شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ این چیزی و که میخوام تعریف کنم حدودا 19 ماه پیش شنیدم و دیدم ولی عین این 19 ماه هر روز بدون استثنا یاد می افته و باز:jawdrop: میشم و بعد:banel_smiley_52: میشم 19 ماه پیش پسرم و بیمارستان بستری کرده بودیم چون یکم زود بدنیا اومده بود من اون موقع فکر میکردم بزرگترین مشکل واسه پسر من پیش اومده و همش گریه و زاری میکردم در صورتی که چیز جزیی و بود و برطرف شد و شکر:girl_yes2: وقتی رفتم اونجا بیماریای بچه های دیگه رو دیدم شکر خدا کردم:girl_in_dreams: یکی سرطان خون یکی تومور یکی مثانش سوراخ بود همه هم نوزاد ولی یه بچه ای خیلی بیماری عجیبی داشت:JC_thinking: روی کمر اون بچه یه سری غده هایی مثل غده هایی که روی سیب زمینی میزنه زده بود:jawdrop: دکترا بعد از نمونه برداری و آزمایش مادر بچه رو صدا کردن و گفتن شما تو دوران بارداری از سیب زمینی استفاده کردین که روش گل کرده بود:jawdrop: مادر بچه هم گفت آره شوهرم زیاد خریده بود اکثرا اینجوری شده بود من هم پوستش و میکندم و غذا میپختم دکتر گفت بچتون از همون غده های سیب زمینی و گرفته و یه نوع سرطانه:icon_pf (34): ما جراحی میکنیم ولی هی این غده ها در میان:icon_pf (34): دیروز داشتم غذا میپختم طبق معمول یاد اون بچه افتادم و اینم میدونم خیلی از ماها بی خبریم و نا غافل از این سیب زمینیا استفاده میکنیم:icon_pf (34): من خودم خیلی مراقبم گفتم بنویسم شما ها هم مراقب باشید تا از این سیب زمینیا استفاده نکنید 28 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حالا کجاش در اورده بود از این غده ها روی کمر اون بچه یه سری غده هایی مثل غده هایی که روی سیب زمینی میزنه زده بود:jawdrop: یعنی نمیدونستی ؟ متاسفانه آره:4564: آخی آدم چه چیزایی میشنوه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حالا کجاش در اورده بود از این غده ها رو کمرش بین دو تا کیله ها اندازه یه نارنگب کوچیک مثل ستاره ستاره بغل هم بود:4564: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خداجونم اين چه مرضايي!!!!!؟؟؟ اگه مادربزرگ من بشنوه ميگه اخرالزمونه.....اون روزا از اين چيزا خبري نبوده!حالا مردم خرابن و خدا اين همه درد و مرض ميفرسته 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خداجونم اين چه مرضايي!!!!!؟؟؟ اگه مادربزرگ من بشنوه ميگه اخرالزمونه.....اون روزا از اين چيزا خبري نبوده!حالا مردم خرابن و خدا اين همه درد و مرض ميفرسته نه قبلا هم از ایم مریضیا بود ولی علم پزشکی پیشرفت نکرده بود یارو میمرد میگفتم اقدس خانوم چشمش زده افتاد مرد 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ نه قبلا هم از ایم مریضیا بود ولی علم پزشکی پیشرفت نکرده بود یارو میمرد میگفتم اقدس خانوم چشمش زده افتاد مرد ميدونم من كه هرچي ميگم بهم توجه نميكنه!!!!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ميدونم من كه هرچي ميگم بهم توجه نميكنه!!!!! خب بخاطر شرلیط سنیشه تو خودت و ناراحت نکن 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ وای هیچی بدتر از به دنیا اومدن یه بچه با بیماری نیست.....:4564: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ یعنی نمیدونستی ؟ آخی آدم چه چیزایی میشنوه چرا شنیده بودم تازه خودمم دیده بودمش تو اون 10 روز انقدر نوزاد بیمار دیدم که گفتم خدا رو شکر پسرم فقط زود بدنیا اومده و ریش کامل نشده 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ وای هیچی بدتر از به دنیا اومدن یه بچه با بیماری نیست.....:4564: :4564: خیلی دردناکه بچه 3 روزه رو آورده بودن سرطان مغز استخوان داشت بچه 2 هفته ای بود مادر زادی خون به بافت دستش نمیرسید بافتای دستش مرده بودن و سباه و دست دختر و میخواستن از آرنج قطع کنن:4564: 4 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ الان واسه چی دارین دل میسوزونین؟! جدی چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ به اندازه کافی دلمون گرفته بسه تو رو خدا 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ الان واسه چی دارین دل میسوزونین؟!جدی چرا؟ اولا اگه دل میسوزونیم چون آدمیم و احساس داریم دوما پاک تر و معصوم تر از بچه خدا نیافریدع خیلی درناکه که مریضی یه بچه و آدم ببینه سوما آخر تاپیک عرض کردم جهت اطلاع گفتم تا بچه هااز این سیب زمینیها استفاده نکنن بالاخره هستن کسایی یه یا بدنشون حساسه یا خانوم باردار دارن یا در آینده میخوان مادر بشن اطلاع رسانی بد نیست:banel_smiley_4: 6 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ نمیدونم هاوکینگ رو میشناسین یا نه! ولی با یه بیماری مادرزادی به دنیا اومد و با همون بیماری بزرگ شد٬ یه روز بهش گفتن ۲سال دیگه بیشتر زنده نیستی٬ فکر میکنین چکار کرد؟؟ ۱۰۰٪ غلط حدس٬ تو همین ۲سال با نظریه ابر ریسمان نظریه اینشتین رو رد کرد! میتونین تصور کنین یعنی چی؟ (در حال حاظر یک روز در ایالت متحده امریکا به اسم این مرد بزرگ است) شاد و سربلند باشید آنارشیست 9 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جون مطلب این بود که وقتی هیچی از آینده نمیدونید برید واسه خودتون دل بسوزوین که وضعتون خراب اندر خراب! کسی میتونه بگه حاصل رابطه ی نامشروع احساسات زیاد و آگاهی کم چی میتونه باشه؟ (البته منظورم به اون قسمت که گفتین میخواهید آگاهی بدید نیست) شاد و سربلند باشید آنارشیست لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ نمیدونم هاوکینگ رو میشناسین یا نه!ولی با یه بیماری مادرزادی به دنیا اومد و با همون بیماری بزرگ شد٬ یه روز بهش گفتن ۲سال دیگه بیشتر زنده نیستی٬ فکر میکنین چکار کرد؟؟ ۱۰۰٪ غلط حدس٬ تو همین ۲سال با نظریه ابر ریسمان نظریه اینشتین رو رد کرد! میتونین تصور کنین یعنی چی؟ (در حال حاظر یک روز در ایالت متحده امریکا به اسم این مرد بزرگ است) شاد و سربلند باشید آنارشیست تو هر کاری و تو هر علمی ممکنه که اشتباه وجود بیاد و کاملا طبیعیه خوب بیماری اون رو هم اشتباه حدس زده بودن ولی عرض کردم مفهوم از استارت تاپیک چی بود 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جون مطلب این بود که وقتی هیچی از آینده نمیدونید برید واسه خودتون دل بسوزوین که وضعتون خراب اندر خراب!کسی میتونه بگه حاصل رابطه ی نامشروع احساسات زیاد و آگاهی کم چی میتونه باشه؟ (البته منظورم به اون قسمت که گفتین میخواهید آگاهی بدید نیست) شاد و سربلند باشید آنارشیست :jawdrop: میشه این قسمت و بهم نشون بدی من کجا گفتم برید واسه خودتون دل بسوزنید دوست عزیز از قدیم گفتن احتیاط شرط عقل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده