shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ امروز در این مکان و این زمان من میخوام به یکی از وظایف تاریخیم عمل کنم و اون چیزی نیست جز اینکه تشکر ویژه و خالصانه خودم رو به پدرم ادم و مادرم حوا تقدیم کنم. ادم پدرم و حوا مادر عزیزم از شما بخاطر خوردن میوه ممنوعه ممنونم شما از بهشتی که برایتان فراهم شده بود گذشتید و تمام زرق و برق انرا تحقیر کردید و میوه عشق را خوردید و از این امتحان الهی سربلند بیرون امدید همچنین از اقای شیطان عزیز که به پدرم ادم و مادرم حوا در گرفتن این تصمیم مهم کمک کرد ممنونم و امیدوارم مرا نیز در این راه یاری دهد. و صد البته از خدای بزرگ و محترم بخاطر خلق ما انسانها و شیطان و بهشت وجهنم ممنونم امیدوارم توفیقاتش زیادتر از پیش بشود. :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ سلام حمید جانواییییییییییییییییییییییی چخده جات خالی بود اینجا خوش اومدی ممنون.......... رفتی صحبت کن منم ببرن بهشت یه غلمان هم بیاد در خدمتم غلمانش سفید باشه یا سیاه؟ 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: اینجوریه دیگه 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ممنون.......... غلمانش سفید باشه یا سیاه؟ سفید قد بلند چشم سبز! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اینجوریه دیگه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: مهسا جان , اول صبحی یکم مهربون باش. برو دست و صورتتو بشور بعد یه صبحانه دبش بزن تو رگ , بعدش بیا میخوایم با هوتن خوش و بش کنیم. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ سفید قد بلند چشم سبز! :jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ مهسا جان , اول صبحی یکم مهربون باش. برو دست و صورتتو بشور بعد یه صبحانه دبش بزن تو رگ , بعدش بیا میخوایم با هوتن خوش و بش کنیم. ببینم خودتی یا یکی دیگه باورش سخته:jawdrop: من دیگه بهار شدم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: ها چیه بهار مگه من دل ندارم 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ببینم خودتی یا یکی دیگه باورش سخته:jawdrop:من دیگه بهار شدم آرزو میکنم همیشه بهاری باشی . هستی البته. الان میرم یه شعر برات پیدا میکنم میارم همینجام مینویسم تا چشم حسود ته استکانی بشه. 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ببینم خودتی یا یکی دیگه باورش سخته:jawdrop:من دیگه بهار شدم ** ** ** چرا تو جلوه ساز اين، بهار من نمي شوي؟ چه بوده آن گناه من، كه يار من نمي شوي؟ بهار من گذشته شايد شكوفه ي خيال تو، شكفتـــــــه در خيال من چرا نمي كني نظر، به زردي جمـــــــــال من؟ بهار من گذشته شايد تو را چه حاجت نشانه ي من تويي كه پا نمي نهي به خانه ي من چه بهتر آنكه نشنوي ترانه ي من نه قاصدي كه از تو آرد، گهي به سوي من پيامي نه رهگذاري از تو آرد، بــــــــراي من گهي پيامي بهار من گذشته شايد غمت چو كوهي، به شانه ي من ولي تو بي غم از غم شبانه ي من چو نشنوي فغان عاشقانه ي من خدا ترا از من نگيرد، نديـــدم از تو گرچه خيري به ياد عمر رفته گريم، كنون كه شمع بزم غيري بهار من گذشته شايد ** ** ** چرا تو جلوه ساز اين، بهار من نمي شوي؟ چه بوده آن گناه من، كه يار من نمي شوي؟ بهار من گذشته شايد شكوفه ي خيال تو، شكفته در خيال من چرا نمي كني نظر، به زردي جمـــال من؟ بهار من گذشته شايد 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ آرزو میکنم همیشه بهاری باشی . هستی البته. الان میرم یه شعر برات پیدا میکنم میارم همینجام مینویسم تا چشم حسود ته استکانی بشه. به جان خودم یه چیزیت شده تو غایب هر روز نیستی بهار اسم خودمه عسیسم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ به جان خودم یه چیزیت شده تو غایب هر روز نیستی بهار اسم خودمه عسیسم خوشبختم. من هیچی م نشده. اونا رفتن کوه , سر حال بودنش به من رسیده. الان همشون خوابن. خسته و کوفته. من که همش خوردم و خوابیدم دیگه چرا شکفته نباشم. خدا سبب ساز است . دری که بنده ببندد در خدا باز است. این حکایت تا اونجا ادامه خواهد داشت که تاپیک هوتن رو بترکونیم. خیال کرده. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ حله حمید جان تو چرا به حرف این شقی گوش میکنی داداش یه چیزی گفت حالا 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خوشبختم. من هیچی م نشده. اونا رفتن کوه , سر حال بودنش به من رسیده. الان همشون خوابن. خسته و کوفته. من که همش خوردم و خوابیدم دیگه چرا شکفته نباشم. خدا سبب ساز است . دری که بنده ببندد در خدا باز است. این حکایت تا اونجا ادامه خواهد داشت که تاپیک هوتن رو بترکونیم. خیال کرده. دیدی عکساشونو اینخده حسودیم شد دلم میخواست منم اونجا بودم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خوشبختم. من هیچی م نشده. اونا رفتن کوه , سر حال بودنش به من رسیده. الان همشون خوابن. خسته و کوفته. من که همش خوردم و خوابیدم دیگه چرا شکفته نباشم. خدا سبب ساز است . دری که بنده ببندد در خدا باز است. این حکایت تا اونجا ادامه خواهد داشت که تاپیک هوتن رو بترکونیم. خیال کرده. مخلصم غایب جان ....... اول صبح مهسا بود الان بهاره ........من گیج شدم 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ مخلصم غایب جان .......اول صبح مهسا بود الان بهاره ........من گیج شدم عوض شدم دیگه حمید جان دیگه اسم خودمو گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ حمید جان تو چرا به حرف این شقی گوش میکنی داداش یه چیزی گفت حالا ببین اون غلمان سفیده رو شقایق برد یه سیاهش مونده ولی خوش بنیه است نبری اینم از دستت رفته 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ عوض شدم دیگه حمید جان دیگه اسم خودمو گذاشتم مبارکه اسم خودت قشنگتره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده