Mar Mar 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مدتی است که رامبد شکرابی بازیگر خوب و محبوب سینما و تلویزیون ایران زندگی مشترک خود را با خانم حدیث فولادوند دیگر بازیگر معروف سینما و تلویزیون آغاز کرده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به همین دلیل برخی از بازیگران سینما برای رسانه ای کردن این موضوع جشن کوچکی برای این دو زوج هنرمند در یکی از بهترین رستوران های تهران ترتیب دادند تا پیوند آنها را تبریک بگویند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mar Mar 34 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ تيچراري ت..ت...تکراری ای بابا سرچ کردم نبود شما ببخشید چند نفر به یک نفر:banel_smiley_52: انقدام خوب و محبوب نیستا در مورد بازیگرا دوست داشتن فکر میکنم سلیقه ایه حدیث فولاد وند من دوست دارم ولی همسرشو ....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ قبلنا از شکرابی بدم نمیاد ولی الان با این سبیلاش........ 1 لینک به دیدگاه
Negin jo0on 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من نیییییمیبینم خو...:ws54::cryingf::vahidrk: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آقا عکسش رویت نشد برو اينجا ببين http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40550 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده