Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نه داداش اینا حزب باد نیستن اینا فقط خوب میتونن خودشونو با محیط هماهنگ کنن.......... حالا اگه شما هم پیشنهادی داری بگو به هر حال در موردش فکر میکنیم............ شما که امتیاز نمیتونی بدی ولی خیلی چیزای دیگه هست.......... مثلا ساندیس مجازی ،رانی مجازی ، سیب زمینی مجازی و خلاصه از این چیزا دیگه............. ساندیس مجازی مال کودتا چیای حکومتیه! ما با شرفمون مبارزه میکنیم! لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ساندیس مجازی مال کودتا چیای حکومتیه! ما با شرفمون مبارزه میکنیم! شماها دارید از کشتیه انجمن پیاده میشید.......... من نظرم اینه که یه تاپیک بصیرت بزنیم و سران فتنه 16 دیماه رو معرفی کنیم............. این کفن منو کی برداشته میخوام بپوشم.................. لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ الان دخیخا چی گفتی؟؟؟ چی شد یهو عسلیییییییییی؟؟ هیچ گفتم چشمام خستس ای مزدوران حکومتی...ای مزدبگیران زور گو... ای اسلحه به دستان انجمن فروش... خواهرم حجابت برادرم نگاهت (شعارامون ته کشیده) :ws28: ساندیس مجازی مال کودتا چیای حکومتیه! ما با شرفمون مبارزه میکنیم! شماها دارید از کشتیه انجمن پیاده میشید.......... من نظرم اینه که یه تاپیک بصیرت بزنیم و سران فتنه 16 دیماه رو معرفی کنیم............. این کفن منو کی برداشته میخوام بپوشم.................. لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بیل و کلنگ و تیشه ممد ادمین نمیشه لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درد من حصار برکه نيست زيستن با ماهياني است که انديشه دريا به ذهنشان خطور نمي کند . وای بر شما خفتگان لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ این تایپیک در نوع خودش جالبه!! درووود بر شما و بینشتان پس بلند بگو مرگ بر دیکتاور لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ درد من حصار برکه نيست زيستن با ماهياني است که انديشه دريا به ذهنشان خطور نمي کند . وای بر شما خفتگان وای بر شما که امضای مردم را میدزدید........... امضای مارا میدزدی.......... امضای مارا دزدیدی که مارا بد نام کنی........... امضای مارا مسخره میکنی.............. وقت مارا میگیری امضای مارا هم می دزدی.......... علیه ادمین اقدام میکنی...... امضای مارا میدزدی......... بدهم بالای سر همین تاپیک آویزانت کنند......... لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ عسل اومده بودم ازت حمایت کنم...به عنوان یه معمار... اما اینو دیدم: مهندسی معماری طراحی شهری.. D: باز ادمینی شهرساز ولی آواتارش مهماریه.... زود اونو تغییر بده تا ازت حمایت کنم.... وگرنه مجبورم از ادمینی به خاطر سلیقش و اینکه عاشق رشته معماریه حمایت کنم....(اینو تو آواتارش نشون داده) لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ پس بلند بگو مرگ بر دیکتاور اینا کلا دونفرن هی میرن بالا پشت بام خونشون داد میزنن........... مشتی اسپم و خاشاک قصد ایجاد انقلاب مخملی دارند............ اینها ایادی بیگانه اند ............ الان من مدارکی دارم که همین عسل ...... (که نمیتونم اسم بیارم) داشته با بعضی از مدیران انجمن بقلی صحبت میکرده.............. لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ وای بر شما که زمین دهان زرد خویش را گشوده است وای بر شما که خدایانتان در بوق مرگ دمیده اند وای بر شما و تگرگ مرگ وای برشما و توفان سرخ وای بر شما و طاعون ژولیده موی هراسناک باچنگال های سرخ و دندان های خوف وای بر دروغگویان وای بر شتران مست وای بر گاوان نر که بر شخم تن زنانشان خیش می کشند :w58: دارم میرم اومدم ادمین شده باشمااا:brodkavelarg: از اونجایی که نیسم فقط در نبودم حق دارید خوبیامو بگید و بگید چقد دوست دارید ممد جون بره و من ادمین شم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ وای بر شما که امضای مردم را میدزدید...........امضای مارا میدزدی.......... امضای مارا دزدیدی که مارا بد نام کنی........... امضای مارا مسخره میکنی.............. وقت مارا میگیری امضای مارا هم می دزدی.......... علیه ادمین اقدام میکنی...... امضای مارا میدزدی......... بدهم بالای سر همین تاپیک آویزانت کنند......... :ws28::4uboxsmiley: عسل اومده بودم ازت حمایت کنم...به عنوان یه معمار... اما اینو دیدم: باز ادمینی شهرساز ولی آواتارش مهماریه.... زود اونو تغییر بده تا ازت حمایت کنم.... وگرنه مجبورم از ادمینی به خاطر سلیقش و اینکه عاشق رشته معماریه حمایت کنم....(اینو تو آواتارش نشون داده) اولا این ادمینی کوجا اواتارش معماری یه برج سازه ای که هنر معماری نشون نمیده همش نمایش قدرت سازه است تازه ادمین کلکم واسه اینکه شکل ان شده مثه ارم نواندیشان شده میزاره (n_noandishan) ساده گیر اورده:w888: دوما من به طراحی شهری علاقه دارم چون معتقدم یه معمار فقط میتونه طراح شهری خوبی بشه مگر اینکه اون شخص محمد مهدی باشه که اون کلا استثناس یگانس سوما تو بیجا میکنی تو اول این امیدو تو دل من کاشتی:w821: منو گولم زدی:w821: با احساساتم بازی کردی:w821: گفتی ممد ادمینم کرده بعد خودت گذاشتی رفتی:w821: بعد حالا اینا کلا دونفرن هی میرن بالا پشت بام خونشون داد میزنن........... مشتی اسپم و خاشاک قصد ایجاد انقلاب مخملی دارند............ اینها ایادی بیگانه اند ............ الان من مدارکی دارم که همین عسل ...... (که نمیتونم اسم بیارم) داشته با بعضی از مدیران انجمن بقلی صحبت میکرده.............. عه جدی اونجا ادمینم نمیکنن؟ خبر نداری؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ همچنان: همچنان به بدبختی های آینده ات فکر کن ... به اعدامت فکر کن... به آخرین آرزوهات ... به سیگار برگت ... به اون شماره هایی که دادی به ملت ... :w00: لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ آواتارم خیلیم قشنگه معمارانه هم نیست بیاااا هدا خانومم تحویل بگیرسلیقه نداره این ممد اگه داش یوزرشو میزاش عسل صدرا لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ همچنان به بدبختی های آینده ات فکر کن ... به اعدامت فکر کن... به آخرین آرزوهات ... به سیگار برگت ... به اون شماره هایی که دادی به ملت ... :w00: برگ به استیل ممد جون نمیخوره لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ همچنان به بدبختی های آینده ات فکر کن ... به اعدامت فکر کن... به آخرین آرزوهات ... به سیگار برگت ... به اون شماره هایی که دادی به ملت ... :w00: :w00: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ :ws28::4uboxsmiley: اولا این ادمینی کوجا اواتارش معماری یه برج سازه ای که هنر معماری نشون نمیده همش نمایش قدرت سازه است تازه ادمین کلکم واسه اینکه شکل ان شده مثه ارم نواندیشان شده میزاره (n_noandishan) ساده گیر اورده:w888: اولا : سایه دیوار و سقف هر مکان...سایه اندیشه معمار دان...(مولانا) پس تفکر یک معمار پشت اون برج سازهای هست... بوجود آورنده اون n هم یک معماره... دوما من به طراحی شهری علاقه دارم چون معتقدم یه معمار فقط میتونه طراح شهری خوبی بشه مگر اینکه اون شخص محمد مهدی باشه که اون کلا استثناس یگانس سوما تو بیجا میکنی تو اول این امیدو تو دل من کاشتی منو گولم زدی با احساساتم بازی کردی گفتی ممد ادمینم کرده بعد خودت گذاشتی رفتی بعد حالا دههه....عسلی.... من که نگفتم حمایت نمیکنم.... گفتم اونو درست کن تا بیشتر حمایتت کنم... نیدونم ....چی بهت گفتم..... گفتم ادمین شدی... خوب شدی دیگه عسلی.... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اولا : سایه دیوار و سقف هر مکان...سایه اندیشه معمار دان...(مولانا) پس تفکر یک معمار پشت اون برج سازهای هست... بوجود آورنده اون n هم یک معماره... دههه....عسلی.... من که نگفتم حمایت نمیکنم.... گفتم اونو درست کن تا بیشتر حمایتت کنم... نیدونم ....چی بهت گفتم..... گفتم ادمین شدی... خوب شدی دیگه عسلی.... کجا ؟؟ پس کووووووووووووو؟؟:w821: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ تا حالا آب تو هاون کوبیدین؟؟؟ نگین نه؟! چون الان دارین میکوبین!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده