رفتن به مطلب

ماهم به خودکفایی رسیدیم!

ارسال های توصیه شده

الان که در این مکان و جایگاه قرار گرفتید، چه احساسی دارید؟

از این که تو تولید این محصول به خودکفایی رسیدیم، احساس غرور می کنم.

در طول این مدت متحمل هزینه های زیادی شدید، چرا؟

وقتی جنس تایلندیش اومد تو بازار، حول و حوش 120 تومن واسه هر کی آب می خورد که کمرشکن بود اما زمونی که برند ایرونیش با 10 تومن اومد تو بساط، جون تو خوشحال شدم. ضررهامونم جبران شد.

این کاهش قیمت در کیفیت و کمیت محصول تأثیری نداشت؟

همیشه فک می کنیم جنس خارجی بهتره، حکایت مرغ و غاز همسایه اس. اما باید از تولیدات داخلی حمایت کنیم. فقط با حمایت میشه نواقص رو برطرف کرد و رقیب جدی محصولات قاچاق و وارداتی شد. روی هر بسته ایمیلی برای دریافت پیشنهاد و انتقاد درج شده که با اغوش باز می پذیریم.

به یکی از دستاوردهای عملی که انجام دادید، لطفاً اشاره بفرمایید.

مهم ترین دستاوردش تک رقمی شدن نرخ تورم بود. تو یه جنس مثال بزن که تو مدت کوتاه به یک دوازدهم قیمت قبلیش برسه. ما نقش اشاشی رو کاهش تورم داشتیم.

کمی از این طرح برای ما صحبت کنید.

یه روز برو بچ گفتن، چیکار کنیم تا سری تو سرا دربیاریم و بگیم مام هستیم. این شد که پیشنهاد خودمونو مبنی بر ساخت شیشه با برند ایرانی به خمارستان!!؟ ارجاع دادیم که با همت دوستان تشویب شد. بعدش به دانشمندامون یه آزمایشگاه مجهز سپردیم تا فرمولش رو کشف کنن که جون تو با این تحریم ها کار شختی بود که از همین جا به همشون دست مریزاد می گم.

الان پشیمون نیستی؟

نه جون تو. ما یه بار دیگه ثابت کردیم «ما می توانیم». تو کمتر از بیست دقیقه تو هر کوچه، پس کوچه، بن بست تهرون که تا دو روز پیش حوزه کاری من بود!! اصل جنس با برند ایرونی تو دستته.

به عنوان حرف آخر برای کسانی که صدای شما را می شنوند، چه حرفی و پیامی دارید؟

جا داره از برادرای زحمت کش قاچاقچی که مواد اولیه ساخت و تولید رو به موقع به لابراتورها می رسوندن؛ عزیزان توزیع محصول که بازار عرضه و تقاضا رو خوب پوشش دادن و تو کمترین زمان شیشه ایرونی رو جایگزین تایلندیش کردن و گروه بازرسین که نامحسوس قیمت بازار را کنترل می کردن و با مشاهده هر نوع گرون فروشی، پروانه کار طرف رو باطل می کردن، کمال تشکر رو کنم.

• Like 15
لینک به دیدگاه
:ws3:

من فکر کردم در مورد بحث تحلی خبر 22.30 دیشبه:ws28:

مگه دیشب چی بود

من که تلویزیون نمیبینم

بالاخره ما درحال طی کشیدن قله های پیشرفت وعلم وقدرت هستیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه دیشب چی بود

من که تلویزیون نمیبینم

بالاخره ما درحال طی کشیدن قله های پیشرفت وعلم وقدرت هستیم

یک ساعت و نیم در مورد خودکفایی آرد و گندم صحبت میکردن:banel_smiley_4:

و چقدر هم راضی بودن که یارانه ها رو برداشتن :banel_smiley_4:

بقیش و بگم میشه تحلیل سیاسی:167:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یک ساعت و نیم در مورد خودکفایی آرد و گندم صحبت میکردن:banel_smiley_4:

و چقدر هم راضی بودن که یارانه ها رو برداشتن :banel_smiley_4:

بقیش و بگم میشه تحلیل سیاسی:167:

مگه خودکفا شدیم؟

یه بار تو سال اخردوره دوم ریاست جمهوری خاتمی بود که کلا واردات گندم نداشتیم

با این وضع نزولات جوی کی وچطوری خودکفا شدیم خداداند!

• Like 5
لینک به دیدگاه
مگه خودکفا شدیم؟

یه بار تو سال اخردوره دوم ریاست جمهوری خاتمی بود که کلا واردات گندم نداشتیم

با این وضع نزولات جوی کی وچطوری خودکفا شدیم خداداند!

ظاهرا رسیدیم اینجور که میگن:banel_smiley_4:

یکی از بستگان خیلی خیلی نزدیکمون کشاورز و هر سال جو و گندم میکارن دولت گفته دیگه نیاز به کاشت نیست و ما دیگه ساپورتتون نمیکنیم:banel_smiley_4: اگر هم کم داشته باشیم از چین وارد میکنیم چون مناسب تر برای دولت در میاد:banel_smiley_4::hanghead:

حالا این بنده خدا هم تصمیم داره زمین کاشته شده رو شخم بزنه:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ظاهرا رسیدیم اینجور که میگن:banel_smiley_4:

یکی از بستگان خیلی خیلی نزدیکمون کشاورز و هر سال جو و گندم میکارن دولت گفته دیگه نیاز به کاشت نیست و ما دیگه ساپورتتون نمیکنیم:banel_smiley_4: اگر هم کم داشته باشیم از چین وارد میکنیم چون مناسب تر برای دولت در میاد:banel_smiley_4::hanghead:

حالا این بنده خدا هم تصمیم داره زمین کاشته شده رو شخم بزنه:hanghead:

:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بسیار عالی بود. اولش جدی میخوندم اما در ادامه ش جا خوردم. آخرش هم به خودمون بابت این خودکفایی تبریک گفتم. خلاصه عالی عالی بود . :icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...