baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ در واقع این فروشگاه که با نام سوپرمارکت عشق شناخته میشود محلی میباشد که ... در کشور چین دیگر پیدا کردن یک همسر مناسب و خوب دیگر کار دشواری نیست چرا که یک سوپرمارکت برای شما این کار را انجام میدهد!! در واقع این فروشگاه که با نام سوپرمارکت عشق شناخته میشود محلی میباشد که افراد به آنجا میآیند و عکسهای اشخاص دیگری را که در آنجا وجود دارند را مشاهده مینمایند و با آنها تماس میگیرند. سوپرمارکت عشق تا کنون 500بازدید کننده داشته است و در تمام این موارد 60نفر توانستهاند زوج مورد نظر خود را پیدا نمایند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برروی دیوارها عکس بیش از 200نفر از افراد مجرد همراه با اطلاعاتی مانند سن، شغل، درآمد و ... قرار دارد. 16 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ این چینی هام چه کارایی میکنن ها. خوب جمعیت بیش دردسر بیشتر شانش شما یک در هشتاد میلیونه شانس اونا یک در یک میلییارو چهارصد هزاره میشه به عبارتی 0.0000000125 اونا 1/13000000000 نپرین شد نتونستم حساب کنم یه اپسیلون بیشتر از صفر لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اینترنتی هم عکس قبول میکنه !!! میگن این زنای چینی فقطبه اسم شوهر راضین ، نه طلا میخوان نه عروسی و پاتختی و ... و نه مهریه خداتومنی لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اینترنتی هم عکس قبول میکنه !!!میگن این زنای چینی فقطبه اسم شوهر راضین ، نه طلا میخوان نه عروسی و پاتختی و ... و نه مهریه خداتومنی من که از خدامه نمایندگی این سوپرمارکت رو در ایران به من بدن لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من که از خدامه نمایندگی این سوپرمارکت رو در ایران به من بدن کی بدش میاد که تو دومیش باشی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ چرا فقط دخترا رفتن تو این سوپرمارکته؟؟؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ چرا فقط دخترا رفتن تو این سوپرمارکته؟؟؟ چینیه دیگه نمیشه ازش انتظار داشت یه کار کامل باشه تو ایران خواستم بزنم در 5 طبقه میزنیم طبقه اول دختران ، طبقه دوم پسران طبقه سوم زنان بیوه و متعلقه طبقه چهارم مردان بیوه و متعلقه طبقه پنجم پیر کردان و پیر زنان اینطوری کام همه رو شیرین می کنیم،برای همه نوع سلیقه و تقاضا لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ چرا فقط دخترا رفتن تو این سوپرمارکته؟؟؟ چون قبلش پسرها رفتند خودشونو معرفی کردند و آدرس و تلفن گذاشتن تا دخترها بیان بپسنددشون لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ پس من میگم چرا زوج مناسب پیدا نمیکنم...نگو ازین سوپرمارکتا نداریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده