Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ در روزگار گذشته مردی بود که کفن مردگان می دزدید و نان زن و فرزند خویش می داد و عمری به این کار مشغول بود و همه این سالها، به لعنت خلق گرفتار! در بستر مرگ فرزند را صدا کرد که فرزندم، من عمری به این کار مشغول بودم و سالهاست که به لعنت خلق گرفتارم ، بیا و بعد از من تو کاری کن که آمرزشی باشد برای پدرت. پدر مُرد و پسر چندی بعد شغل پدر را دنبال کرد. با این تفاوت که کفن مردگان را که می دزدید هیچ، با آنها آن می کرد، که ذکرش در اینجا جایز نیست ! مردم انگشت به دهن جملگی می گفتند که : خدا پدرش را بیامرزد که فقط کفن می دزدید ، اینکه هم کفن می دزدد وهم .... ! و پسر خوشحال که وصیت پدر را بجای آورده است . بقول مرحوم عمران صلاحی، (نقل قول از ابراهیم نبوی) حالا حکایت ماست، در این مرز پر گهر هر که بر مسندی می نشیند خلق الله باید پدر بیامرزی برای فرد رفته بگویند 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ هزار بار هم که این داستان برام تکرار بشه همیشه حرفاش نو هست متاسفانه همیشه بستر سازگاری با این حرف تو جامعه ما پیدا میشه 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ با این حساب خدا بدادمون برسه با بعدی چی کار کنیم 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ با این حساب خدا بدادمون برسه با بعدی چی کار کنیم سلام داش هوتن خوبی حمید خان 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام داش هوتن خوبی حمید خان مخلصم وحید جان .............الحمداله بد نیست روزگار به یمن یارانه ها خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده