Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یک باکتری که بوی عشق میدهد گروهی از پژوهشگران هندی که در رقابت بین المللی مهدنسی زیستی mit شرکت کرده اند موفق شدند نوعی باکتری را ایجاد کنند که رایحه خوشی که رایحه عشق نامیده اند تولید میکند. به گزارش سلامت نیوز گروهی از دانشجویان موسسه علم و فنون بنگلور با کمک مهندسی ژنتیک نوعی باکتری را ایجاد کردند که این رایحه خوش را تولید میکند. این دانشجویان این باکتری را در رقابت سالانه مهندسی زیستی که همه ساله توسط موسسه تکنولوژی ماساچوست برگزار میشود ارائه کرده اند. این باکتری نسبت به هورمون دوپامینی که توسط فرد عاشق ساطع میشود حساسیت نشان میدهد و میتواند تمرکز این انتقال دهنده عصبی را ثبت کند و از خود رایحه بسیار خوشایندی تولید کند. این رایحه مشابه رایحه ای است که پس از هر باران از خاک بنگلور ساطع میشود. سرپرست این تیم تحقیقاتی در این خصوص توضیح داد: "کار با انتقال دهنده های عصبی بسیار پیچیده است. تمرکز انتقال دهنده عصبی دوپامین که به هورمون خوش خلقی نیز معروف است در زمانی که فرد عاشق میشود افزایش مییابد و بر روی رایحه بدن (فرومون) اثر میگذارد. به همین علت ما تصمیم گرفتیم نوعی باکتری را اصلاح ژنتیکی کنیم که برای تشخیص این رایحه کاربرد داشته باشد". رایحهای که خاک بنگلور تولید میکند "ژئوسمین" نام دارد. این رایحه را جلبکهایی که در خاک این منطقه هند زندگی میکنند پس از هر باران تولید میکنند. این محققان موفق شدند توالی ژنتیکی که ژئوسمین را رمزگذاری میکند شناسایی کنند. سپس آن را وارد ژنوم باکتری "اشیرشیلاکولا" کردند. این باکتری مفید در در روده پستانداران زندگی میکند و همچنین یکی از باکتریهای خاک نیز به شمار میرود. به این ترتیب دانشجویان هندی باکتری تراریخته جدیدی تولید کردند که نسبت به بوی عشق حساسیت نشان میدهد و میتواند با رایحه ای که ساطع میکند میزان عشق فرد عاشق را اندازه گیری کند 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ یک باکتری که بوی عشق میدهدگروهی از پژوهشگران هندی که در رقابت بین المللی مهدنسی زیستی mit شرکت کرده اند موفق شدند نوعی باکتری را ایجاد کنند که رایحه خوشی که رایحه عشق نامیده اند تولید میکند. به گزارش سلامت نیوز گروهی از دانشجویان موسسه علم و فنون بنگلور با کمک مهندسی ژنتیک نوعی باکتری را ایجاد کردند که این رایحه خوش را تولید میکند. این دانشجویان این باکتری را در رقابت سالانه مهندسی زیستی که همه ساله توسط موسسه تکنولوژی ماساچوست برگزار میشود ارائه کرده اند. این باکتری نسبت به هورمون دوپامینی که توسط فرد عاشق ساطع میشود حساسیت نشان میدهد و میتواند تمرکز این انتقال دهنده عصبی را ثبت کند و از خود رایحه بسیار خوشایندی تولید کند. این رایحه مشابه رایحه ای است که پس از هر باران از خاک بنگلور ساطع میشود. سرپرست این تیم تحقیقاتی در این خصوص توضیح داد: "کار با انتقال دهنده های عصبی بسیار پیچیده است. تمرکز انتقال دهنده عصبی دوپامین که به هورمون خوش خلقی نیز معروف است در زمانی که فرد عاشق میشود افزایش مییابد و بر روی رایحه بدن (فرومون) اثر میگذارد. به همین علت ما تصمیم گرفتیم نوعی باکتری را اصلاح ژنتیکی کنیم که برای تشخیص این رایحه کاربرد داشته باشد". رایحهای که خاک بنگلور تولید میکند "ژئوسمین" نام دارد. این رایحه را جلبکهایی که در خاک این منطقه هند زندگی میکنند پس از هر باران تولید میکنند. این محققان موفق شدند توالی ژنتیکی که ژئوسمین را رمزگذاری میکند شناسایی کنند. سپس آن را وارد ژنوم باکتری "اشیرشیلاکولای" کردند. این باکتری مفید در در روده پستانداران زندگی میکند و همچنین یکی از باکتریهای خاک نیز به شمار میرود. به این ترتیب دانشجویان هندی باکتری تراریخته جدیدی تولید کردند که نسبت به بوی عشق حساسیت نشان میدهد و میتواند با رایحه ای که ساطع میکند میزان عشق فرد عاشق را اندازه گیری کند پس بالاخره این باکتری اشرشیا کولای بی خاصیتم عاشق شد اونم تو هند 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ هندیا درست بشو نیستن !!!!! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ البته بگم به خانواده ی ای کلای ها توهین نمیکنم خانواده بسیار محترمی هستن جزو فلور نرمال روده اند و به تخمیر گلوکز و لاکتوز میپردازند اما اگر تکثیر زیاد پیدا کنند اسهالی میگیرید که نگو و نپرس نام باکتری echirchia coli گونهe.coli سردهescherchia خانوادهenterobacteriaceae راستهenterobacteriales ردهgamma proteobacteria شاخهproteobacteria بی شوخی باکتری هست که در زنتیک کاربرد زیاد داره اشیرشیا کلای اشریشیا کُلی که به ایکلای یا کُلی باسیل نیز معروف است، یک باکتری گرم منفی از خانواده انترو باکتریاسه که در سال ۱۸۵۵ کشف شد. این باکتری بیهوازی اختیاری و بدون اسپور میباشد. اشیرشیا کلیها اغلب متحرک میباشند. کلی باسیل قادر به تخمیر گلوکز وتولید گاز است وهمچنین لاکتوز راتخمیر میکند و اورهآز منفی است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلنی ها ی اشیرشیا کلای بر روی محیط نوترین براث باکتری اشریشیا کولای از گلوکز تغذیه میکند و در غیاب گلوکز از لاکتوز هم به عنوان منبع انرژی استفاده میکند. این باکتری در دستگاه گوارش ما زندگی میکند. وقتی یک محصول لبنی میخوریم دی ساکارید لاکتوز در دسترس باکتری اکلای قرار میگیرد. در این هنگام با ساختن آنزیمهای لازم که برای جذب و تجزیه لاکتوز هستند از این قند به عنوان منبع انرژی استفاده میشود. بزرگترین عامل عفونتهای ادراری است.(حدود ۸۵٪) دومین باکتری از لحاظ فراوانی در روده است.(بعد ازباکتروئیدس) شاخص آلودگی آب شهری به فاضلاب است. شریشیا کُلای معمولاً جزء فلور نرمال روده میباشد و در در روده بزرگ انسان به فراوانی یافت میشود . اغلب تیپهای این باکتری در روده بیماریزا نیستند ولی برخی از تیپهای آن مانند تیپهای (Enterotoxigenic E. coli (ETEC با تولید سم و تیپهای (Enteropathogenic E. coli (EPEC با آسیب مستقیم و تیپهای (Enteroinvasive E. coli (EIEC) با تهاجم بافتی میتوانند ایجاد اسهال بنمایند . اسهال اغلب خفیف است ولی در تیپهای مهاجم تر مانند (EHEC) میتواند خونی باشد. مهمترین عامل اسهال مسافران اشرشیاکلی (به خصوص تیپهای (ETEC) میباشد . البته باکتریهایی مانند شگیلا و کامپیلو باکتر نیز میتوانند عامل اسهال مسافران باشند . درکودکان زیردوسال ایزوله کردن آن ازمدفوع ارزش تشخیصی دارد. اسهال مسافران اغلب نیازی به درمان آنتی بیوتیکی ندارد و فقط باید اتلاف آب و الکترولیت را جبران نمود وکمتر از یک هفته بهبود مییابد. ولی در موارد شدید از کینولونها مانندسیپرو فلوکساسین و نالیدیکسیک اسید میتوان استفاده کرد. گونههای اشریشیا کلی در خارج از روده مثلا در مجاری ادراری ، ملتحمه و ... نیز میتوانند بیماریزا باشند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده