just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ با سلام دیدم همه دارن اس ام اسی که دریافت کردن رو مینویسن گفتم پس چی فرستادیم ؟ پس دوستان : اخرین اس ام اسی که فرستادین چی بوده ؟ 30 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ کتاب رو نذار تو حراست....خطرناکه...... 12 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خوب دیگه اینم واسه اینه که دوست ندارم تنهایی شوکولات بخورم!:ws2: 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ نه همشو بودم اون جلسه کلاس اضافه که پنج شنبه گذاشت رو ندارم ... فردا کی هستی ؟ 5 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من بیشتر تر دوست دارم:icon_redface: 10 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بسه نخند لعنتی! استاد نگاه داره میکنه بهت اینو دوسته صمیمیم زده یه استاد سیستم عامل داریم ته خندست :ws28: صداش مثله موقعی که مستشار بادمجون میخوره بعضی از اصطلاحات کامپیوتر رو خیلی بد تلفظ میکنه! به الگوریتم میگه آلاگوریتم! به مایکروسافت میگه میکروسفت! به کارت گرافیک میگه کارت گراپیکی! به بیل گیتس میگه بیل کیتس! و خیلی چیزای مزخرف دیگه... 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ باشه ولی تو عمرا 3 بیدار نمیشی...ظهربخیر!! 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ نفس میری پیدات نمیشه نمیگی من خفه شم؟!!! پ.ن: 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ مامان گلم.......بوس بوس:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
mina 71 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ از غضنفر پرسیدن نظرت راجع به گل چیه؟ میگه: گل خیلی زیباست, خیلی خوش عطره, اصلآ حدیث داریم: گل هوالله احد 5 لینک به دیدگاه
mina 71 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ به غضنفر میگن : بابات مُرد ، زود بیا خونه ، غضنفر میگه : دروغ میگین یه اتفاقی افتاده نمی خواهید به من بِگِید 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ این دویوونه اومده بود میگفت بیاین بریم شمال ... بازم زد به سرش حواست باشه اومد سراغت بپیچونش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده