینک به دیدگاه

وای شقایق جون الهی قربونت برم اومدی؟

این محسن با خرش و این سجاد و غایب دارن میترکن از حسود من تنها کسی بودم که ازت دفاع کردم

• Like 7
لینک به دیدگاه
وای شقایق جون الهی قربونت برم اومدی؟

این محسن با خرش و این سجاد و غایب دارن میترکن از حسود من تنها کسی بودم که ازت دفاع کردم

گندت نزنه شاهين.برو تاپيك حسادت غايب رو بخون شايد درست شي:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
بهترین مدیر همون علی دایی و لا غیر.

نهههههههههه وحید شوهر شقی خیلی بهتر چون امروز شقی مدیر بشه فردا مهسا میشه همکار مدیر بعد پس فردا امیر تپل میشه ادمین بعد اخرش چی میشه شقی منو وحید رو با یه اوردنگی از اینجا مینداره بیرون:hanghead::ws54:

• Like 5
لینک به دیدگاه
گندت نزنه شاهين.برو تاپيك حسادت غايب رو بخون شايد درست شي:ws3:

غایب سر برید با پنبه یعنی متوجه نشدی؟:ws3:

اخجون شقایق مدیر شد:gnugghender::w42:

مدیریت شقایق هم خوش خالی داره

ایششششششششششششش

شقایق... خوبی؟:ws3:

امروز همه کارام مونده خونم کلی کار هست فقط میام رفرش میکنم و میرمTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif:ws3:

بگو چیه عزیزم کاری از دستم بر میاد76:167:

من خوبم

بری که دیگه نت بر نگردی

می خواستم بگم شاهین اسپمر بزرگ رو یادت باشه باز هم تاپیک مربوط به تو بود و تر کوندمش:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بنده خدا وحيد تو نت هم ديگه نميتونه نفس بكشه:ws3:
شقایق... شاهین خیلی نفهمی خیلی پستی

من بزار قدرت بیاد دستم اولین کاری که میکنم تو و وحید رو اخراج میکنم:167:

progress.gif

:ws54::ws54::ws54::ws54::ws54:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
نهههههههههه وحید شوهر شقی خیلی بهتر چون امروز شقی مدیر بشه فردا مهسا میشه همکار مدیر بعد پس فردا امیر تپل میشه ادمین بعد اخرش چی میشه شقی منو وحید رو با یه اوردنگی از اینجا مینداره بیرون:hanghead::ws54:

:ws47::ws47: :ws47: وااای شقایق ببین چی میگه

(دلتم بخواد :2rqfst4:)

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...