رفتن به مطلب

اخرین sms ( پیامکی ) که فرستادی چی بود ؟

just work

ارسال های توصیه شده

اي مردشور درسو ببرن به خدا ديگه ازين همه پروژه خسته شدم از ديروز تاحالا افسردگي گرفتم !مزمنه اگه چيزيم شد بندازين گردنه استادا!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 339
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام استاد خوبی؟

دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام استاد خوبی؟

دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم.

این یعنی چی :167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این یعنی چی :167:

نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28::ws28::ws28:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

ایشون استاد بودن یا پسرخاله؟

من یکی از دوستام از نمرش شاکی بود،استاده رو دیده بود دانشگاه،استاده بهش گفته بود یکیتون اعتراض کنید همتون رو میندازم:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام استاد خوبی؟

خدا ازین استادا قسمت کنه :ws21:

استادتون منتظر این بود ک شما اس بدین بعد نمره بالا ببره !! :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

ایشون استاد بودن یا پسرخاله؟

من یکی از دوستام از نمرش شاکی بود،استاده رو دیده بود دانشگاه،استاده بهش گفته بود یکیتون اعتراض کنید همتون رو میندازم:ws44:

خدا ازین استادا قسمت کنه :ws21:

استادتون منتظر این بود ک شما اس بدین بعد نمره بالا ببره !! :banel_smiley_4:

سلام:ws3:

آره والا این استاد طول سال یه جک بفرستم براش 2 تا میفرسته خلاصه خیلی باهمئ جوریم...فقطم اسای منو میجوابه تو کلاس :ws3:

طول ترمم هر وخت نمیومد به من اس میداد میگفت ....منم به بقیه میگفتم..... و از این حرفا...:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

• اضافه کردن...