VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سلام منو دعوت نکرد اما بزار منم بگم خو این بود نمیدونم اون دوستش ابوذر بود اون اولا هی از خودشون ماجرا در میکردن اصلانم اروم نیشست این ظاهرش مظلومه خالا نفهمیدم این بود یا دوستش بود خوبه اما اصلانم اروم نیستاین جزو اونایی که تو دوران تحصیل شیطونی میکردن میافت گردن یه عده دیگه 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ممنون که دعوتم کردید من شناختی ندارم اینم بخاطره اینه که بیشتر تو تالار خودتون فعالیت دارین و البته کم سعادتیه من خواهش ميكنم ... ممنون كه اومديد :4uboxsmiley: دعوت من كه چيزي نفهميدم می دونم . مدیر تالار عمرانه . eh راست ميگه من فكر ميكردم مدير تالار مكانيكم وووو تذكر : عمرانه نه عمرآنه سلام منو دعوت نکرد اما بزار منم بگم خو این بود نمیدونم اون دوستش ابوذر بود اون اولا هی از خودشون ماجرا در میکردن اصلانم اروم نیشست این ظاهرش مظلومه خالا نفهمیدم این بود یا دوستش بود خوبه اما اصلانم اروم نیستاین جزو اونایی که تو دوران تحصیل شیطونی میکردن میافت گردن یه عده دیگه كييي من ؟؟؟ براي چي براي پسر مردم حرف در مياريد ....:167: خب خدا رو شكر يكي باطن ما رو هم ديد ... ولي ديدتون اشتباه بود ( لطفا در نگاه بعدي حتما دقت كنيد ) تا اونجا كه من يادمه تو همون دوران تحصيل ديگران ميفتادن گردنم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ eh كييي من ؟؟؟ براي چي براي پسر مردم حرف در مياريد ....:167: خب خدا رو شكر يكي باطن ما رو هم ديد ... ولي ديدتون اشتباه بود ( لطفا در نگاه بعدي حتما دقت كنيد ) تا اونجا كه من يادمه تو همون دوران تحصيل ديگران ميفتادن گردنم یا تو یا اون ابودز که هی اسمشو میزاره مهرشاد بیا ثابت کردم زبونم داری ببین چه حاضر به جوابیبلهههه تو از اونا هستی شلوخ میکنن هیچکی نمیفهمههخیلی هم شلوخی 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بسار مودب مهربون هدفمند و مسئولیت پذیر 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه........ به به داداشی مهندس گل.......... خیلی آروم و مهربون و خوبه.......... کم حرف به نظر میرسه و کلی هم سعی و تلاش کرده و مقام بدست آورده توی سازه های ماکارونی و هزاران هزار دیگه......... الهی که همیشه موفق و سربلند باشه.......... 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بسار مودب مهربون هدفمند و مسئولیت پذیر ممنونم بابت حضورتون ... دیگه گفتیم موقع هدفمندی یارانه ها ما هم هدفمند بشیم بد نیست :4uboxsmiley: سلام به همه........ به به داداشی مهندس گل.......... خیلی آروم و مهربون و خوبه.......... کم حرف به نظر میرسه و کلی هم سعی و تلاش کرده و مقام بدست آورده توی سازه های ماکارونی و هزاران هزار دیگه......... الهی که همیشه موفق و سربلند باشه.......... به به داداشی گلمممم .... کم حرف بنظر نمیرسم ... کلا کم حرف هستم ممنونم داشی برای دعا های قشنگت ... :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دعوت دعوت:w00: چه را داد میزنییییییی من که چیزی سر در نمیارم حیف که مهمانم :167: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چه را داد میزنییییییی من که چیزی سر در نمیارم حیف که مهمانم :167: :4chsmu1::4chsmu1: کارت نداری ؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
keyvan_m 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام بنده که خدمت ایشون خیلی ارادت دارم امیرضا بنظر من پسر با معرفت و با مسئولیت هستش براش ارزوی موفقیت دارم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بالاخره اومدم تحلیلت کنم:167: من که همش تعریف شنیدممم از همه بچه ها ... :w00: . . . . . منم فک میکنم باید شخصیته جالبی داشته باشی . . . نگرد همینا بود 1 لینک به دیدگاه
friend_architect 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ من که زیاد نمیشناسمش ولی باید بچه خوبی باشه مدیر تالار عمران و یه جورایی با هم همکار هستیم 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام بنده که خدمت ایشون خیلی ارادت دارم امیرضا بنظر من پسر با معرفت و با مسئولیت هستش براش ارزوی موفقیت دارم ممنون كيوان جان كه اومدي ... :4uboxsmiley: بالاخره اومدم تحلیلت کنم:167: من که همش تعریف شنیدممم از همه بچه ها ... :w00: . . . . . منم فک میکنم باید شخصیته جالبی داشته باشی . . . نگرد همینا بود چرا امدي براي تحليلم چماق گرفتي دست هااااا:167::167::167::167: فكر نكن شخصيتم جالب مطمئن باش من که زیاد نمیشناسمش ولی باید بچه خوبی باشه مدیر تالار عمران و یه جورایی با هم همکار هستیم اه شما من و نميشناسيد ... خب مهم نيست چون من شما رو نيشناسم ولي از اين به بعد بيشتر آشنا ميشيم از شما هم براي اينكه تشريف آورديد ممنونم :4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ خوب عزیزانم از سرباز جان و همه دوستان ممنونم :flowerysmile: این تاپیک هم مانند بقیه قفل میشود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده