hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان چند وقته ذهنم مشغوله درباریه انتخاب پروژه پایان نامه کسی هست کمکم کنه و چند تا نظر بده ممنون میشم! 9 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام . خوب شما باید خیلی چیزا رو مشخص کنی . چه گرایشی هستی ؟ بیشتر دوست داری در چه زمینه ای کار کنی ؟ چه توانایی هایی داری ؟ چه مدل پروژه ای میخوای ؟ ترجمه ، تحقیق ، ساخت ، نرم افزار ، طراحی ، ... و ... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ با توجه به اینکه رشتتون ساخت و تولیده،من نمیتونم چیزی پیشنهاد بدم.... اما با توجه به تجربه،دنبال موضوع صرفا ساختی نروید،حتما تحلیل محاسباتی و کار با یک نرم افزار هم کنارش باشه. 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خب تو پست اقا محمد اون چیزایی که لازمه نگارش پروژه پایان نامه هستش اورده شده برحسب تواناییهای خودتون اقدام کنید درضمن یه سری موضوعات رو گروه براتون تعریف میکنه تو چارچوب اونا میتونید فعالیت کنید 8 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ و یه چیز دیگه . هم میتونید یه پروزه ای انتخاب کنید که بعد از فارغ التحصیلی هم توی بازار کار بتونید ازش استفاده کنید و هم پروژه ای انتخاب کنید که صرفا رفع تکلیف باشه . مورد اول رو اگه وقت کافی دارین انتخاب کنین . و مورد دوم توی دانشگاه ها بیشتر شایعه . همچنین در مورد موضوعتون قبل از نهایی شدن و اعلام به استاد تحقیق کنید که آیا منابعی برای تحقیق داره یا نه . پروژه خود من با اینکه در مورد CNC بود ، اما نوعش جوری بود که منبع مدون براش خیلی کم بود یا برای بعضی قسمت هاش اصلا چیزی نبود . پوستم کنده شد 6 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ممنون از دوستان خوبم خودم رشتم ساخت و تولیده دیگه ولی ساخت نمی خوام تحقیقاتی باشه یا نرم افزار بهتره و یا نرم افزار من می خوام بدونم مد نظرتون چی هست در مورد تخصص معمولا تو هر چیزی یک توانایی دارم و توانایی تخصص زیاد نه خودتون می دونید ساخت و تولید چه جوریه دیگه! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ممنون از دوستان خوبم خودم رشتم ساخت و تولیده دیگه ولی ساخت نمی خوام تحقیقاتی باشه یا نرم افزار بهتره و یا نرم افزار من می خوام بدونم مد نظرتون چی هست در مورد تخصص معمولا تو هر چیزی یک توانایی دارم و توانایی تخصص زیاد نه خودتون می دونید ساخت و تولید چه جوریه دیگه! CATIA , Matlab 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم در صورتیکه مایل در انجام پروژه ساخت تولیدی با نگرشی بر تحلیل هستید به موضوعات ذیل توجه نمایید : شبیه سازی فرایند جوشکاری اغتشاشی و بررسی پارامترهای مختلف در ان بررسی اثرات فاصله ی گپ و سایر عوامل در بهینه سازی فرایند edm بهینه سازی ارتعاشی در ماشینهای ابزار براده بردای ( مانند تراش - فرز ) شبیه سازی اثرات حراتی در فرایند نورد ریل 7 لینک به دیدگاه
haghighi_ar 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من حالا ترم سوم رشته ساخت هستم و می خواهم یک موضوع برای پروژه انتخاب کنم لطفا" من را از پیشنهادهاتون بی بهره نگذارید. 5 لینک به دیدگاه
haghighi_ar 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من به خاطر شاغل بودن در دانشگاه علمی کاربردی درس می خونم و اونجا هم کیلویی نمره میدن خلاصه بی تعارف بگم که ما بی سواد فارغ التحصیل میشیم. خوب با توجه به گفته هام چه موضوعی را برای پروژه انتخاب کنم که بتونم انجامش بدم. 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ موضوع زیاد هست . یه 800 تا . واست می زارم . ببین بدردت می خوره . یا نه . البته اگه پیداش کنم . تا کی می خوای ؟ 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ موضوع زیاد هست . یه 800 تا . واست می زارم . ببین بدردت می خوره . یا نه .البته اگه پیداش کنم . تا کی می خوای ؟ سلام مرسی سجاد جونم یک چند تا پیدا کردم انتخاب کردمش دیگه یک چیز به درد بخور می خواستم......... ممنون از همه دوستان کمک کردن 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اینم یه لسیت از عناوین انجام شده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان خبر دادن که لینک خرابه . امتحان کردم درست یود . ولی خوب این هم توی یه سرور دیگه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نظرتون در مورد پروژه تخصصی سیالات چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده