shaden. 18583 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 ببین اون غلمان سفیده رو شقایق برد یه سیاهش مونده ولی خوش بنیه است نبری اینم از دستت رفته من اعمالم بده قراره هیزم جهنم بشم در بهشت برای ما جایی نیست 1
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 من اعمالم بده قراره هیزم جهنم بشمدر بهشت برای ما جایی نیست شما خیالت راحت اسمت تو لیست بهشته ولی غلمانمون کمه تقاضا هم زیاده 5
غایب 4790 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 مخلصم غایب جان .......اول صبح مهسا بود الان بهاره ........من گیج شدم نترس . افتاب پرست که نیست. همون مهسای خودمونه که بهاری شده. 2
shaden. 18583 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 شما خیالت راحت اسمت تو لیست بهشته ولی غلمانمون کمه تقاضا هم زیاده من انصراف دادم متقاضی بعدی لطفا 1
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 بازم خوش اومدی هوتن :icon_pf (17)::wubpink: :w139:بازم ممنون 5
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 نترس . افتاب پرست که نیست. همون مهسای خودمونه که بهاری شده. بابا از اولشم بهار بوده ما نمیدونستیم 6
shaden. 18583 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 نترس . افتاب پرست که نیست. همون مهسای خودمونه که بهاری شده. تو چخده خوشکل توصیف میکنی؟ میگم امروز یه چیزیت شده 1
غایب 4790 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 تو چخده خوشکل توصیف میکنی؟میگم امروز یه چیزیت شده غلط کرم خوبه؟ مهسا خوبه خیلی هم نازه. ببخشید بهار. راستی اون نقطه کنار بهار هم برا خودش مفهومی داره؟نوشتی بهار. 2
shaden. 18583 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 غلط کرم خوبه؟ مهسا خوبه خیلی هم نازه. ببخشید بهار.راستی اون نقطه کنار بهار هم برا خودش مفهومی داره؟نوشتی بهار. اوااااااااااااااااا تو قرار شد شاد باشی من که نگفتم ناراحت شدم؟ اون *هم به خاطر اینه که بهار بود مجبور شدم ستاره هم بذارم 2
غایب 4790 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 اواااااااااااااااااتو قرار شد شاد باشی من که نگفتم ناراحت شدم؟ اون *هم به خاطر اینه که بهار بود مجبور شدم ستاره هم بذارم ستاره های شما مثه اینکه خیلی دورند. اخه مثه یه نقطه دیده میشه. 4
shaden. 18583 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 ستاره های شما مثه اینکه خیلی دورند. اخه مثه یه نقطه دیده میشه. ستاره کم نور بهتره آسمون بی ستارس 2
غایب 4790 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 ستاره کم نور بهتره آسمون بی ستارس چه غریب ماندی ای دل! نه غمی، نه غمگساری نه به انتظار یاری، نه ز یار انتظاری غم اگر به کوه گویم بگریزد و بریزد که دگر بدین گرانی نتوان کشید باری چه چراغ چشم دارد دلم از شبان و روزان که به هفت آسمانش نه ستاره ای ست باری دل من! چه حیف بودی که چنین ز کار ماندی چه هنر به کار بندم که نماند وقت کاری نرسید آن که ماهی که به تو پرتوی رساند دل آبگینه بشکن که نماند جز غباری همه عمر چشم بودم که مگر گلی بخندد دگر ای امید خون شو که فرو خلید خاری سحرم کشیده خنجر که: چرا شبت نکشته ست تو بکش که تا نیفتد دگرم به شب گذاری به سرشک همچو باران ز برت چه برخورم من؟ که چو سنگ تیره ماندی همه عمر بر مزاری چو به زندگان نبخشی تو گناه زندگانی بگذار تا بمیرد به بر تو زنده واری نه چنان شکست پشتم که دوباره سر بر آرم منم آن درخت پیری که نداشت برگ و باری سر بی پناه پیری به کنار گیر و بگذر که به غیر مرگ دیگر نگشایدت کناری به غروب این بیابان بنشین غریب و تنها بنگر وفای یاران که رها کنند یاری 5
FrnzT 18194 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 میگم زمونه عوض شده. بجای اینکه ما از مدیر انجمن سئوال فنی بپرسیم ایشان از ما میپرسند. جل المخلوق چیکار کنیم خو شبا حملۀ دیتابیس ارور به هیشکی رحم نمیکنه...حتی مدیرفنی :shame: حالا دیگه جواب ننوشتی سیاهمون نکن یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه هر وقت به صلاحش نبود هیچی نمیشنید میگفت ننه گوشام سنگینه ننه گوشام سنگینه 3
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 چیکار کنیم خو شبا حملۀ دیتابیس ارور به هیشکی رحم نمیکنه...حتی مدیرفنی :shame: ننه گوشام سنگینه خوب میشی ننه بادوم بو داده بخور برا گوشات خوبه 6
ارسال های توصیه شده