رفتن به مطلب

خواب بهتر هست یا ثروت؟؟؟؟

ارسال های توصیه شده

اگه هم پول نداشته باشی هم خواب چی؟

تکلیفت چیه؟:ws52:

اونوقت پس از مدتی بی پول میشیم. چون حفظ ثروت بیداری جغدگونه میخواد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
من الان کسی را میشناسم .میلیونر هست.

ولی همش داره کار میکنه

باور کن بوده این شخص 2 روز نخوابیده .اصلا زندگی خوبی نداره.یک لحظه هم ارامش نداره.55 سال هم سن داره

ولی عوضش یک نفر را دیگه میشناسم که اون هم همین حدود ها سن داره.

یک حقوق بازنشستگی میگیره.صبح تا شب داره استراحت میکنه .غم هیچی هم نداره.

یعنی داره از زندگی لذت میبره.ولی این فرد شاید مشکلاتی برایش پیش بیاد .به خاطر بی پولی.

ولی عوضش اون فرد پولدار دیگه غصه پول را نمیخوره.

هر کدومشون یک جور مشکل دارند.

یکیشون ارامش نداره ولی پول داره.بچه هایش همیشه کنارش هستند و برایش دم میزنند.همه بهش احترام میزارند.حرفش مثل چک میمونه.به 10 تا خانواده داره نون میده.همه برایش دولا راست میشند.چون پول داره

یکیشون پول نداره ولی ارامش داره.دیگه کسی دعایش نمیکنه .هیچی نداره ارث بزاره برای بچه هایش و غیره

تو کدوم را انتخاب میکنی؟؟؟

اگه بگم دومی باور میکنی...من توی یه فضا مثل خانواده ی اول بزرگ شدم...ولی یه چیزایی رو نداشتم...و همیشه دلتنگشم...میخوام بگم که این فکر اشتباهیه که پدر مادرا دارن و فکر می کنن که باید برای آینده ی بچه هاشون همه چی بذارن ...وقتی که حتی واسه دیدنشون در بعضی موارد باید ازشون وقت قبلی بگیری...این ارزششو نداره...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه هم پول نداشته باشی هم خواب چی؟

تکلیفت چیه؟:ws52:

این موضوع که کاملا به من ربط داره و جز خصوصیات من هست.

و در ان تخصص کامل دارم.

تکلیفت این هست که همیشه دلت خونه.

همیشه بغض تو گلوته.

همیشه حسرت میخوری.

بازم بگم؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه بگم دومی باور میکنی...من توی یه فضا مثل خانواده ی اول بزرگ شدم...ولی یه چیزایی رو نداشتم...و همیشه دلتنگشم...میخوام بگم که این فکر اشتباهیه که پدر مادرا دارن و فکر می کنن که باید برای آینده ی بچه هاشون همه چی بذارن ...وقتی که حتی واسه دیدنشون در بعضی موارد باید ازشون وقت قبلی بگیری...این ارزششو نداره...

البته شاید وقتی پدرتون تو چشاتون نگاه کنه و تو 23 سالگی بهتون بگه که دیگه من را بیخیال بشو و دیگه هیچ کاری نمیتونم برایت بکنم و هیچ خرجت را نمیتونم بدم و شما یک بیکار باشید.و هنوز تو عمرتون کار نکرده باشید.اون وقت شاید قضیه فرق کنه براتون و به همون زندگی بچسبید و بیخیال بعضی چیزهای دیگه باشید:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این موضوع که کاملا به من ربط داره و جز خصوصیات من هست.

و در ان تخصص کامل دارم.

تکلیفت این هست که همیشه دلت خونه.

همیشه بغض تو گلوته.

همیشه حسرت میخوری.

بازم بگم؟؟؟

بازم بگو.:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته شاید وقتی پدرتون تو چشاتون نگاه کنه و تو 23 سالگی بهتون بگه که دیگه من را بیخیال بشو و دیگه هیچ کاری نمیتونم برایت بکنم و هیچ خرجت را نمیتونم بدم و شما یک بیکار باشید.و هنوز تو عمرتون کار نکرده باشید.اون وقت شاید قضیه فرق کنه براتون و به همون زندگی بچسبید و بیخیال بعضی چیزهای دیگه باشید:a030:

اینو می فهمم خیلی سخته...ولی اگه وقتی 8 9 سالته و دوست داری مامان بابات باهات بیان توی یه مراسم که مدرسه گرفته شرکت کنن و همه بیان و مامانت تو آخرین دقیقه ها برسه چی؟...مجبور باشی دو سه ماه باباتو نبینی و همیشه بهت بگن به خاطر آینده ی شماهاس چی؟...نمیدونم شاید درک این حرفای سخت باشه چون هر وقت به کسی گفتم گفته که بی خیال می تونی با پول بابات حال کنی هر قدر که بخوای...اما هیچوقت کسی بهم نگفته که جای خالیشونو تو لحظه های زندگیم کی پر می کنه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...