Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ به نام آزادی. در راستای گرایشات استبدادی ادمین انجمن mohammad.a این کمپین راه اندازی می شود تا منتخب اصلح مردم asal sadra به جایگاه اصلی خود در این انجمن دست پیدا کند. هر کسی موافقه یه مرگ بر دیکتاتور عسل پسند بنویسه تا بشه صدتا... از اون به بعد از دست این ممد خسیس راحت میشیم ... به امید سرنگونی کودتاچیان ... و بازگشت صداقت به عرصه ادمینی. ای انجمن ای مرز پرگهر ای نامت سرچشمه گهر دور از تو اندیشه ی بدان پاینده مانی و جاودان.... (توجه : این تاپیک کاملا طنز بوده و با هماهنگی ادمین انجمن ایجاد شده است.) 14 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ عمو گور خودتو کندی!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ عمو گور خودتو کندی!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ بچه ها اینم یه نمونه از آقازاده ها... بگیریدش! :gnugghender: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بوی توطئه میاد... نیوترون بصیرت.... بصیرت... :jawdrop: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ مگه اینکه از رو جنازه ی من رد بشین:w00: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بوی توطئه میاد... نیوترون بصیرت.... بصیرت... :jawdrop: برادر انجمنی حمایت حمایت! لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ عمو گور خودتو کندی!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ بشه بزار من پیشرف کنم چراااا نمیزاری خووو :w589: بچه ها اینم یه نمونه از آقازاده ها... بگیریدش! :gnugghender: بوی توطئه میاد... نیوترون بصیرت.... بصیرت... :jawdrop: :w888: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بچه ها اینم یه نمونه از آقازاده ها... بگیریدش! :gnugghender: هه.. لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ مگه اینکه از رو جنازه ی من رد بشین:w00: بچه ها از رو جنازش رد بشین ... :gnugghender: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بشه بزار من پیشرف کنم چراااا نمیزاری خووو :w589: می خوام صد سال سیاه با براندازی بابایه من پیشرفت نکنی:w00: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بچه ها از رو جنازش رد بشین ... :gnugghender: باش عمووووووووووووووووووووو دارم واستتتتتتتتتتتت عمو سوسکیییییییییییییییی:w00: لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ممد جووون میدووونی چیه من دیگه نمیخوام ادمین بشم من میخوام ممد جووون شم لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ باش عمووووووووووووووووووووو دارم واستتتتتتتتتتتت عمو سوسکیییییییییییییییی:w00: اینقد به من نگو عمو ...من عموی تو نیستم ... بودجه انجمن صرف تعطیلات و عشق و حال مثل شما ها میشه میرین هاوایی ... برو پائین انجمن رو ببین... کاربرا دارن از گشنگی همدیگرو میخورن... خودتونو با پارتی مدیر کردین...:w00: تا فتح انجمن یک مرگ بر دیکتاتور دیگر باقی است ... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ می خوام صد سال سیاه با براندازی بابایه من پیشرفت نکنی:w00: من نمیخوام جای باباتو بگیرم من فقط میخوام واسه یه روز این فرصت به بابات بدم بتونه از دریچه چشم یک کاربر عادی که اسمش بولد نیسو هزار هزار ارزو داره به این دنیای نواندیشی نگاه کنه من میخوام بینششو وسعت بدم:persiana__hahaha: باش عمووووووووووووووووووووو دارم واستتتتتتتتتتتت عمو سوسکیییییییییییییییی:w00: سووسک خودتی و بابای ادمینت:w589: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ مگه اینکه از رو جنازه ی من رد بشین:w00: چند گرفتی ؟ دوبرابرشو میدیم برو کنار یه شغل معاونی هم جهنم روش لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اینقد به من نگو عمو ... من عموی تو نیستم ... بودجه انجمن صرف تعطیلات و عشق و حال مثل شما ها میشه میرین هاوایی ... برو پائین انجمن رو ببین... کاربرا دارن از گشنگی همدیگرو میخورن... خودتونو با پارتی مدیر کردین...:w00: تا فتح انجمن یک مرگ بر دیکتاتور دیگر باقی است ... :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده