mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop:میشه این قسمت و بهم نشون بدی من کجا گفتم برید واسه خودتون دل بسوزنید دوست عزیز از قدیم گفتن احتیاط شرط عقل شقی فکر کنم آنارشیست میگه که برید واسه خودتون دل بسوزونید نه اینکه آنارشیست میگه که تو میگی برید واسه خودتون دل بسوزونید 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ شما چرا اینو می گید همین چن وخت پیش خبری از بیمارستان امام خمینی بخش قلب و عروقش تو یه سایتی خوندم البته همراه با عکس و سند توخبر گفته بود برای جراحی و بخیه زدن قلب بیمار بعدا عمل از یه دستگاهی استفاده می کنند که یه صفحه ای داره که این صفحه رو ریز بیمار درست قسمت .......... ببخشید قسمت باسنش قرار میدن ولی چون این دستگاه گرونه و مال بیمارستان اما خمینی هم خرابه طوری که این دستگاه باعث سوختن شدید و بسیار حاد قسمت مورد نظر میشه عکسش خیلی بد بود تموم بافت چربی اون قسمت رو سوزونده بود 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ شما چرا اینو می گید همین چن وخت پیش خبری از بیمارستان امام خمینی بخش قلب و عروقش تو یه سایتی خوندم البته همراه با عکس و سندتوخبر گفته بود برای جراحی و بخیه زدن قلب بیمار بعدا عمل از یه دستگاهی استفاده می کنند که یه صفحه ای داره که این صفحه رو ریز بیمار درست قسمت .......... ببخشید قسمت باسنش قرار میدن ولی چون این دستگاه گرونه و مال بیمارستان اما خمینی هم خرابه طوری که این دستگاه باعث سوختن شدید و بسیار حاد قسمت مورد نظر میشه عکسش خیلی بد بود تموم بافت چربی اون قسمت رو سوزونده بود آره سارا جون متاسفانه منم شنیدم و خیلی ناراحت شدم خب پیش میاد عمدی که نیس البته سهل انگاری پزشکار و هم میرسونه 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ مرسی از اطلاعت شقایق جون . امیدوارم دیگه پیش نیاد که نی نی ها مریض شن که بیمارستان برو بشی ، از بس این بیمارستان نفرت انگیز و چندشه . 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ مرسی از اطلاعت شقایق جون . امیدوارم دیگه پیش نیاد که نی نی ها مریض شن که بیمارستان برو بشی ، از بس این بیمارستان نفرت انگیز و چندشه . ممنون عزیزم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چرا شنیده بودم تازه خودمم دیده بودمش تو اون 10 روز انقدر نوزاد بیمار دیدم که گفتم خدا رو شکر پسرم فقط زود بدنیا اومده و ریش کامل نشده ریش کامل یعنی چی اولا اگه دل میسوزونیم چون آدمیم و احساس داریمدوما پاک تر و معصوم تر از بچه خدا نیافریدع خیلی درناکه که مریضی یه بچه و آدم ببینه سوما آخر تاپیک عرض کردم جهت اطلاع گفتم تا بچه هااز این سیب زمینیها استفاده نکنن بالاخره هستن کسایی یه یا بدنشون حساسه یا خانوم باردار دارن یا در آینده میخوان مادر بشن اطلاع رسانی بد نیست:banel_smiley_4: منو میگه هااا 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ریش کامل یعنی چی منو میگه هااا ریش= ریه اش :ws28: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حالا آبجی بگو از کجا سیب زمینی بخریم؟؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حالا آبجی بگو از کجا سیب زمینی بخریم؟؟ یه زمونی از خیابون نارمک می خریدن الان نمیدونم با مموتی هماهنگ باش 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ یه زمونی از خیابون نارمک می خریدن الان نمیدونم با مموتی هماهنگ باش الان همه جا یکیه ، عدالت شد . 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ یه زمونی از خیابون نارمک می خریدن الان نمیدونم با مموتی هماهنگ باش الان همه جا یکیه ، عدالت شد . :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ شقی جان من متوجه نشدم چجوری سیب زمینی ای استفاده کرده بود؟؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ شقی جان من متوجه نشدم چجوری سیب زمینی ای استفاده کرده بود؟؟ منم همین سوال برام پیش اومد کلا سیب زمینی استفاده نکنیم یا یه مدل خاص سیب زمینی؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ عجب ...بيماري هاي عجيبي پيدا شده مثلا جديدا يكي از سايتاي خبري نوشته بود ثيه كودك انگليسي هست كه اگر يك بار در زندگي بميره خواهد مرد چون يه بيماري عجيب داره كه با گريه كردن باعث مرگش ميشه !!! 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ عجب ...بيماري هاي عجيبي پيدا شده مثلا جديدا يكي از سايتاي خبري نوشته بود ثيه كودك انگليسي هست كه اگر يك بار در زندگي بميره خواهد مرد چون يه بيماري عجيب داره كه با گريه كردن باعث مرگش ميشه !!! مگه بقیه چندبار می میرن؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ شقی جان من متوجه نشدم چجوری سیب زمینی ای استفاده کرده بود؟؟ منم همین سوال برام پیش اومد کلا سیب زمینی استفاده نکنیم یا یه مدل خاص سیب زمینی؟ عزیزم سیب زمینی که چند وقت میمونه و جوونه میزنه از اون سیب زمینیا استفاده کرده بود و ظاهرا جوونش و خوب جدا نمیکرد 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من زنداییم متخصص اطفاله تمام دوره ی تخصصش هم "مرکز طبی اطفال" بود. یه چیزایی تعریف می کرد که ما اینجوری می شدیم عادی ترینش این بود که بچه به دنیا میاد دیابت داره یا سرطان خون برای همینه که همه می گن دختر و پسر مهم نیست...بچه سالم باشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من زنداییم متخصص اطفاله تمام دوره ی تخصصش هم "مرکز طبی اطفال" بود.یه چیزایی تعریف می کرد که ما اینجوری می شدیم عادی ترینش این بود که بچه به دنیا میاد دیابت داره یا سرطان خون برای همینه که همه می گن دختر و پسر مهم نیست...بچه سالم باشه :4564: واقعا هیچ چیزی بالاتر از بچه سالم نیس من اوایل که امیر بدنیا اومد هی ته دلم میگفتم ایکاش دخمل بود بعد که رفتم بیمارستان گفتم خدایا غلط کردم شکرت 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من زنداییم متخصص اطفاله تمام دوره ی تخصصش هم "مرکز طبی اطفال" بود.یه چیزایی تعریف می کرد که ما اینجوری می شدیم عادی ترینش این بود که بچه به دنیا میاد دیابت داره یا سرطان خون برای همینه که همه می گن دختر و پسر مهم نیست...بچه سالم باشه خدایا بچه من سالم باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده