Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ آره باباااااااا...مهم نیست.. کجایی؟؟؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اعصابتو ندارم! شب به خیر! 1 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ مگه از جونت سیر شدی..!!!؟؟:ws2:میدونی این تالار چند تا خانوم داره..؟!! مراقب باش تا روز مرد بتونی زنده بمونی... داداش.تو غصه نخور.من بلتم اینا رو بپیچونم و.برو حالشو ببر.:w410: اینم اس ام اس داغ همین حالا رسید. سلام حاج محسن خبری نشد؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اگر در معرفت كتا نبودي ، دلم بيهوده دلتنگت نميشد 2 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ داداش.تو غصه نخور.من بلتم اینا رو بپیچونم و.برو حالشو ببر.:w410:اینم اس ام اس داغ همین حالا رسید. سلام حاج محسن خبری نشد؟:ws2: داداش..!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: اگه بلد بودی که تو تشخیص داداش و آجی گیر نمیکردی..:icon_pf (34): من هم جزو خانومای این تالارم.. 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ آهای .... کی کلاست تموم میشه صبح تا حالا جلو در کلاستون وایسادم 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ هنوزم احمقی. احمق و خسته کننده 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ هنوزم احمقی.احمق و خسته کننده اینجور که اس میدی بدبخت دپرس میشه میره معتاد میشه هاااااا 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اینجور که اس میدی بدبخت دپرس میشه میره معتاد میشه هاااااا من فقط حقیقتو گفتم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من فقط حقیقتو گفتم خیلی وقت ها حقیقت انسان رو دچار تنش های روانی میکنی وآدم نمیتونه درست تصمیم بگیره... حالا طرف کی بود؟ فضولم خودتیاااا 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی وقت ها حقیقت انسان رو دچار تنش های روانی میکنی وآدم نمیتونه درست تصمیم بگیره...حالا طرف کی بود؟ فضولم خودتیاااا حقیقت باید گفته بشه... یه احمق:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حقیقت باید گفته بشه... یه احمق:girl_yes2: آهان مهندس فهمیدم احمقه منظورم جنس احمق بود 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ آهان مهندس فهمیدم احمقهمنظورم جنس احمق بود عه وا نهههههههههه:persiana__hahaha:منظورم همهتون نبود:w554: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ عه وا نهههههههههه:persiana__hahaha:منظورم همهتون نبود:w554: آهان بس پسمل بوده؟!!:167: خب بعضی از پسرها شورش رو دیگه در میارن... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ آهان بس پسمل بوده؟!!:167:خب بعضی از پسرها شورش رو دیگه در میارن... اشکال نداره به شرطی که احمق نباشه تا ادمو خسته کنن:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نون تازه دیدم،دارم دوباره صبحانه میل میکنم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اشکال نداره به شرطی که احمق نباشه تا ادمو خسته کنن:persiana__hahaha: خب بلاخره احمق بودنم یه نوع هنر وهنرمند کسی که بتونه با احمق جماعت کنار بیاد..... 2 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ داداش..!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:اگه بلد بودی که تو تشخیص داداش و آجی گیر نمیکردی..:icon_pf (34): من هم جزو خانومای این تالارم.. شما ببخشید بوخودا من تازه واردم.نمیدونستم.آباجی خانم.ایشالا جبران میکنیم.حالا بریم اس ام اس جدید. به یاد رفیقای قدیم که با ذغال پشت لباشونو سیاه میکردن تا شبیه بابا هاشون باشن نه رفیقای الان که ابرو هاشون بر میدارن تا شبیه ماماناشون بشن. رفیق ذغالیم دوست دارم. 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نميدونم حالم خوش نيس بدجور سرما خوردم تمام تنم درد ميكنه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران... رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران... ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی... تو بمان با دگران وای به حال دگران... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده