baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ سلام یه سایت یا مواور جستجو میخاام که سرچ قوی در مورد مقاله های صنعتی و هندبوکها در زمینه مهندسی داشته باشه>؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ سایت خاصی بلد نیستم... ولی تا میخوام همچین چیزایی پیدا کنم ( با نامی مشخص) اول میرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توی قسمت search یه جستجو میکنم.. بعدش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بعدشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و یا از قسمت جستجوی پیشرفته گوگل که فرمت فایل رو مشخص میکنم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ سایتای اواکس وگیگا پدیا رو هم برو عضو شو به دردت میخورن موتورهای جستجوی رپیدشیرهم که هرروز یکی اضافه میشه بهشون 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ادرس سایت اواکس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادرس سایت گیگاپدیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ آقا ممنون این گیگا پدیا عالیه..کتابهای خوبی در مورد ماشین آلات صنایع غذایی پیدا کردم 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینم یه سایت عالی برای جستجوی کتاب ومقاله هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقالات میکروتوربین دیروزی رو از همینجا گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سایت خاصی بلد نیستم...ولی تا میخوام همچین چیزایی پیدا کنم ( با نامی مشخص) اول میرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توی قسمت search یه جستجو میکنم.. بعدش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بعدشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و یا از قسمت جستجوی پیشرفته گوگل که فرمت فایل رو مشخص میکنم خیلی از فایلهای فورشیرد اگر زیپ شده باشه پسورد داره من دوسه باری این مورد رو تجربه کردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده