حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ببین گفته باشم اینبار جایی برید منو نبرین کل تهرانو رو سرم میذارم 6 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ گرچه از فاصله ماه به من دورتری.. ولی انگار همین جاوهمین دوروبری. ماه میتابدوانگار تویی میخندی باد میآیدوانگارتویی میآیی... خیلی دلتنگتم شاهزاده زندگیم..... 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ها چي؟خبر؟مگه چي شده؟من كه خوبم نگران من بودي؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دار بزن خاطرات کسی که تو را دور زده است ... 5 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دارم ميام دارم ميام كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟:ws47: 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ تخم مرغ شده 300 تومان!!!!!! نیمرو را به خاطر بسپار! دانشجو مردنیست! 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اومدم به خدا شریعتی ترافیکه میگی چیکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ دلم که واسه صداتون تنگ نشده بود لابد کاری داشتم که گفتم وایسین 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ 30 مین دیگه دیرههههههههههههه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بگیر اون کفه مرگتو بزار دیگه این وقت شبی (همین 10 ثانیه قبل) 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ آخرین پیامک رسیده: مهریه من که بالا نیست 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آخرین پیامک رسیده:مهریه من که بالا نیست چقدر هست حالا 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چقدر هست حالا این دیگه جزء مسائل خصوصیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده