رفتن به مطلب

هی تنکس تنکس تنکس!

ارسال های توصیه شده

من نبودم.... :ws3:

من تا حالا جایی مدیر نبودم... shy.gif

ببخشید جهت سوتفاهم!

ولی آی دی تان دقیقا همان آی دی آنجاست! خوشحالم که آن نیستید!

شاد و سربلند باشد

آنارشیست

لینک به دیدگاه

تشکر دوستان در پستها چه تأثیری روی فعالیت می تونه داشته باشه؟ :ws38:

تاثیری به اندازه ی تاثیر عدد نپر به روی معادله ی آنتوان!!!

وقتی تاپیکی زده میشه که نه تنها موضوعی برای گفتگو نداره ، اسپم خورشم ملسه ، و با این حال میبینی 80 تا تنکس پای هر پست زده میشه و 40-5 صفحه تووش پر اسپم میشه ، دیگران هم برای تنکس گرفتن از این تاپیکهای آبکی میزنن!!

خیلی وقته یه بحث جون دار و پر محتوا تو تالار آزاد انجام نشده که یه چیزی بشه یاد گرفت ازشون . . .یکی از دلایلشم تاپیکای بی محتوا و خاله زنکی و تنکس آوره!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید جهت سوتفاهم!

ولی آی دی تان دقیقا همان آی دی آنجاست! خوشحالم که آن نیستید!

شاد و سربلند باشد

آنارشیست

منم خوشحالم...که اون نیستم...آخه از مدیریت بدم میاد...

تا حالا هم مدیر نبودم...

تو اون فرومی هم که گفتید عضو نبودم...:ws37:

(به این میگن اسپم):ws37:

لینک به دیدگاه
سلام دوست عزیز.

من یکی دوتا از پست های شما رو ویرایش جزئی کردم، و البته مجبور شدم نقل قول هایی هم که گرفته شده بود رو ویرایش کنم.

میشه حرف رو خیلی بهتر بیان کرد.

امیدوارم از این به بعد طرز بیانتون رو هم دقت کنید. :w139:

دوستان دلیل تشکرها رو گفتن. یا اطلاع دادن به شخص یا تأیید حرف شخص یا تشکر از اینکه تو بحث شرکت کرده. هرچی باشه اون دکمه تشکر خیلی از اسپمی که نوشته بشه ممنون و تشکر بهتره.

خود من به شخصه تو تالارای علمی خیلی تشکر میکنم فقط به خاطر قدردانی از زحمتی که شخص کشیده. ولی تو گفتگوی آزاد خیلی کم پیش اومده که تشکر کنم.

تشکر دوستان در پستها چه تأثیری روی فعالیت می تونه داشته باشه؟ :ws38:

تو مو بینی و من پیچش مو

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

لینک به دیدگاه
به دفتر مدیریت مراجعه شود :banel_smiley_4:

:ws28:

نمیدونم گذری تاپیک ها را دیدی یا نه ولی انگار ادمین چند نفر را استخدام کرده از بالا تنکس میزنن تا پایین که بگوید ماهم خیلی مثبتیم!

(گفتم انگار٬ ادمین و مدیرام محترم٬ بیخیال یقه شوید)

خلاصه اینکه اینجا مثلا اجتماعی هست و هر کسی دوست دارد بازدید حرف هایش را در دنیای مجازی توسط کسانی که حقیقی هستند ببیند که کدام حرف موثر بوده و و کدام نبوده!

ولی این تنکس ها رخصت نمیدهند!!

میترسم از دست این ها و دوستان اسپم کنشان ماهی یک بار خون دماغ شوم!

تا اونجا که من مدیرانو میشناسم دارن تنکس و پستهای اسپمی رو کم میکنند ولی افراد خوره نت هم هستند که میان مطالبو میخونند . نمیدونم چرا جبهه گیری میکنی :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تاثیری به اندازه ی تاثیر عدد نپر به روی معادله ی آنتوان!!!

وقتی تاپیکی زده میشه که نه تنها موضوعی برای گفتگو نداره ، اسپم خورشم ملسه ، و با این حال میبینی 80 تا تنکس پای هر پست زده میشه و 40-5 صفحه تووش پر اسپم میشه ، دیگران هم برای تنکس گرفتن از این تاپیکهای آبکی میزنن!!

خیلی وقته یه بحث جون دار و پر محتوا تو تالار آزاد انجام نشده که یه چیزی بشه یاد گرفت ازشون . . .یکی از دلایلشم تاپیکای بی محتوا و خاله زنکی و تنکس آوره!!!!!

یعنی اسپم میشه فقط واسه اینکه تشکر بگیرن؟ تشکر زیاد داشتن مگه تأثیری هم داره؟ :ws38:

خب بهتون یه سری تاپیک معرفی میکنم. چون گفتین خیلی وقته تاپیک پر محتوا ندیدین:

بعد میگن ازدواج کنین!!

سنت يا مدرنيته

ترس و عشق

پيري و ...

و خیلی های دیگه.

بستگی داره از چه نوع بحثی خوشتون بیاد. تو تاپیک های پرمحتوا هم اگه دیدین به اسپم کشیده شده، گزارش رد کنین و مطمئن باشین که رسیدگی میشه. من تاپیک هایی که سر بزنم و ببینم بحثش خوب بوده ولی به اسپم کشیده شده، اسپما رو پاک میکنم تا به موضوع لطمه نخوره.

تو مو بینی و من پیچش مو

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

خوشحال میشیم پیچش ها رو برامون توضیح بدی :ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تو مو بینی و من پیچش مو

زیادی رفتی تو پیچش ...:ws52:

همه چی انقدر هم پیچ دار نیست . بعضی موها صافن

شما هم شاد و سر بلند باشی:ws31:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یعنی اسپم میشه فقط واسه اینکه تشکر بگیرن؟ تشکر زیاد داشتن مگه تأثیری هم داره؟ :ws38:

خب بهتون یه سری تاپیک معرفی میکنم. چون گفتین خیلی وقته تاپیک پر محتوا ندیدین:

بعد میگن ازدواج کنین!!

سنت يا مدرنيته

ترس و عشق

پيري و ...

و خیلی های دیگه.

بستگی داره از چه نوع بحثی خوشتون بیاد. تو تاپیک های پرمحتوا هم اگه دیدین به اسپم کشیده شده، گزارش رد کنین و مطمئن باشین که رسیدگی میشه. من تاپیک هایی که سر بزنم و ببینم بحثش خوب بوده ولی به اسپم کشیده شده، اسپما رو پاک میکنم تا به موضوع لطمه نخوره.

خوشحال میشیم پیچش ها رو برامون توضیح بدی :ws38:

مرا عفو کنید ادمین عزیز٬ دلیلی بر ادامه ی این موضوع نمیبینم٬ در کسری از ثانیه ای اینجا را با مجمع نو اندیشان واقعی اشتباه گرفتم و تمام وجودم را درد فرا گرفت دیگر چقدر اندیشه ی نو!!

حتما مرا میبخشید

دوستان اسپمر که جواب اسپم های تان را ندادم٬ من تمامی شما را به با نمکی قبول دارم٬ حتما در آزمون دلقک دربار سربلند بیرون میایید و اگر چقولی من را به شاه بکنید آنوقت این فلک زده آنارشیست که بود٬ در به در هم میشود... بخاطر این بی توجهی هم مرا عفو کنید.

شاد و سربلند باشد

آنارشیست

لینک به دیدگاه
خلاصه جیریانش چیه هنوز نمیفهمم!

واسه اسپم تنکس٬ واسه نظر موافق تنکس٬ نظر مخالف تنکس٬ نظر حرفه ای تنکس٬ پست تنکس٬ فاروم تنکس٬ نو اندیش تنکس!!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شما زیر چه پستی تنکس میگذارید و چرا؟؟

شما چرا اینقد خشن میگی و مینویسی؟ خیلی هم حق به جانب. چرا؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
نمیدونم گذری تاپیک ها را دیدی یا نه ولی انگار ادمین چند نفر را استخدام کرده از بالا تنکس میزنن تا پایین که بگوید ماهم خیلی مثبتیم!

(گفتم انگار٬ ادمین و مدیرام محترم٬ بیخیال یقه شوید)

خلاصه اینکه اینجا مثلا اجتماعی هست و هر کسی دوست دارد بازدید حرف هایش را در دنیای مجازی توسط کسانی که حقیقی هستند ببیند که کدام حرف موثر بوده و و کدام نبوده!

ولی این تنکس ها رخصت نمیدهند!!

میترسم از دست این ها و دوستان اسپم کنشان ماهی یک بار خون دماغ شوم!

دلم برات میسوزه دوست عزیز. انگاری مثه سیر و سرکه میسوزی. یعنی امکانش هست که یک انسان تا این حد منفی بین باشه؟ نمیدونم.ولی فکر میکنم خیلی حالت بده. کمک کن خودت رو نجات بدی . در عیر اینصورت فک نکنم از زندگی لذت ببری. :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به به٬ همکار قدیمی!!

در واقع مشکل با این نوع تنکس زدن نیست٬ اسم نمیاورم فقط به کسانی که زیر تمام پست ها تنکس میزنن دقت کنید!

من از این ناراحتم!

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

من اینکار میکنم اگه استارتر تاپیک باشم...:ws37:چون واسه من به معنای خوش امد هم هس...

این از اون که میگی مشکلت با امثال من..:banel_smiley_4:

تازه اگرم صفه اومد بالا که تبریک به کسی بود تو همون صفه که پستم میره و صفه اول همرو تنکس میدم اگه وقت کنم همه صفحارو باز میکنم واسه همه تنکس میزارم..

مثلا فلانی فلان جا قبول شده (اول اینکه حس صمیمیت میکنم با اون شخص از سایر دوستان به خاطر لطفشون تشکر میکنم هرچند در مورد من نبوده باشه ..)

به هر حال من اینطوریم یبارم گفتم به ادمین اگه میشد تنکسها ارزش امتیازیشون فرق میکرد بهتر بود..

البته از بعد سهمیه بندی تنکسها یکم تغییر کردم اما قبل از اون که خیلی تنکس میدادم..

در ضمن یوقتم میبینی همون اسپمی که میگی باعث شده یه تاپیک خوب بالا بمونه و من که عادت دارم تاپیکای اخرین ارسالارو فقط ببینم اون تاپیکم ببینم اینجاست که از همه اسپمای اون تاپیکم تشکر میکنم..

نقل قول هارو بی برو برگرد تنکس میزارم..

دیگه همینا ..

• Like 8
لینک به دیدگاه
مرا عفو کنید ادمین عزیز٬ دلیلی بر ادامه ی این موضوع نمیبینم٬ در کسری از ثانیه ای اینجا را با مجمع نو اندیشان واقعی اشتباه گرفتم و تمام وجودم را درد فرا گرفت دیگر چقدر اندیشه ی نو!!

حتما مرا میبخشید

دوستان اسپمر که جواب اسپم های تان را ندادم٬ من تمامی شما را به با نمکی قبول دارم٬ حتما در آزمون دلقک دربار سربلند بیرون میایید و اگر چقولی من را به شاه بکنید آنوقت این فلک زده آنارشیست که بود٬ در به در هم میشود... بخاطر این بی توجهی هم مرا عفو کنید.

شاد و سربلند باشد

آنارشیست

با اینکه یه قسمت از حرفاتو درمورد تشکر قبول دارم ولی متاسفانه طرز واسلوب فکری شما نشانگر یک فکر بسته وخودبینی مفرط هست

یه بیماری که یه زمانی مهرشاد درموردش کلی داد سخن درداد!

بماند

شما مشکلی درروال سایت میبینید به ابزارهای گزارشتون رجوع کنید نه اینکه با خود عقل کل پنداری مفرط سعی بر تسلط فکری بردیگران داشته باشید

اون دوستانی هم که فکر میکنند سطح مطالب نازل هست لطفا تعریف جامعی از یه مطلب مفید برحسب واقعیات ارائه بدند تا ماهم سعی کنیم دراون چارچوب مطلب بنویسیم یا به قولی کپی پیست کنیم!

من تا حالا به احترام دوستمون که قبل از اومدنتون تعریفتون رو کرد جوابی به پستای شما ندادم الان هم به منزله جواب دادن نیست ولی اگر مشکلی میبینید میتونید به صفحه شخصی من مراجعه کنید تا درموردش صحبت کنیم

این رو هم از من به یاد داشته باش خیلی از اونایی که فکر میکنیم چیزی برای ارائه ندارن درزمانهای خاص خودشون شاهکارهایی خلق میکنند!

من نه ادعایی داشتم نه دارم وفکر نمیکنم من بعد هم داشته باشم

هرروز میاییم ونکته ای نو میاموزیم ولی حصر فکری بدترین راه برای مطرح شدن است

موفق باشیم:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...