zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اي مردشور درسو ببرن به خدا ديگه ازين همه پروژه خسته شدم از ديروز تاحالا افسردگي گرفتم !مزمنه اگه چيزيم شد بندازين گردنه استادا!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام استاد خوبی؟ دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ سلام استاد خوبی؟دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم. این یعنی چی :167: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ این یعنی چی :167: نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: ایشون استاد بودن یا پسرخاله؟ من یکی از دوستام از نمرش شاکی بود،استاده رو دیده بود دانشگاه،استاده بهش گفته بود یکیتون اعتراض کنید همتون رو میندازم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ سلام استاد خوبی؟دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم. خدا ازین استادا قسمت کنه نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28: استادتون منتظر این بود ک شما اس بدین بعد نمره بالا ببره !! 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:ایشون استاد بودن یا پسرخاله؟ من یکی از دوستام از نمرش شاکی بود،استاده رو دیده بود دانشگاه،استاده بهش گفته بود یکیتون اعتراض کنید همتون رو میندازم خدا ازین استادا قسمت کنه استادتون منتظر این بود ک شما اس بدین بعد نمره بالا ببره !! سلام آره والا این استاد طول سال یه جک بفرستم براش 2 تا میفرسته خلاصه خیلی باهمئ جوریم...فقطم اسای منو میجوابه تو کلاس طول ترمم هر وخت نمیومد به من اس میداد میگفت ....منم به بقیه میگفتم..... و از این حرفا... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام..خواب بودم چیکار داشتی زنگیدی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ مدتهاس که دیگه کسی بهم اس نمیده مرسی که یه اس دادی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خوابم میاد بگو میخوام بخوابم... 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ دختر چه ربطي به ترك بودن داره؟تن اجدادمو نلرزون كه خودم ميلرزونمتا!قرتي 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ doseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet daraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دیدی این دوستت چه مارمولک شده؟ 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ برو گمشو مرتیکه ..... (دوستان بهم لطف داشتن) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده