spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ از دریچه چشم اون نگاه کنم که باید بگم: بارالها مرا بپذیر حالا از شوخی گذشته بقول غایب زندگی فرایند واقعا پیچیده ای هست بی اراده میاییم وبی اراده میریم هزارجور داستان وروایت میشنویم وباور میکنیم نمیدونیم معیارهای واقعی چی هستند ولی هرکدوم به نقل قولی خودمون رو از هراشتباهی مبرا میدانیم کاش به اون لحظه نرسه کار ادم مادربزرگم همیشه دعا میکرد برا خودش الاه ادامی یورقان دوشه اسیری المسین(خدا ادم رو اسیر رخت بیماری نکنه) ونشد ساده وراحت رفت ولی ما چطور ایا معیار ساده تری از عمل های خودمون برای رفتن هست؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ از دریچه چشم اون نگاه کنم که باید بگم: بارالها مرا بپذیر حالا از شوخی گذشته بقول غایب زندگی فرایند واقعا پیچیده ای هست بی اراده میاییم وبی اراده میریم هزارجور داستان وروایت میشنویم وباور میکنیم نمیدونیم معیارهای واقعی چی هستند ولی هرکدوم به نقل قولی خودمون رو از هراشتباهی مبرا میدانیم کاش به اون لحظه نرسه کار ادم مادربزرگم همیشه دعا میکرد برا خودش الاه ادامی یورقان دوشه اسیری المسین(خدا ادم رو اسیر رخت بیماری نکنه) ونشد ساده وراحت رفت ولی ما چطور ایا معیار ساده تری از عمل های خودمون برای رفتن هست؟ منم دوست دارم یه جوری بمیرم اعضامو بدن به بقیه اما مریض نشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده