partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ باز هم از ابزار ها و اختیارات مدیریتیم استفاده کردم حالا چی میگی من بخاطر این ابزار ها و اختیارات پول دادم تا کسی نتونه منو ضایع کنه:w13: :w00: 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خسته نباشی ... خیلی هم خوب شده ... ولی باید یکی دیگه بسازی ... :icon_gol: اگه بخام یکی دیگه بسازم باز هم سوال می پرسم ها(تهدید) 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ جدی می گم ... چون تصویر نهایی رو اینجا گذاشتی و ما یه مسابقه میزاریم ...:icon_pf (19): دوستان هم واسه شما رو دیدن و ممکنه بهتون رای ندن ... راستی یادت باشه کادر هم بزاری ... 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ :w00: با من بودی باشه رفتم چرا میزنی:w410: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ باشه میرمحالاچرا میزنی:w410: این شکلکی که اینجاست مفهومش اشتباهه... من منظورم "پسره بد" بود ... اینجا میگه "برو بینم بابا" ... :w00: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بچه ها جدا از شوخیاین کار من خوب نشده :obm: بنظر شما ها کجاها را اشتب رفتم:3384s: از تصویر عکس گرفتی؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ جدی می گم ... چون تصویر نهایی رو اینجا گذاشتی و ما یه مسابقه میزاریم ... باشه ببینم چکار می کنم :w127:(اعتماد به نفسو داشتی) دوستان هم واسه شما رو دیدن و ممکنه بهتون رای ندن ... رای نمیدن باز هم منو ضایع کردی راستی یادت باشه کادر هم بزاری ... اینم بخاطر نکته کنکوری که گفتی :4uboxsmiley: آره پیروزی با من است نوشته شما رو مخفیش کردم تا بچه های دیگه نببین(های لایت کن):girlhi: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ باشه ببینم چکار می کنم :w127:(اعتماد به نفسو داشتی) رای نمیدن باز هم منو ضایع کردی اینم بخاطر نکته کنکوری که گفتی :4uboxsmiley: آره پیروزی با من است نوشته شما رو مخفیش کردم تا بچه های دیگه نببین(های لایت کن):girlhi: ضایع نکردم که... از افعال معکوس استفاده کردم ... :ws48: 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این شکلکی که اینجاست مفهومش اشتباهه... من منظورم "پسره بد" بود ... اینجا میگه "برو بینم بابا" ... :w00: خب برگشتم:dancegirl2: میدونم کار کیه کار کار CodePlus حسابشو میرسم:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ از تصویر عکس گرفتی؟ :JC_thinking: بله:girl_yes2: راه بهتری سراغ داری؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بله ... به مسیر زیر برو ... File>Save as قسمت File name اسم تصویر قسمت Format هم بهتره *JPG,*JPEG,JPE رو انتخاب کنی ... 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ضایع نکردم که... از افعال معکوس استفاده کردم ... ها من روح کیوون بیدم:127fs1601347: من شاهد بودم که شما sina را ضایع وکردی:3384s: یالا پول وده .........پول زور وده:167: تا دیگه یادت نره که افعال معکوس را درست استفاده وکنی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ها من روح کیوون بیدم:127fs1601347: من شاهد بودم که شما sina را ضایع وکردی:3384s: یالا پول وده .........پول زور وده:167: تا دیگه یادت نره که افعال معکوس را درست استفاده وکنی :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ببخشید فرمت مورد اشاره شما را نداره 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ببخشیدفرمت مورد اشاره شما را نداره شما 16 بیت گرفتی قصه رو .... تبدیلش کن به 8 بیت .. اونوقت داره از مسیر Image ->Mode->8bit/channel 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده