رفتن به مطلب

تو موقتی من هستی تا ابد .................آره؟؟

ارسال های توصیه شده

چون اکثر ازدواج ها بدنی هست.درواقع شخصیت طرف برایش مهم نیست.

منظور از شخصیت باطنش هست نه رفتار شخصیتی .

یعنی فاتکتور های ازدواج الان یک پسر امروزی چیه؟؟؟

باکره باشه.پولدار باشه.خوشحال باشه.

همه این ها را کافی هست یک دختر باشه و باهات دوست شده باشه و بهت تن نده.همین ها کافیست که یک جوون ایرانی بگه عاشق شدم.

خب به نظر تو چه چیزایی غیر اینا باید طرف مقابل باید اشته باشه تا حتی بعد سپری شدن دوره به قول تو ازدواج بدنی بازم دو طرف رو بهم پایبند نگه داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب به نظر تو چه چیزایی غیر اینا باید طرف مقابل باید اشته باشه تا حتی بعد سپری شدن دوره به قول تو ازدواج بدنی بازم دو طرف رو بهم پایبند نگه داره؟

باید طرف مقابلت را قبول داشته باشی.

یعنی افکارت و عقایدت را قبول داشته باشه.

به نظر من دوست داشتن یعنی قبول داشتن باطن و عقاید یک انسان .

کسی که برای این زن گرفته باشه که یک زنی گرفته باشه و سر و سامون گرفته باشه.این ازدواج موفقیت امیزی نمیشه.یعنی مثل همیشه زنها هستند که مورد ظلم قرار میگیرند.

باور کن همین الان 10 نفر انسان متاهل را در ذهنم تجسم کردم.فقط یکیشون بود که رابطه نداشته با زنهای دیگر نداشته باشه.

البته مشکلات فرهنگی هم ما ایرانی ها داریم.

یعنی تو جامعه مردها داشتن رابطه دیگر در حین ازدواج یک ننگ حساب نمیشه.

یعنی مثلا الان یک مرد بدونه یک نفر به زنش خیانت میکنه.به اون فرد دید منفی نداره.

من چند نفر را میشناسم که دامادشون یعنی شوهر خواهرشون تو جلوی چشمش داره خیانت میکنه .ولی اصلا برایشون مهم نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه

اولين رييس جمهورايراني تبار اسراييل محكوم به تجاوزجنسي

موشه كاتساو اولين رييس جمهور ايراني تبار اسراييل محكوم به تجاوز جنسي شد. دادگاهي در اسراييل با تاييد حكم خبري از محتواي آن نداد.

موشه كاتساو زاده يزد است كه از سال 2000 تا 2007 ميلادي در مقام رياست جمهوري اسراييل خدمت كرده است.

دست كم سه زن از آقاي كاتساو شكايت كرده وگفته اند كه در زمان وزارت و رياست جمهوري به آنها تجاوز جنسي صورت گرفته است. اين شكايتها در سال 2006 ميلادي به دادگاه ارسال شده بود با اين حال بدليل مصونيت قضايي رييس جمهور مقامات قضايي نتوانستنند تا پاي رييس جمهور پيشين را به دادگاه بكشانند. بلافاصله پس از پايان دوران رياست جمهوري فرآيند دادگاهي آغازشد.

به اين ترتيب طي يكسال گذشته موشه كاتساوبارها به دادگاه رفت تا سرآخر روز پنجشنبه دادگاه راي به محكوميت او داد. وكلاي اقاي كاتساو درخواست تجديد نظر كرده اند. درحاليكه متن حكم آقاي كاتساو در دادگاه اعلام شده است اما، هم چنان بايد منتظر چراغ سبز دولت اسراييل ماند تا اجازه انتشار حكم در رسانه ها را بدهد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

معمولا مرد ها به خاطر مشکلات و فشار های خارج از خونه است که سرد میشن !

اگه زنا برن سر کا رو مردا تو خونه باشن قضیه بر عکس میشه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم سوالت در بخشیه که مربوط به مسائل جنسی میشه..بخش پنهان اما بی اندازه تاثیرگذار ماجرا...کسی هم تا تجربه نکرده باشه نمیتونه نظر بده

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب تا حدی موافقم که بعد از ازدواج ممکنی مسائل جنسی تاثیر گذار باشه ولی بنظرم این مسائل رو طرفین میتونن با مطالعه و داشتن آگاهی و با کمی فکر و منطق حل بکنن

• Like 4
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم اصل اولی که همه در نظر میگیرن این هستش که

"کسی را باید برای خود برگزینیم که مکمل ما باشد"

و این اولین اشتباه و اصلیترین اشتباه هستش

شما میخواهید لباس بخرید میگید یه بلوز خریدم رنگ کرم

یه کاپشن قهوه ای باهاش ست میشه

این رو میخرم

یعنی چی؟

یعنی اینکه دارید داشته قبلیتون رو پر رنگ میکنید نه اینکه چون یه رنگ گرم دارید یه رنگ سرد هم فراهم بکنید تا داشته هاتون تکمیل بشه

باید اصل اولتون این باشه که کسی رو که در نظر میگیرید با شما ست باشه

یا قدیمیها میگفتن باز با باز و کبوتر با کبوتر

شاید به نظر جوونهای امروز این یعنی جک و به برابری معتقد باشن

اما واقعیت جامعه این هستش که یه دکترا نمیتونه با یه دیپلمه زندگی خوبی داشته باشه

ممکنه چندتا نمونه تک و توک باشن

اما اصل اصلی زندگی باید هماهنگ بودن زوج باشه تا هیچوقت برای هم تکراری نشن

اگه از چیزی بدشون میاد باهم بدشون بیاد و باهم در مورد فکر نکنن

و اگه از چیزی خوششون میاد باهم خوششون بیاد و سرش بحث داشته باشن

آقا عاشق غذاهای مدرن باشه و فست فود اما خانوم دلداده غذاهای سنتی

درسته در این مورد سلیقه هم رو تکمیل کردن اما مطمئنا بعد از مدتی به مشکل میخورن

زیاده صحبت شد ببخشید

• Like 6
لینک به دیدگاه

این رو میخرم

یعنی چی؟

یعنی اینکه دارید داشته قبلیتون رو پر رنگ میکنید نه اینکه چون یه رنگ گرم دارید یه رنگ سرد هم فراهم بکنید تا داشته هاتون تکمیل بشه

اما واقعیت جامعه این هستش که یه دکترا نمیتونه با یه دیپلمه زندگی خوبی داشته باشه

زیاده صحبت شد ببخشید

مرسی دوست عزیز

حرفات خیلی پخته و بجا بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب تا حدی موافقم که بعد از ازدواج ممکنی مسائل جنسی تاثیر گذار باشه ولی بنظرم این مسائل رو طرفین میتونن با مطالعه و داشتن آگاهی و با کمی فکر و منطق حل بکنن

نه

اشتباه همه ما همینجاست...دلیل اصلیش هم ناشناخته بودن این موضوع تا بعد ازدواج هست که در عقابد و عرف ما ریشه داره....مساله جنسی اصلا منطق و فکر برنمیداره..سازگاری جنسی با سالها زیر یه سقف زندگی کردن به دست نمیاد...و متاسفانه این موضوع که اکثر ما تازه بعد از ادواج رابطه رو شروع میکنیم ریسک ازدواح رو در کشورمون چند برابرکرده....

• Like 4
لینک به دیدگاه

برعکس اون چیزی که مردم فکر میکنن که چون دیگه مرده هر روز گل نمیاره پس روابط سرد شده من فکر میکنم روابطشون سرد نشده بلکه تبدیل شده...

حتی عمیقتر شده...

توی دوران دوستی همه صحبتها عاشقانه و با محبت و بدون عصبانیت و کادو و تفریح و این چیزاست (کم و زیاد داره) ولی هیچ وقت نمیشه این دوستی رو با زندگی مشترک مقایسه کرد...

تو همون دوران خوشی دوستی یه اتفاق ساده میتونه جدایی بیاره...

• Like 5
لینک به دیدگاه
................................

.........................................................

.....................................................................

.................................

موضوع تاپیک بغلی ( سخن دکتر شریعتی درمورد عشق مردا که داداش ارش ولش دادن :w58:)

باعث شد این تاپیک رو ول بدم

راستش چن وخته این مسئله ذهنمو اشغال کرده اما هنوز جواب قانع کننده ای براش پیدا نکرددم

موضوع از این قراره

دختر پسری عاشق و واله هم باهم مزدوج میشن روزای اول بهتر بگم ماههای اول زندگی مشترک مثل قند و به گفته بعضیا مثل عسل می مونه چیزی که تو بیشتر زندگیا مشهوده اینه که تو این دوران اولیه مرد همیشه دور وبر خانومشه هی عشق خودشو به هرشکل ممکن بهش نشون میده موقع حرف زدن سعی می کنه بهترین کلمات رو به کار ببره و خلاصه همه جوره نازشو می کشه این ناز کشیدن باعث میشه خانومه یه جورایی چشش به این محبت وا بشه و بنای زندگی رو براون بزاره (توجه کنید من دارم یه زن و مردی رو مثال می زنم که قبل ازدواج هیچ رابطه انچنانی رو تجربه نکردن )

اما بعد سپری شدن این دوران اولیه مرد کم کم از همسر خودش سرد میشه و فاصله میگیره

و به عناوین مختلف سردی خودشو نشون میده که فکر کنم اینو تغییر رفتار رو خود اون زن بهتر از هرکس دیگه بتونه تشخیص بده

آره همون ترانه هایده اول اشنایی مون برای تو فلان بودم بهمان بود حال چی هستم و کی نیستم و از ایناست

این کش و قوس های زندگی یه مدت ادامه پیدا می کنه این شل کن سفت کن ها ادامه پیدا می کنه تا جایی که خانوم مذکور می فهمه نه از این خبرا نیس

مرد مذکور خانومش رو به شکل یه .....موقتی می بینه که هر موقع بهش نیاز داشته باشه میره سراغش و ...

خانوم براش غذا می پزه خونه رو مرتب نگه میداره برا همیشه همون موقتی تا ابد شوهرش باقی می مونه

بدون اینکه شریک زندگیش واقعا اونو و نیازهاشو درک کنه

واقعا میخوام بدونم چرا مردا اینجورین

ایا ذاتشون اینه؟

اگه اینه چرا به خانوما بخصوص دخترا اینو اموزش نمیدن تا بدون با چه موجودی طرف هستن

اگرم غیر اینه پس چرا اماری که تو دنیا وجود داره عکس اینو نشون میده

من این روزا خیلی وقت ندارم ... همیشه همه پستارو میخوندم بعد نظر میدادم الان باید بگم فقط دوتای اول خوندم شرمنده.. اینکه اگه حرفمو قبلا گفتن پوزش

چند روز پیشا بی بی سی فارسی یه مستند گذاشت راجب احساس زن و مرد چطور خوشبختن بعضیا چطور نیستن چی میشه تو رابطشون دچار سردی اینا میشن...

مهمترین چیزی که گفت این بود تو ابتدای رابطه توی مغز دو طرف یه ماده ترشح میشه که حس خوشبختی و عشق دوست داشتن رضایت اینارو باعث میشه توجه کن که همش کار غدد نه قلب و روح اینا ..

دو سال اول این ترشح در بالاترین شکل ولی بعد دوسال کم و کمو کمتر میشه... تا حتی دیگه تموم میشه...

من هرچند عمیقا به عشق اعتقاد دارم اما هیچوقت نمیتونم قبول کنم که بدون هیچ اشنای و ارتباطی ایجاد شه یجورای اول اینجور رابطه ها مدارا کردن..

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه

اشتباه همه ما همینجاست...دلیل اصلیش هم ناشناخته بودن این موضوع تا بعد ازدواج هست که در عقابد و عرف ما ریشه داره....مساله جنسی اصلا منطق و فکر برنمیداره..سازگاری جنسی با سالها زیر یه سقف زندگی کردن به دست نمیاد...و متاسفانه این موضوع که اکثر ما تازه بعد از ادواج رابطه رو شروع میکنیم ریسک ازدواح رو در کشورمون چند برابرکرده....

دقیقا به همین هم مربوط میشه خیلی از طلاق ها مال همین موضوع هست

• Like 4
لینک به دیدگاه
برعکس اون چیزی که مردم فکر میکنن که چون دیگه مرده هر روز گل نمیاره پس روابط سرد شده من فکر میکنم روابطشون سرد نشده بلکه تبدیل شده...

حتی عمیقتر شده...

توی دوران دوستی همه صحبتها عاشقانه و با محبت و بدون عصبانیت و کادو و تفریح و این چیزاست (کم و زیاد داره) ولی هیچ وقت نمیشه این دوستی رو با زندگی مشترک مقایسه کرد...

تو همون دوران خوشی دوستی یه اتفاق ساده میتونه جدایی بیاره...

اخه ما اون تفریح ایناشو دوست داریم فقط:ws2:اما اره جرفتو قبول دارم

من این روزا خیلی وقت ندارم ... همیشه همه پستارو میخوندم بعد نظر میدادم الان باید بگم فقط دوتای اول خوندم شرمنده.. اینکه اگه حرفمو قبلا گفتن پوزش

چند روز پیشا بی بی سی فارسی یه مستند گذاشت راجب احساس زن و مرد چطور خوشبختن بعضیا چطور نیستن چی میشه تو رابطشون دچار سردی اینا میشن...

مهمترین چیزی که گفت این بود تو ابتدای رابطه توی مغز دو طرف یه ماده ترشح میشه که حس خوشبختی و عشق دوست داشتن رضایت اینارو باعث میشه توجه کن که همش کار غدد نه قلب و روح اینا ..

دو سال اول این ترشح در بالاترین شکل ولی بعد دوسال کم و کمو کمتر میشه... تا حتی دیگه تموم میشه...

من هرچند عمیقا به عشق اعتقاد دارم اما هیچوقت نمیتونم قبول کنم که بدون هیچ اشنای و ارتباطی ایجاد شه یجورای اول اینجور رابطه ها مدارا کردن..

اره میگن هورمونای عشق:ws3:

ادما نا زمانی که ناشناختن واسه هم اینا ترشح میشن:ws3:نمیبینی بعضیا میگن نمیدونم چرا افراد دلمو میزنن واسه همینه

• Like 2
لینک به دیدگاه
معمولا مرد ها به خاطر مشکلات و فشار های خارج از خونه است که سرد میشن !

اگه زنا برن سر کا رو مردا تو خونه باشن قضیه بر عکس میشه :ws3:

نمیدونم تا چقد جدی گفتی اما قبولش دارم :w16:

این رو میخرم

یعنی چی؟

زیاده صحبت شد ببخشید

اون غذا اینا اختلاف در سلیقه هست هیچ دو ادمی سلیفه هاش یکی نیست :ws2:

نه

یعنی قبلش تست کنیم:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

مثال زدم

اختلاف سلیقه جرقه اول در سرد شدن هست

آقا طرفدار حجاب سفت و سخت و چادر و خانوم علاقه مند به لباس های مدرن

هم سنخ بودن سلایق رکن اول هست

نه مکمل بودن

من هم نگفتم تمامی جوانب 100% با یکدیگر تطبیق داشته باشند

اما باید همدیگر را پررنگ کنند و نه رنگین کمان

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخه ما اون تفریح ایناشو دوست داریم فقط:ws2:اما اره جرفتو قبول دارم

اره میگن هورمونای عشق:ws3:

ادما نا زمانی که ناشناختن واسه هم اینا ترشح میشن:ws3:نمیبینی بعضیا میگن نمیدونم چرا افراد دلمو میزنن واسه همینه

خوب دیگه همین اگه هورمون باشه مردا و احیانا زنها دیگه گناهی ندارن..

لینک به دیدگاه
نمیدونم تا چقد جدی گفتی اما قبولش دارم :w16:

یعنی قبلش تست کنیم:icon_pf (34):

شاید درست نباشه بگیم تست کردن! اما همونجور که در مورد باقی فاکتور ها لازمه به تفاهم و شناخت برای قبول و پذیرش دست پیدا کنیم این مورد هم مثل بقیه س....هیشکی نمیدونه با ظاهر طرف، لباس پوشیدنش، طرز حرف زدنش، غذا خوردنش، پول خرج کردنش، موقعیت شغلیش و ......طرف چه موضع و دانشی در مورد خصوصی ترین و پنهان ترین روابط دونفره داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
مثال زدم

اختلاف سلیقه جرقه اول در سرد شدن هست

آقا طرفدار حجاب سفت و سخت و چادر و خانوم علاقه مند به لباس های مدرن

هم سنخ بودن سلایق رکن اول هست

نه مکمل بودن

من هم نگفتم تمامی جوانب 100% با یکدیگر تطبیق داشته باشند

اما باید همدیگر را پررنگ کنند و نه رنگین کمان

ببین علایقو سلایقو با باورها جدا کن:w16:مطلبتو گرفتم:w16:

شاید درست نباشه بگیم تست کردن! اما همونجور که در مورد باقی فاکتور ها لازمه به تفاهم و شناخت برای قبول و پذیرش دست پیدا کنیم این مورد هم مثل بقیه س....هیشکی نمیدونه با ظاهر طرف، لباس پوشیدنش، طرز حرف زدنش، غذا خوردنش، پول خرج کردنش، موقعیت شغلیش و ......طرف چه موضع و دانشی در مورد خصوصی ترین و پنهان ترین روابط دونفره داره

بله اما همون تسته دیگه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین علایقو سلایقو با باورها جدا کن:w16:مطلبتو گرفتم:w16:

علایق و سلایق فرد حاصل بعد روانی فرد هستن

و وقتی یک نفر از نظر روانی در کنار همسرش آرامش نداشته باشه و همش با تلاطم مواجه بشه مطمئنا به مشکل برخورد میکنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...