Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من اینو خیلی دوست دارم خیلی مظلوم و طفلکیه میشه واسه اینم بنویسی هی روزگار 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ هییییی روزگاررررر شکلک منو بده دیگه.... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینو که قبلا زده بودم ص اول........ روزگارش دیگه زیادیه 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینو که قبلا زده بودم ص اول........ روزگارش دیگه زیادیه حالا نمیشه یه دونه دیگه بزنی بگه هی روزگار...آبی هم نباشه مشکی بنویسه پلیزززز 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینم بذارین آخ جووووووووووووووووووووون :w42: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینم بذارین آخ جووووووووووووووووووووون :w42: یا بذارن هولا هولاااااااا 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اینم بذارین آخ جووووووووووووووووووووون :w42: یا بذارن هولا هولاااااااا دارواتونو بموقع بخورین .... خوب میشین.. 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دارواتونو بموقع بخورین .... خوب میشین.. :w00::w00: لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دارواتونو بموقع بخورین .... خوب میشین.. خوردن..ولی وارونه خوردن لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ این فارسی کردن شکلکا خیلی خوبن ولی یه کادری دورشون میفته که کیفیتش رو پایین میاره نمیشه کاریش کرد؟ مثلا :w00: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ این فارسی کردن شکلکا خیلی خوبن ولی یه کادری دورشون میفته که کیفیتش رو پایین میارهنمیشه کاریش کرد؟ مثلا :w00: پس چرا برا من نمیفته ؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ پس چرا برا من نمیفته ؟:JC_thinking: جدی؟؟ ولی همه شکلکهای فارسی واسه من دورش یه کادر میفته خیلی زشت میشه :pichak29: چیکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نمیدونم والله... من با چند تا مرورگر امتحان کردم مشکلی نداشت ولی به احتمال زیاد مشکل از مرورگرتون هستش ورژنشو عوض کنید شاید مشکل حل شد ......... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ نمیدونم والله... من با چند تا مرورگر امتحان کردم مشکلی نداشت ولی به احتمال زیاد مشکل از مرورگرتون هستش ورژنشو عوض کنید شاید مشکل حل شد ......... باشه با مرور گر های دیگه هم امتحانش میکنم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ باشه با مرور گر های دیگه هم امتحانش میکنم امیدوارم مشکل حل شه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ امیدوارم مشکل حل شه بله ظاهرا مشکل از مرورگر بود ممنون... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بله ظاهرا مشکل از مرورگر بود ممنون... :flowerysmile: خب خدا رو شکر که حل شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده