shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ببین اون غلمان سفیده رو شقایق برد یه سیاهش مونده ولی خوش بنیه است نبری اینم از دستت رفته من اعمالم بده قراره هیزم جهنم بشم در بهشت برای ما جایی نیست 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ مبارکه اسم خودت قشنگتره مرسییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ حله مرسی ورزشکار و هیکلی هم باشه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من اعمالم بده قراره هیزم جهنم بشمدر بهشت برای ما جایی نیست شما خیالت راحت اسمت تو لیست بهشته ولی غلمانمون کمه تقاضا هم زیاده 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بازم خوش اومدی هوتن :icon_pf (17)::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ مخلصم غایب جان .......اول صبح مهسا بود الان بهاره ........من گیج شدم نترس . افتاب پرست که نیست. همون مهسای خودمونه که بهاری شده. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ شما خیالت راحت اسمت تو لیست بهشته ولی غلمانمون کمه تقاضا هم زیاده من انصراف دادم متقاضی بعدی لطفا 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بازم خوش اومدی هوتن :icon_pf (17)::wubpink: :w139:بازم ممنون 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ نترس . افتاب پرست که نیست. همون مهسای خودمونه که بهاری شده. بابا از اولشم بهار بوده ما نمیدونستیم 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ نترس . افتاب پرست که نیست. همون مهسای خودمونه که بهاری شده. تو چخده خوشکل توصیف میکنی؟ میگم امروز یه چیزیت شده 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ تو چخده خوشکل توصیف میکنی؟میگم امروز یه چیزیت شده غلط کرم خوبه؟ مهسا خوبه خیلی هم نازه. ببخشید بهار. راستی اون نقطه کنار بهار هم برا خودش مفهومی داره؟نوشتی بهار. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ غلط کرم خوبه؟ مهسا خوبه خیلی هم نازه. ببخشید بهار.راستی اون نقطه کنار بهار هم برا خودش مفهومی داره؟نوشتی بهار. اوااااااااااااااااا تو قرار شد شاد باشی من که نگفتم ناراحت شدم؟ اون *هم به خاطر اینه که بهار بود مجبور شدم ستاره هم بذارم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اواااااااااااااااااتو قرار شد شاد باشی من که نگفتم ناراحت شدم؟ اون *هم به خاطر اینه که بهار بود مجبور شدم ستاره هم بذارم ستاره های شما مثه اینکه خیلی دورند. اخه مثه یه نقطه دیده میشه. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ستاره های شما مثه اینکه خیلی دورند. اخه مثه یه نقطه دیده میشه. ستاره کم نور بهتره آسمون بی ستارس 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ستاره کم نور بهتره آسمون بی ستارس چه غریب ماندی ای دل! نه غمی، نه غمگساری نه به انتظار یاری، نه ز یار انتظاری غم اگر به کوه گویم بگریزد و بریزد که دگر بدین گرانی نتوان کشید باری چه چراغ چشم دارد دلم از شبان و روزان که به هفت آسمانش نه ستاره ای ست باری دل من! چه حیف بودی که چنین ز کار ماندی چه هنر به کار بندم که نماند وقت کاری نرسید آن که ماهی که به تو پرتوی رساند دل آبگینه بشکن که نماند جز غباری همه عمر چشم بودم که مگر گلی بخندد دگر ای امید خون شو که فرو خلید خاری سحرم کشیده خنجر که: چرا شبت نکشته ست تو بکش که تا نیفتد دگرم به شب گذاری به سرشک همچو باران ز برت چه برخورم من؟ که چو سنگ تیره ماندی همه عمر بر مزاری چو به زندگان نبخشی تو گناه زندگانی بگذار تا بمیرد به بر تو زنده واری نه چنان شکست پشتم که دوباره سر بر آرم منم آن درخت پیری که نداشت برگ و باری سر بی پناه پیری به کنار گیر و بگذر که به غیر مرگ دیگر نگشایدت کناری به غروب این بیابان بنشین غریب و تنها بنگر وفای یاران که رها کنند یاری 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ صاحابش اومد هوتن من بی تقصیرم داداش:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ میگم زمونه عوض شده. بجای اینکه ما از مدیر انجمن سئوال فنی بپرسیم ایشان از ما میپرسند. جل المخلوق چیکار کنیم خو شبا حملۀ دیتابیس ارور به هیشکی رحم نمیکنه...حتی مدیرفنی :shame: حالا دیگه جواب ننوشتی سیاهمون نکن یه مادر بزرگی داشتم خدا رحمتش کنه هر وقت به صلاحش نبود هیچی نمیشنید میگفت ننه گوشام سنگینه ننه گوشام سنگینه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ چیکار کنیم خو شبا حملۀ دیتابیس ارور به هیشکی رحم نمیکنه...حتی مدیرفنی :shame: ننه گوشام سنگینه خوب میشی ننه بادوم بو داده بخور برا گوشات خوبه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده