danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ مدت ها بود که سوال کلیشه ای علم بهتر هست یا ثروت پرسیده میشه که جوابش کاملا معلوم هست .خوب معلوم هست ثروت دیگه. مثل این میمونه که بگیم برزیل میبره تو فوتبال یا مالدیو. ولی این سوال دیگه خیلی نزدیگ هست. به نظرتون خواب بهتر هست یا ثروت. من نظرم به خواب هست ولی مطمئن نیستم. راهنمایی کنید لطفا 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ این دو مقوله چه ربطی به هم دارن آخه!!؟ 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ این دو مقوله چه ربطی به هم دارن آخه!!؟ خیلی ربط دارند. مثلا اگر تو جیبم پول نباشه. از خواب بلند نمیشم که برم دانشگاه.چون ول تاکسی ندارم. از خوابم لذت میبرم. در ضمن همین ربطی که علم و ثروت با هم دارند:w00: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خیلی ربط دارند.مثلا اگر تو جیبم پول نباشه. از خواب بلند نمیشم که برم دانشگاه.چون ول تاکسی ندارم. از خوابم لذت میبرم. در ضمن همین ربطی که علم و ثروت با هم دارند:w00: باشه! 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اگر پول داشته باشی شاید خواب نداشته باشی ولی اگه پول نداشته باشی حتما خواب نداری 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ مدت ها بود که سوال کلیشه ای علم بهتر هست یا ثروت پرسیده میشه که جوابش کاملا معلوم هست .خوب معلوم هست ثروت دیگه.مثل این میمونه که بگیم برزیل میبره تو فوتبال یا مالدیو. ولی این سوال دیگه خیلی نزدیگ هست. به نظرتون خواب بهتر هست یا ثروت. من نظرم به خواب هست ولی مطمئن نیستم. راهنمایی کنید لطفا فکرک نم بخشی که قرمز کردم عقیده شما باشه و همه اینقدر مطمئن نباشن راجع به این موضوع..همینه که هنوز این موضوع چرت و بی مزه موضوع انشائه چون به جواب واحد و مطمئنی نرسیدیم در مورد سوالت هم خیلی بیربطه:w00:خواب غیر ارادیه..به فعالبتهای مغزی مربوط میشه چه بخوای چه نخوای خوابت میبر...ربطش به ثروت در چی میتونه باشه؟؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اگر پول داشته باشی شاید خواب نداشته باشی ولی اگه پول نداشته باشی حتما خواب نداری در واقع سوال اصلی این هست که دوست داری یک فرد ثروتمند باشی ولی زندگی شلوغ داشته باشی به حدی که خوابم کم باشه یا اینکه دوست داشتی زندگی معمولی داشته باشه ولی مشغله ای نداشته باشی و فقط استراحت کنی.زندگی که توش مسئولیت نباشه. در واقع کدوم بیشتر حال میده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ چه سئوال پیچیده ای؟ ولی خب حالا که فکر می کنم بازم ثروت بهتره...اون جوری خوابم لذت بخش تره... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ فکرک نم بخشی که قرمز کردم عقیده شما باشه و همه اینقدر مطمئن نباشن راجع به این موضوع..همینه که هنوز این موضوع چرت و بی مزه موضوع انشائه چون به جواب واحد و مطمئنی نرسیدیمدر مورد سوالت هم خیلی بیربطه:w00:خواب غیر ارادیه..به فعالبتهای مغزی مربوط میشه چه بخوای چه نخوای خوابت میبر...ربطش به ثروت در چی میتونه باشه؟؟:w00: منظور از خواب زندگی اروم و بی دغدغه و پر استراحت بود. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ منظور از خواب زندگی اروم و بی دغدغه و پر استراحت بود. نه...چون اونجوری خیلی مسخره و بی انگیزه میشه زندگی فعالیتی که باعث ثروت روزافزون بشه باعث میشه از خواب و استراحت هر چقدر هم اندک باشه بیشتر لذت ببری 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ فکرک نم بخشی که قرمز کردم عقیده شما باشه و همه اینقدر مطمئن نباشن راجع به این موضوع..همینه که هنوز این موضوع چرت و بی مزه موضوع انشائه چون به جواب واحد و مطمئنی نرسیدیمدر مورد سوالت هم خیلی بیربطه:w00:خواب غیر ارادیه..به فعالبتهای مغزی مربوط میشه چه بخوای چه نخوای خوابت میبر...ربطش به ثروت در چی میتونه باشه؟؟:w00: باور کن اگه بدهی داشته باشی و بی پول باشی کاملا به هم ربط پیدا میکنه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ باور کن اگه بدهی داشته باشی و بی پول باشی کاملا به هم ربط پیدا میکنه :icon_pf (34): باور میکنم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من کلا عاشق خواب هستم...چه پول باشه چه نه میخوابم..... ولی متاسفانه و خوشبختانه پول از همه چیز بهترتره!!!! 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یه جورایی داره میگه : نظر موافق شما در جواب این سئوال من چیه؟ ثروتمندا خواب ندارن ولی آرزوی خواب خوش رو دارند. خوابرفته هام ثروت ندارند ولی اونام آرزوی ثروت میکنند. میشه گفت آرزو هاشون دست همدیگه است. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اگه واقعا منظورت از خواب زندگی آرومه که ربطی به ثروت نداره...رفاه مهمه...این بستگی داره که هر کسی رفاه رو تو چی ببینه(شعار ندادماااااااااااااااااا) 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یه جورایی داره میگه : نظر موافق شما در جواب این سئوال من چیه؟ثروتمندا خواب ندارن ولی آرزوی خواب خوش رو دارند. خوابرفته هام ثروت ندارند ولی اونام آرزوی ثروت میکنند. میشه گفت آرزو هاشون دست همدیگه است. پس بهتر هست یک خابالو با یک ثروتمند ازدواج کنه. تا همدیگه را تکمیل کنند. پس تکلیف کبوتر با کبوتر باز با باز چی میشه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ پس بهتر هست یک خابالو با یک ثروتمند ازدواج کنه. تا همدیگه را تکمیل کنند. پس تکلیف کبوتر با کبوتر باز با باز چی میشه؟؟؟ که یکی کار کنه یکی بخوره بخوابه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ پس بهتر هست یک خابالو با یک ثروتمند ازدواج کنه. تا همدیگه را تکمیل کنند. پس تکلیف کبوتر با کبوتر باز با باز چی میشه؟؟؟ اون تکلیفش جداست. کبوتر خواب آلو با کبوتر خواب آلو و باز ثروتمند با لنگه خودش میپره و کار درست میشه. اینجا حدیث آدم ثروتمند و انسان خواب آلو هست. فرق میکنه. 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اگه واقعا منظورت از خواب زندگی آرومه که ربطی به ثروت نداره...رفاه مهمه...این بستگی داره که هر کسی رفاه رو تو چی ببینه(شعار ندادماااااااااااااااااا) من الان کسی را میشناسم .میلیونر هست. ولی همش داره کار میکنه باور کن بوده این شخص 2 روز نخوابیده .اصلا زندگی خوبی نداره.یک لحظه هم ارامش نداره.55 سال هم سن داره ولی عوضش یک نفر را دیگه میشناسم که اون هم همین حدود ها سن داره. یک حقوق بازنشستگی میگیره.صبح تا شب داره استراحت میکنه .غم هیچی هم نداره. یعنی داره از زندگی لذت میبره.ولی این فرد شاید مشکلاتی برایش پیش بیاد .به خاطر بی پولی. ولی عوضش اون فرد پولدار دیگه غصه پول را نمیخوره. هر کدومشون یک جور مشکل دارند. یکیشون ارامش نداره ولی پول داره.بچه هایش همیشه کنارش هستند و برایش دم میزنند.همه بهش احترام میزارند.حرفش مثل چک میمونه.به 10 تا خانواده داره نون میده.همه برایش دولا راست میشند.چون پول داره یکیشون پول نداره ولی ارامش داره.دیگه کسی دعایش نمیکنه .هیچی نداره ارث بزاره برای بچه هایش و غیره تو کدوم را انتخاب میکنی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ در واقع سوال اصلی این هست که دوست داری یک فرد ثروتمند باشی ولی زندگی شلوغ داشته باشی به حدی که خوابم کم باشه یا اینکه دوست داشتی زندگی معمولی داشته باشه ولی مشغله ای نداشته باشی و فقط استراحت کنی.زندگی که توش مسئولیت نباشه. در واقع کدوم بیشتر حال میده؟؟؟ اگه هم پول نداشته باشی هم خواب چی؟ تکلیفت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده