الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ الان دارين راجع به گوگل ميحرفين ديگههههههههههههههههههههه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ تاپیک من؟ اون تاپیک که مال یکی دیگه بود. مگه ندیدی شقایق چی گفت؟ تاپیک مال یکی دیگه بود جانم. نزدی نزدی حالام که زدی , کپی در کپی بود. 21+21 بچه ها رو باید اخراج میکردن چرا تاپیک منو قفلش کردن :viannen_38: نه بابا ....کسی چیزی نگفت به خاطر تکراری بودنش قفلیدنش 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ مثه اینکه کل تاپیکتو نخوندی . برو ببین چی نوشتن. راستی داریم این تاپیکو از مسیر خارج میکنیم. با پوزش از استاتر من دیگه چیزی نمیگم. ببخشید برای حفظ و حراست از زندگیتان به 8 بار در آغوش گرفته شدن و برای رشد و نمو به12 بار در آغوش گرفته شدن در روز نیاز دارید. خوب ابن دو تا با هم میشه 20 بار اون یه بار هم برا محکم کاری بود :4chsmu1: نديدم همین پایینه برو ببین... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ الان دارين راجع به گوگل ميحرفين ديگههههههههههههههههههههه؟؟؟ دقیقا دیگه... معلوم نیست؟! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ الان دارين راجع به گوگل ميحرفين ديگههههههههههههههههههههه؟؟؟ خیلی مفید بود دستتون درد نکنه خواهش ميكنم 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دقیقا دیگه... معلوم نیست؟! چرا! ما هم از همين نسليم...هميشه غير مستقيم راجع به همه جي ميحرفيم 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوستای ناز نازیم من با اجازتون میرم زیاد شیطونی نکنین فعلا خدافظ:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اسپم نكنيد:w00: دوستای ناز نازیم من با اجازتون میرم زیاد شیطونی نکنین فعلا خدافظ:icon_pf (44): سلااااااااااام رها کجا تو که تازه اومدی... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوستای ناز نازیم من با اجازتون میرم زیاد شیطونی نکنین فعلا خدافظ:icon_pf (44): كجا؟ بودي حالا سلااااااااااام رها کجا تو که تازه اومدی... :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چرا!ما هم از همين نسليم...هميشه غير مستقيم راجع به همه جي ميحرفيم پس معلوم بودددددددددد...گفتتتتم خیلیم لای لفافه حرف نمیزدیم.... اسپم نكنيد:w00: راس میگه دیگه:w00: من دیگه اسپم نمیکنم...بابا تافیک مفیده داریم خراب میکنیم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوستای ناز نازیم من با اجازتون میرم زیاد شیطونی نکنین فعلا خدافظ:icon_pf (44): چه زود رها!....برو شب بخیر 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ پس معلوم بودددددددددد...گفتتتتم خیلیم لای لفافه حرف نمیزدیم.... راس میگه دیگه:w00: من دیگه اسپم نمیکنم...بابا تافیک مفیده داریم خراب میکنیم :viannen_38: آفلين من به تو افتخار ميكنم 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ آفلينمن به تو افتخار ميكنم ... آخ جون! ستی منم میرم بخوابم دیگه...فهلا شب بخیل 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ...آخ جون! ستی منم میرم بخوابم دیگه...فهلا شب بخیل شب بخير اوري جوووونم:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من حال ندارم تست کنم خودتون بگین چی میشه 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من حال ندارم تست کنم خودتون بگین چی میشه تنبل:icon_pf (34): برو تست كن ببين 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ به قول اون یارویه صحنه را دیدم مسخره بود چون اصلا سایته گوگل نبود 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بچه ها رو باید اخراج میکردن چرا تاپیک منو قفلش کردن :viannen_38: به من چه شقایق میخواست تاپیک شبیه من نزنه :viannen_38: عزیزم گلیه نکن اون تاپیک من نبود که فدات شم لینک دادم که بدونی هست خب جز قوانین وگرنه منم دوست نداشتم قفلش کنم (شکلک نوازش کردن)! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده