zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۰ اي مردشور درسو ببرن به خدا ديگه ازين همه پروژه خسته شدم از ديروز تاحالا افسردگي گرفتم !مزمنه اگه چيزيم شد بندازين گردنه استادا!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۰ سلام استاد خوبی؟ دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ تیر، ۱۳۹۰ m f s گفته است: سلام استاد خوبی؟دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم. این یعنی چی :167: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ تیر، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: این یعنی چی :167: نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ تیر، ۱۳۹۰ m f s گفته است: نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: ایشون استاد بودن یا پسرخاله؟ من یکی از دوستام از نمرش شاکی بود،استاده رو دیده بود دانشگاه،استاده بهش گفته بود یکیتون اعتراض کنید همتون رو میندازم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ تیر، ۱۳۹۰ m f s گفته است: سلام استاد خوبی؟دستتون درد نکنه-امیدوارم این روند افزایش نمره تا زمانی که در کارنامه ثبت میشه ادامه داشته باشه-بازم خیلی ممنونم. خدا ازین استادا قسمت کنه m f s گفته است: نمرم 16 بود..بهش اس دادم گفتم 3-4 نمره دیگه بدی ممنون میشم بهد 18 ونیمش کرد....بهد اونم من ازش تشکر کردمو این اسو بهش دادم:ws28: استادتون منتظر این بود ک شما اس بدین بعد نمره بالا ببره !! 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ تیر، ۱۳۹۰ mechjj گفته است: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:ایشون استاد بودن یا پسرخاله؟ من یکی از دوستام از نمرش شاکی بود،استاده رو دیده بود دانشگاه،استاده بهش گفته بود یکیتون اعتراض کنید همتون رو میندازم rahman۱۹۹۰ گفته است: خدا ازین استادا قسمت کنه استادتون منتظر این بود ک شما اس بدین بعد نمره بالا ببره !! سلام آره والا این استاد طول سال یه جک بفرستم براش 2 تا میفرسته خلاصه خیلی باهمئ جوریم...فقطم اسای منو میجوابه تو کلاس طول ترمم هر وخت نمیومد به من اس میداد میگفت ....منم به بقیه میگفتم..... و از این حرفا... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ مرداد، ۱۳۹۰ سلام..خواب بودم چیکار داشتی زنگیدی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مرداد، ۱۳۹۰ مدتهاس که دیگه کسی بهم اس نمیده مرسی که یه اس دادی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مرداد، ۱۳۹۰ خوابم میاد بگو میخوام بخوابم... 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ دختر چه ربطي به ترك بودن داره؟تن اجدادمو نلرزون كه خودم ميلرزونمتا!قرتي 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ doseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet daraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ سلام دیدی این دوستت چه مارمولک شده؟ 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد، ۱۳۹۰ برو گمشو مرتیکه ..... (دوستان بهم لطف داشتن) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده