tower2010 696 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ایا شما یک مهندس هستید؟ تا حالا دانش طراحی خودتون رو محک زدین؟اگرتاحالا این کاررو انجام ندادید الان به صورت انلاین این امکان هست تا تواناییهای خودتون درزمینه طراحی اجزای ماشین رو محک بزنید بدون ان که ترسی از افتادن یا مشروط شدن داشته باشیدبه لینک زیررفته وشروع امتحان را کلیک کنید وبه سوالات داده شده که به صورت چهارگزینه ای وبراساس کتاب طراحی اجزای شیگلی هستند پاسخ بدید:ws2: همونجا میتونید پاسخ انلاین سوالهارو هم مشاهده کنید شما چقدر مهندس مکانیک هستید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ایا شما یک مهندس هستید؟تا حالا دانش طراحی خودتون رو محک زدین؟اگرتاحالا این کاررو انجام ندادید الان به صورت انلاین این امکان هست تا تواناییهای خودتون درزمینه طراحی اجزای ماشین رو محک بزنید بدون ان که ترسی از افتادن یا مشروط شدن داشته باشیدبه لینک زیررفته وشروع امتحان را کلیک کنید وبه سوالات داده شده که به صورت چهارگزینه ای وبراساس کتاب طراحی اجزای شیگلی هستند پاسخ بدید:ws2: همونجا میتونید پاسخ انلاین سوالهارو هم مشاهده کنید شما چقدر مهندس مکانیک هستید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سلام صفحه ی جالبی بود من خیلی استفاده کردم شاید خودتان هم ندانید ولی به من بسیار کمک کردید ممنون 1 لینک به دیدگاه
tower2010 696 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ با سلام صفحه ی جالبی بود من خیلی استفاده کردم شاید خودتان هم ندانید ولی به من بسیار کمک کردید ممنون خواهش میکنم قابلی نداشت 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ جالب بود یاد درس طراحی اجزا وامتحانش بخیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده