هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ دزدی ، قتل ، تعرض ، اعتیاد ، قاچاق ،.....اخبار جدیدی نیستند هر روز می خونیم میشنویم و می بینیم صب دوستی داشت در مورد همین اتفاقا حرف می زد در بین صحبتاش چشم به صفحه دسکتاب کامپیوتر افتاد تصویر چند اسب کنار ساحل ... خیلی زیبا بود دیدن حیوانی که به نجابت ، مهربانی ، ارامش و بی ازاری میشناختم و چقدر تلخ بود حرف زدن از ادمهایی پست کثیف و بی مقداری که نه تنها بوی انسانیت بلکه بوی حیوانیت اسب هم نمی دادند متاسفانه خیلی زیاد شدن این روزا . 9 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام آرش جان. نبینم دنیا رو با عینک بد بینی ببینی؟ 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام آرش جان. نبینم دنیا رو با عینک بد بینی ببینی؟ سلام عزیز اما نمیشه بدی ها رو به چشم خوبی دید چند وقت پیش با چشمهای خودم دیدم دو نفر که سوار موتورسیکلت بودن با دست ضربه ای به پشت خانمی که داشت توی خیابون و بیخبر راه میرفت زدند و ..... به نظرتو چطور میشه با دید مثبت به همچین اتفاقی نیگاه کرد ؟.. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ دزدی ، قتل ، تعرض ، اعتیاد ، قاچاق ،.....اخبار جدیدی نیستند هر روز می خونیم میشنویم و می بینیم صب دوستی داشت در مورد همین اتفاقا حرف می زد در بین صحبتاش چشم به صفحه دسکتاب کامپیوتر افتاد تصویر چند اسب کنار ساحل ... خیلی زیبا بود دیدن حیوانی که به نجابت ، مهربانی ، ارامش و بی ازاری میشناختم و چقدر تلخ بود حرف زدن از ادمهایی پست کثیف و بی مقداری که نه تنها بوی انسانیت بلکه بوی حیوانیت اسب هم نمی دادند متاسفانه خیلی زیاد شدن این روزا . چه میشه کرد...آدما این روزا همه خودشونو میزنن به ندیدن...مجبورن...اگه بخوان به این چیزا فکر کنن به هفته نشده سر به بیابون میذارن... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام عزیزاما نمیشه بدی ها رو به چشم خوبی دید چند وقت پیش با چشمهای خودم دیدم دو نفر که سوار موتورسیکلت بودن با دست ضربه ای به پشت خانمی که داشت توی خیابون و بیخبر راه میرفت زدند و ..... به نظرتو چطور میشه با دید مثبت به همچین اتفاقی نیگاه کرد ؟.. وحشتناکه واقعا....... 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام عزیزاما نمیشه بدی ها رو به چشم خوبی دید چند وقت پیش با چشمهای خودم دیدم دو نفر که سوار موتورسیکلت بودن با دست ضربه ای به پشت خانمی که داشت توی خیابون و بیخبر راه میرفت زدند و ..... به نظرتو چطور میشه با دید مثبت به همچین اتفاقی نیگاه کرد ؟.. من سعی میکنم چیز هایی را که باعث کدر شدن روحم میشه نبینم و یا اگه دیدم توجه نکنم. چون نمیتونم جلوشو بگیرم. پس بهتره توجه نکنم. برای محو این صحنه ها باید زیر ساخت های زندگی اجتماعی و خانوادگی درست بشه که متاسفانه هنوز در این مورد اقدامی اساسی و مناسب صورت نمیگیره. چه در خانه و چه در مدرسه و چه در رسانه ها. این صحنه ها نتیجه برخورد غلط ما با انسان و تربیت اوست. 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ آدم باید همه چیزو ببینه .خوب و بد با هم .واقعیت. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ آدم باید همه چیزو ببینه .خوب و بد با هم .واقعیت. موافق:wubpink: راسی میدونی فرق واقعیت با حقیقت چیه ؟ من سعی میکنم چیز هایی را که باعث کدر شدن روحم میشه نبینم و یا اگه دیدم توجه نکنم. چون نمیتونم جلوشو بگیرم. پس بهتره توجه نکنم. برای محو این صحنه ها باید زیر ساخت های زندگی اجتماعی و خانوادگی درست بشه که متاسفانه هنوز در این مورد اقدامی اساسی و مناسب صورت نمیگیره. چه در خانه و چه در مدرسه و چه در رسانه ها. این صحنه ها نتیجه برخورد غلط ما با انسان و تربیت اوست.[/QUOTE] نه ندیدن مشکلات برای برای داشتن زندگی اروم مث اینه که سرتو زیر برف کنی تا دشمنت رو نبینی و فک کنی او هم تو رو نمیبنه ..نه عایب جان این میشه پاک کردن صورت مسئله چه میشه کرد...آدما این روزا همه خودشونو میزنن به ندیدن...مجبورن...اگه بخوان به این چیزا فکر کنن به هفته نشده سر به بیابون میذارن... بله واقعا ...فقط احتیاط ..وگرنه به این ملت امیدی نیس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده