anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ به به چه به موقع آن شدم....خوب ما با امیر سرباز از اون ور افتخار آشنایی داشتیم...یادش بخیر چه دورانی بود از معدود کسایی که واقعا باهاش حال می کنم چون من با هر کسی حال نمی کنم با شخصیت مودب مهربون تا حالا عصبانیتشو ندیدم.فکر نکنم چنین چیزی واسش تعریف شده باشه عشق و علاقه اش به ماکارونی زبانزد خاص و عامه.یادش بخیر.استارت آشناییمون هم از همین پل ماکارونی و مسعود شفقیشروع شد(یه بار خواستیم اذیتش کنیم ساعت 4 صبح زنگ زدیم به شفقی گفتیم از رادیو بتن مزاجمتون می شیم) از مدیرای خوب نواندیشان(همه مدیرا برابرن ولی مدیر عمران برابر تره) خداییش هوای منو خیلی داشت. ایده های خوب و سازنده ای داره کلا مغزش خوب کار می کنه یه پروژه راه بهش بدهکارم(خداییش خیلی کمک کردی واسه پروژه راه دمت گرم) در یک کلام: یه دونست به امید روزی که پل ماکارونیت تو سه شاخه ی سنگین-هدفمند و آزاد رکورد دنیا رو بشکنه( تا بلکه این مسعود شفقی دست از سر ما ورداره انقدر رکوردشو تو سر شاکردای استاد ایراندوست نکوبونه) هر جا هستی موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به به چه به موقع آن شدم....خوب ما با امیر سرباز از اون ور افتخار آشنایی داشتیم...یادش بخیر چه دورانی بود از معدود کسایی که واقعا باهاش حال می کنم چون من با هر کسی حال نمی کنم با شخصیت مودب مهربون تا حالا عصبانیتشو ندیدم.فکر نکنم چنین چیزی واسش تعریف شده باشه عشق و علاقه اش به ماکارونی زبانزد خاص و عامه.یادش بخیر.استارت آشناییمون هم از همین پل ماکارونی و مسعود شفقیشروع شد(یه بار خواستیم اذیتش کنیم ساعت 4 صبح زنگ زدیم به شفقی گفتیم از رادیو بتن مزاجمتون می شیم) از مدیرای خوب نواندیشان(همه مدیرا برابرن ولی مدیر عمران برابر تره) خداییش هوای منو خیلی داشت. ایده های خوب و سازنده ای داره کلا مغزش خوب کار می کنه یه پروژه راه بهش بدهکارم(خداییش خیلی کمک کردی واسه پروژه راه دمت گرم) در یک کلام: یه دونست به امید روزی که پل ماکارونیت تو سه شاخه ی سنگین-هدفمند و آزاد رکورد دنیا رو بشکنه( تا بلکه این مسعود شفقی دست از سر ما ورداره انقدر رکوردشو تو سر شاکردای استاد ایراندوست نکوبونه) هر جا هستی موفق باشی به به ببيني كي اينجاست داداشي گلم خيلي گلييي :aghosh: عشق و علاقه اش به ماکارونی زبانزد خاص و عامه.یادش بخیر.استارت آشناییمون هم از همین پل ماکارونی و مسعود شفقیشروع شد آره يادمهههه یه بار خواستیم اذیتش کنیم ساعت 4 صبح زنگ زدیم به شفقی گفتیم از رادیو بتن مزاجمتون می شیم) :ws47: به امید روزی که پل ماکارونیت تو سه شاخه ی سنگین-هدفمند و آزاد رکورد دنیا رو بشکنه( تا بلکه این مسعود شفقی دست از سر ما ورداره انقدر رکوردشو تو سر شاکردای استاد ایراندوست نکوبونه) فعلا كه دارم برنامه ميريزيم براي زنجان ... بعدشم برنامه بعديممون متحركه يعني پل ماكاروني با بار متحرك كه يه نمونه هم ساختيم و روبات از روش رد كرديم ( فعلا صداشو در نيارم مي خوام با همين انجمن معرفيش كنم ) ديگه اين منفردا حال نميده گذاشتيمش براي شفقي ------- خدا رو شكر كه اون پرژه را ه بكارت امد .... خيلي خوشحال شدم مرسي كه اومدييي:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ چرا رو بچه مردم اسم میذارین :w00: این چیه هرکی میرسه میگه ماکارونی :w00: ای ول ماکارونی امیر رضا.... فوق العاده.... مودب.... آروم.... با شخصیت.... توانا.... فروتن.... با معلومات.... با جنبه.... .... .... .... از اینا... آها بلده چجوری هندونه بغلت بده .... امیدوارم همیشه موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلامممم ئه ايشون كه مدير خودمون هستن خو هر چي هم از كمالاتشون بگيم بازم كمه ايشون مديري هستن كه با تمام مشغله هاي كاري و درسي كه دارن بازم به نحوه احسنت تالار عمران رو اداره ميكنن بسيار وظيفه شناس و مسئول هستن صبرشون هم قابل تحسينه مهربوني شون هم كه براي همه واضحه من از همين جاااا و از همين تريبون به ايشون خسته نباشيد ميگم دستشون درد نكنه تا برنامه ي بهد .... خدانگهدار :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ممنونم که دعوتم کردید :icon_gol: من درست نمیشناسمتون،اینم ازکم سعادتیه من بوده ولی با این وجود میدونم که آدم آروم و خوش برخوردی هستین امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ببينم شما عمرآني ها دست به يكي كردين ... همه يدفعه باهم ميان ... با هم ميريد چرا رو بچه مردم اسم میذارین :w00:این چیه هرکی میرسه میگه ماکارونی :w00: ای ول ماکارونی امیر رضا.... فوق العاده.... مودب.... آروم.... با شخصیت.... توانا.... فروتن.... با معلومات.... با جنبه.... .... .... .... از اینا... آها بلده چجوری هندونه بغلت بده .... امیدوارم همیشه موفق باشی نه ديگه ظاهرا لازم شد اسمم و عوض كنم ... واي چقدر هندونه يادم باشه آخر هفته يه 120 امتياز برات كنار بزارم خيلي خوشحال شدم .. ايشالله كه هميشه موفق باشي و مشكلاتتم حل بشه :flowerysmile: سلامممم ئه ايشون كه مدير خودمون هستن خو هر چي هم از كمالاتشون بگيم بازم كمه ايشون مديري هستن كه با تمام مشغله هاي كاري و درسي كه دارن بازم به نحوه احسنت تالار عمران رو اداره ميكنن بسيار وظيفه شناس و مسئول هستن صبرشون هم قابل تحسينه مهربوني شون هم كه براي همه واضحه من از همين جاااا و از همين تريبون به ايشون خسته نباشيد ميگم دستشون درد نكنه تا برنامه ي بهد .... خدانگهدار :icon_pf (44): آره خودممم البته قراره ماكاروني بشم ... بابا بخدا اينقدر تعريفي نيستم:girl_blush2: ... ( الان دچار خود شيفتگي شدم ) از شما هم ممنونم كه اومدييد :flowerysmile: اااا كجا ميريد تازه عمراني ها جمع شدن دور هم :w210: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام آقا امیردر کل مهندس خوبیه :ws47: همش همين.... جالب بود برام ممنونم که دعوتم کردید:icon_gol: من درست نمیشناسمتون،اینم ازکم سعادتیه من بوده ولی با این وجود میدونم که آدم آروم و خوش برخوردی هستین امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید خيلي ممنون كه اومديد :flowerysmile: موفق باشيد 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ همشهری خودمونه ااااااا چه جالب ... دم باعث و باني اين تاپيك گرم كه ما بلاخره يه همشهري تو اين انجمن پيدا كرديم ... :aghosh: پيش به سوي خود مختاريييي 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام من راستش صندلي داغ مديرانتونو ديدم + چيزايي كه دوستان گفتن...برآيند: 1.ماكاروني خوب است. 2. همه ي مسابقات پل ماكاروني خوب استند مخصوصا اونايي كه تو يوني ما ميباشند. 3. اميدوارم هميشه توي مسابقات پل ماكاروني اول بشين. 4. واقعا اسپم نميكنين البته اسپم كلا بده... هيچ كدوم از مديرا اسپم نميكنن 5.توي تالار عمران موفقين.تبريك ميگم ممنون از دعوتتون. (دوستان اين تحليل بود نه گزارش. اعتراض نداريم :167:) 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام ، ممنون از دعوتتون... به نظر آروم و مودب میان...خیلی کم تو تالارهای دیگه میبینمشون فکر کنم بیشتر تو تالار خودشون مشغولن...براشون آرزوی موفقیت میکنم 7 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام........ امیر رضا جان خیلی مهربون و آرومه ......... توی تالار های تخصصی فعالیت خوبی داره . واین نشون میده که به رشتش خیلی علاقه داره و آدم سخت کوشی هست..... اطلاعات عمومیش بالاست.( یادته تو اون مسابقه اطلاعات عمومی)............ کم پیداست......... بچه ها میگن به ماکارونی علاقه داره البته خودش میگه ماکارونی بهش علاقه داره.(اینو از رو دست بقیه تقلب کردم )............... 7 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلاممن راستش صندلي داغ مديرانتونو ديدم + چيزايي كه دوستان گفتن...برآيند: 1.ماكاروني خوب است. 2. همه ي مسابقات پل ماكاروني خوب استند مخصوصا اونايي كه تو يوني ما ميباشند. 3. اميدوارم هميشه توي مسابقات پل ماكاروني اول بشين. 4. واقعا اسپم نميكنين البته اسپم كلا بده... هيچ كدوم از مديرا اسپم نميكنن 5.توي تالار عمران موفقين.تبريك ميگم ممنون از دعوتتون. (دوستان اين تحليل بود نه گزارش. اعتراض نداريم :167:) چه جالب خب شد گفتيد كه تحليله من فكر كردم صندلي داغه خيلي لطف كرديد كه اومدين دانشگاتتتتتتتون كجاست :4uboxsmiley: سلام ، ممنون از دعوتتون...به نظر آروم و مودب میان...خیلی کم تو تالارهای دیگه میبینمشون فکر کنم بیشتر تو تالار خودشون مشغولن...براشون آرزوی موفقیت میکنم خيلي ممنون م . خب اگه زمان باشه يا چيز بدربخور براي من باشه در تالار هاي ديگه هم ميرم ... من پست هاي شما رو تقريبا در جريانشون هستم و دنبالشون مي كنم بخصوص همين گالري عكس اجتماعي و يا قبليش عاشورا خيلييي خوبن :4uboxsmiley: 7 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام........امیر رضا جان خیلی مهربون و آرومه ......... توی تالار های تخصصی فعالیت خوبی داره . واین نشون میده که به رشتش خیلی علاقه داره و آدم سخت کوشی هست..... اطلاعات عمومیش بالاست.( یادته تو اون مسابقه اطلاعات عمومی)............ کم پیداست......... بچه ها میگن به ماکارونی علاقه داره البته خودش میگه ماکارونی بهش علاقه داره.(اینو از رو دست بقیه تقلب کردم )............... خيلي لطف داريد ... آره يادمه اي كاش سميرا خانم ( فانوس ) هم اينجا بود بچه ها میگن به ماکارونی علاقه داره البته خودش میگه ماکارونی بهش علاقه داره.(اینو از رو دست بقیه تقلب کردم ) بله ... همين در ستهههه اونه كه به من علاقه داره 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به نظر من امیر رضا: آدمیه که خیلی هدف داره و برای رسیدن به اهدافش تلاش می کنه. مودب و مهلبون و باصفاست ... 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ چه جالب خب شد گفتيد كه تحليله من فكر كردم صندلي داغه خيلي لطف كرديد كه اومدين دانشگاتتتتتتتون كجاست :4uboxsmiley: ببخشيد خب من نميدونم چطوري ميشه تحليل كرد :w127: صندلي داغ باعث سوختن ميشه. اينا كه چيزي نبود كه :w127: شما ممنون كه دعوت كردين. :rose: همين دور و برا...فرقي نمي كنه. كلا منظورم اين بود كه مسابقات پل ماكاروني هميشه خيلي هيجان انگيزن. مسابقات بتن و رباتيكم همينطور. اميدوارم هميشه موفق باشين :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به نظر من امیر رضا:آدمیه که خیلی هدف داره و برای رسیدن به اهدافش تلاش می کنه. مودب و مهلبون و باصفاست ... خيلي ممنونم كه تشريف آورديد ...:4uboxsmiley: ببخشيد خب من نميدونم چطوري ميشه تحليل كرد :w127: صندلي داغ باعث سوختن ميشه. اينا كه چيزي نبود كه :w127: شما ممنون كه دعوت كردين. :rose: همين دور و برا...فرقي نمي كنه. كلا منظورم اين بود كه مسابقات پل ماكاروني هميشه خيلي هيجان انگيزن. مسابقات بتن و رباتيكم همينطور. اميدوارم هميشه موفق باشين :4chsmu1: :w16: :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ممنون که دعوتم کردید من شناختی ندارم اینم بخاطره اینه که بیشتر تو تالار خودتون فعالیت دارین و البته کم سعادتیه من 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده